עבור לתוכן

Samsung 2243bw - מאיזו חנות אפשר להזמין - ושתהיה אחריות מהיבואן הרשמי?

Featured Replies

פורסם

אני קונה כנראה בשעות הקרובות את המסך המדובר של סמסונג- Samsung 2243bw ורציתי לדעת לאיזו חנות מהרשימה של החנויות בזאפ יש קשר עם היבואן הרשמי.

אם מישהו קנה / בירר / יודע לאיזו חנות מהקישור הבא יש קשר ליבואן הרשמי של סמסונג כך שאוכל לקבל אחריות מלאה במקרה תקלה , אשמח לדעת איזו חנות.

כמו כן יש לי הצעה מחנות עם יבואן רשמי ב 1390 ש"ח - האם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח בשביל האחריות הזאת?

תודה לעונים במהרה. :);)

הקישור המדובר להשוואות בין המחירים של Samsung 2243bw:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691094

פורסם

KSP

התקשרתי לחיון הם אמרו לי ש-KSP קונים מהם

פורסם

226BW ניקנה באתר מכיירות פומביות נאמר שהמישלוח והאחריות ע"י היבואן (חיון) ובאמת כך הגיע ישר מהם מנתניה

פורסם
  • מחבר

226BW ניקנה באתר מכיירות פומביות נאמר שהמישלוח והאחריות ע"י היבואן (חיון) ובאמת כך הגיע ישר מהם מנתניה

מאיזה אתר אתה מתכוון אחי?

outrage - תודה על האינפורמציה לגבי KSP. הבעיה שהם קצת לא אמינים- האם אני צודק?

פורסם

כל מי שבדקתי נותן אחריות 3 שנים של חיון. כך שאתה לא תלוי בחנות, אלא מקבל אחריות מצד שלישי.

אישית קניתי מ-KSP, בשל הנחת המזומן שלהם והקרבה הפיזית. הם הבטיחו לי החלפה על כל פיקסל דפוק במשך 10 ימים, לאחר מכן במסגרת האחריות: החלפה בגין 5 פיקסלים דפוקים במקום מרכזי.

הם הדגישו את הנושא בצורה שאינה משתמעת לשני פנים, לא ניסו למרוח או להתנסח בצורה דו משמעית. אני לפחות האמנתי להם.

פורסם
  • מחבר

כל מי שבדקתי נותן אחריות 3 שנים של חיון. כך שאתה לא תלוי בחנות, אלא מקבל אחריות מצד שלישי.

אישית קניתי מ-KSP, בשל הנחת המזומן שלהם והקרבה הפיזית. הם הבטיחו לי החלפה על כל פיקסל דפוק במשך 10 ימים, לאחר מכן במסגרת האחריות: החלפה בגין 5 פיקסלים דפוקים במקום מרכזי.

הם הדגישו את הנושא בצורה שאינה משתמעת לשני פנים, לא ניסו למרוח או להתנסח בצורה דו משמעית. אני לפחות האמנתי להם.

אז אתה מתכוון בעצם שכמעט לכל החנויות יש קשר ישיר ליבואן הראשי ואין שום קומבינות משונות? אם זה כך זה מעולה .

ראיתי גם בזאפ שהם לא כ"כ מומלצים אבל ראיתי שם דווקא תגובה של מישהו שקנה מהם מסך והחליפו לו בחנות 4 מסכים כי היה פיקסל מת בכל הארבעה...

הבעיה של החנות מבחינתי שהם מקבלים תשלומים רק לאחר קפיצה משמעותית במחיר וגם החשש מהם כיי בכל זאת הם לא הכי מומלצים.

פורסם

לגבי קניית מחשב שלם מ-KSP: יכול להיות שהאזהרות והביקורות השליליות במקום והם באמת עלולים להתנער מאחריות.

לגבי ה-2243: עד כמה שאני יודע, האחריות אינה שלהם אלא של גוף שלישי ("חיון" שכאמור, נותנים אחריות לכל מי שראיתי מוכר 2243), כך שאני הייתי רגוע בקשר לזה וקניתי מהם ללא חשש. אם הם לא מפסידים כסף - אין להם אינטרס לדפוק אותך.

פורסם
  • מחבר

לגבי קניית מחשב שלם מ-KSP: יכול להיות שהאזהרות והביקורות השליליות במקום והם באמת עלולים להתנער מאחריות.

לגבי ה-2243: עד כמה שאני יודע, האחריות אינה שלהם אלא של גוף שלישי ("חיון" שכאמור, נותנים אחריות לכל מי שראיתי מוכר 2243), כך שאני הייתי רגוע בקשר לזה וקניתי מהם ללא חשש. אם הם לא מפסידים כסף - אין להם אינטרס לדפוק אותך.

תודה רבה על העזרה. אני מאוד מקווה שהדברים הם אכן כמו שאתה מציג אותם ולכולם יש אחריות דרך חיון. יש עוד מישהו שקנה מחנות מסויימת ורוצה להמליץ עליה<?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים