עבור לתוכן

שאלה| מחפש תוכנה להפיכת סרט רגיל לסרט 3D.

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מחפש תוכנה שתוכל להפוך סרט רגיל (2D) לסרט תלת מימד (3D), שאוכל לצפות בו בעזרת משקפיים (כחול ואדום).

תודה!.

פורסם

ואיך התוכנה תדע להמציא את העומק של כל עצם?

פורסם
  • מחבר

אז איך עושים את זה בכל העולם ובבתי קולנוע מיוחדים אפילו בארץ?

זו פשוט שיטה של שני מקרנים שמקרינים ביחד על אותו משטח אבל רחוקים אחד מן השני בבערך סנטימטר.

יש אפשרות כזו.

פורסם

בשביל להקרין סרט תלת מימדי צריך לצלם אותו בהתאם. ממקמים זוג עדשות במרחק קטן אחד מהשני (כמו המרחק בין העיניים שלנו) ומצלמים בנפרד. אח"כ מקודדים כל "צד" בצבע מסויים כדי שאפשר יהיה להשתמש בפילטר צבע פשוט אח"כ ולהראות לכל עין רק את החלק שלה, וכך נוצר רושם העומק (3D), בעצם "עובדים" עלינו בעיניים.

אי אפשר להקרין סרט רגיל ב 3D.

פורסם

צילום ה 3D המוצלח ביותר וההקרנה שלו (imax) פועלת בשיטה קצת אחרת, של הטיית אור במקום של הפרדת צבעים.

כחול/אדום זה כבר מזמן אאוט, שימו לב שהמשקפיים באיימאקס שקופים- והמקרנים ממוקמים ממש רחוק אחד מהשני.

כמו שאמרו, אין דרך "להמיר" סרט רגיל ל 3D. אם הייתה, היית רואה כל סרט שיצא אי פעם מקבל עיבוד לגרסת imax.

פורסם
  • מחבר

אבל באמת כל סרט שיוצא מקבל גם "שידרוג" ל 3d (למשל בגלובוס מקס או משהו כזה בחיפה ועוד..)

פורסם

אבל באמת כל סרט שיוצא מקבל גם "שידרוג" ל 3d (למשל בגלובוס מקס או משהו כזה בחיפה ועוד..)

זה בגלל שמצלמים בשתי השיטות...ואז מוציאים שתי גרסאות שונות

פורסם

בכל מקרה בשביל שיהיה אפשר להציג אותו ב3D, הסרט צריך להכיל מידע כפול הניתן להפרדה בצורה מסויימת (ויהי זה צבע כמו שאני אמרתי, זויות הקרנה\קיטוב\התאבכות\אנע אערף כמו שSCORN אמר, או כל שיטה אחרת). סרט רגיל לא ניתן להמרה, נקודה.

פורסם

חוץ מזה שבמסך lcd אתה לא תראה טוב עם משקפיים "רגילות" של כחול \אדום.

אתה תראה אתם טוב רק בטלויזיה רגילה, לlcd צריך משקפיים מיוחדות אחרות.

פורסם

אני יודע איך אפשר לעשות תמונות 3D...

פורסם

אני יודע איך אפשר לעשות תמונות 3D...

נוספה לך אזהרה על ספאם.

תודה רבה למי שתרם מהידע שלו בנוגע לסרטי 3D, חידשתם גם לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים