עבור לתוכן

בני הנוער בארץ

Featured Replies

פורסם

אני מאיזור של מושבים/קיבוצים ואני יכול להגיד שאולי התופעה כאן יותר נדירה...אבל בהחלט קיימת .

רוב השכבה שלי הם אנשים שלא הייתי מתפלא עם היו מופיעים בסרטון הזה עכשיו..

פשוט מגעיל

הרושם שאנחנו יוצרים בחו"ל פשוט מזעזע , מה גם שביקרתי בשדה התעופה בקלן,גרמניה לפני כשבועיים המטוס היחידי שעבר בדיקה ביטחונית מלאה היה המטוס שלנו .

אני שנראה מאוד גרמני וגם בעל שם משפחה גרמני - לא עברתי את הבדיקה המלאה שחבריי לטיול עברו .

לפעמים הערסים פשוט הורסים לאנשים הטובים .

+1

המקום לא משנה,עדיין יש.

מאיזה איזור אתם? (אם אפשר לשאול)

• תגובות 45
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברה אם כמה שהמצב רעה וכל זה אתם לא מבינים שליפניי כמה שנים ההורים שלכם (או האחים הגדולים או אתם תלויי בגיל) הייתם יותר גרועים פשוט הסתירו את זה טוב אם תשמעה סיפורים של אחים של חברים שלי הם היו פי 100 יותר גרועים האם עשו אורגיות במועדונים עישנו כל היום גרס וכל זה פשוט פעם זה היה בושה אז האם הסתירו את זה טוב מאוד אבל היום בתקופת הערסים זה "מקובל " אצלם לעשות בעייות בכוונה תחילה והם לא מיתבישים מיזה אבל תיראה עוד כמה שנים רובם או יהיו בכלא או יהיו תושבים למופת אז אין מה להיות בפניקה פשוט צריך מגיל צעיר לחנך אותם שזה לא מקובל להיות סטלן שמעשן גרס ברחוב (זה לא ימנע מהם לעשות שטויוט אבל לפחות הם יתבישו מיזה וזה לא יהיה תמיד ברקע של המדינה שלנו )וזה ימנעה את כל הבעייה .

אתה אמיתי?

פורסם

מזה אתם בשוק .

נכון בסוף הסרטון רואים את האתיופים הולכים . אז זה ממש ליד הבית שלי . זה השער של חברת בזק . ממש ליד הסופר שאנחנו עושים שם קניות.

וגבעת האירוסים זה 5-10 הליכה מהבית שלי .

בדרך כלל באיזורים וגבעת האירוסים נמצאים כל הערסים .

ד"א לזה שאמר שיש שם ילדה מהכיתה שלו . איזה בית ספר אתה ?

פורסם

מזה אתם בשוק .

נכון בסוף הסרטון רואים את האתיופים הולכים . אז זה ממש ליד הבית שלי . זה השער של חברת בזק . ממש ליד הסופר שאנחנו עושים שם קניות.

סתם מתוך התעניינות איך קוראים לך?

ד"א רק שתדע שאחוז הערסים באירוסים הוא ממש נמוך יש פה מיעוט מרוקאי - תמני של ערסים (נמוך יחסית)

רוב הערסים של נתניה זה האתיופים וקווקזים (כמובן יש גם את עדות המזרח ואת הרוסים אבל הם הרבה פחות)- איזורים דורה קריית נורדאו וכו' ...

פורסם

מה לעזאזל משנה העדה? S:

לא חסרים ערסים מכל הגילאים וכל העדות, זה ממש לא רלוונטי, אין טעם לשלוף את הנושא הזה....

בואו רק נסכים שזו תופעה שצריך למגר.

פורסם

חברה אם כמה שהמצב רעה וכל זה אתם לא מבינים שליפניי כמה שנים ההורים שלכם (או האחים הגדולים או אתם תלויי בגיל) הייתם יותר גרועים פשוט הסתירו את זה טוב אם תשמעה סיפורים של אחים של חברים שלי הם היו פי 100 יותר גרועים האם עשו אורגיות במועדונים עישנו כל היום גרס וכל זה פשוט פעם זה היה בושה אז האם הסתירו את זה טוב מאוד אבל היום בתקופת הערסים זה "מקובל " אצלם לעשות בעייות בכוונה תחילה והם לא מיתבישים מיזה אבל תיראה עוד כמה שנים רובם או יהיו בכלא או יהיו תושבים למופת אז אין מה להיות בפניקה פשוט צריך מגיל צעיר לחנך אותם שזה לא מקובל להיות סטלן שמעשן גרס ברחוב (זה לא ימנע מהם לעשות שטויוט אבל לפחות הם יתבישו מיזה וזה לא יהיה תמיד ברקע של המדינה שלנו )וזה ימנעה את כל הבעייה .

799px-Enter.png

לא יודע מאיפה אתה, אבל בתור צפון תל-אביבי אני לא חושב שאיי פעם התקרבתי לעשות אף אחד מהדברים שאמרתה(חוץ מעישון גראס, אבל להגנתי זה היה סתם כדי לראות על מה כל המהומה).

וזה שאח שלך עושה את זה לא הופך את זה לנורמה, לא אני ולא החברים שלי וכל האנשים שאני מכיר(מספיק טוב) לא עשו את הדברים שאתה מספר פה.

אני תמיד שנאתי ערסים, תמיד חשבתי שהם נחותים ואני עדיין חושב שרוב הערסים הם אנשים טיפשים שלא יצא מהם הרבה.

פורסם

אני מבקש לתקן לא אח שלי (אני הבכור במישפחה ) אלה אחים של חברים שלי ואני אישית גם לא עשיתי שם דבר מיזה (חוץ ממעט אלכוהול פה ושם אבל לא בקטע של ערסים בישביל ליתפוס ראש ולהרביץ לילדים קטנים אלה באמת מהקטע של אהבה לטעם של הודקה )ואני גם לא יעשה (אפילו לא עישון גראס )

וגם אני לא מת על ערסים (טוב לפחות 90% מהם כי חלק אני מכיר מהילדות ואני יודעה שזה רק פוזות ).

פורסם

מזה אתם בשוק .

אורט גוטמן..

פורסם

לMichaeld .

קוראים לי דניס .

אתה מכיר אותי ?.

איך קוראים לך ?.

והייתי גר בקריית נורדאו מאז שהייתי בכיתה ב" ככה שאני לא מחשיב אותם לערסים כי אני מכיר שם די הרבה .

פורסם

לMichaeld .

קוראים לי דניס .

אתה מכיר אותי ?.

איך קוראים לך ?.

והייתי גר בקריית נורדאו מאז שהייתי בכיתה ב" ככה שאני לא מחשיב אותם לערסים כי אני מכיר שם די הרבה .

לא מכיר אותך

מיכאל

גם אני ההיתי בקריית נורדאו עברתי לפני שלושה שנים לאירוסים היום אני בפולג

פורסם

לMichaeld .

קוראים לי דניס .

אתה מכיר אותי ?.

איך קוראים לך ?.

אז בגלל שאתה מכיר אותם זה אומר שהם לא ערסים? לא קשור :nixweiss:

פורסם

זה לא הקטע .

אני מכיר אותם ממזמן והם תמיד יושבים בשכונה וכמעט ולא עושים בעיות .

אבל אני לא יודע מה הם עושים בימי שישי כי הם תמיד הולכים לרמת פולג .

Michaeld מוזר שאני לא מכיר אותך כי אני מכיר הרבה מנורדאו .

אולי לא היית גר באזור שלי אני הייתי גר ליד הפינה האדומה (המכולת של יעקב) .

פורסם

זה לא הקטע .

אני מכיר אותם ממזמן והם תמיד יושבים בשכונה וכמעט ולא עושים בעיות .

אבל אני לא יודע מה הם עושים בימי שישי כי הם תמיד הולכים לרמת פולג .

Michaeld מוזר שאני לא מכיר אותך כי אני מכיר הרבה מנורדאו .

אולי לא היית גר באזור שלי אני הייתי גר ליד הפינה האדומה (המכולת של יעקב) .

ההיתי במרחק יריקה מאורט גוטמן לפני כ4 שנים

הערסים בנורדאו די שקטים זה נכון אבל עדיין טיפוסים שלא רוצים להתקרב עליהם הבעיה זה בני הנוער :\

פורסם

:lol: :lol: :lol:

איך לא, "מרחק נגיעה" הפך ל "מרחק יריקה" בדיון על ערסים :lol:

אני היחיד שהבין את האירוניה?

פורסם

:lol: :lol: :lol:

אבל גם בפולג לא חסרים ערסים .

כול יום שישי כול נורדאו הולכים לפולג ומתאספים איפה שהמקדולנס (ולא הם לא באים לשם בשביל גלידה ) .

פעם הייתי מסתובב בפולג אבל כל יום שישי תמיד היו לי בעיות .

ומרוב הבעיות לא יכלתי להיכנס לפולג בלי חברים כי כל פעם מישהו אחר היה בא אלי . אחרי כמה זמן זה כבר נמאס עליי ופשוט התחלתי להסתובב בכיכר .

ועכשיו אני כבר לא מסתובב בפולג .

הגב היחיד שהיה לי בפולג זה היה אחד שקוראים לו איגור . אולי אתה מכיר אותו יש לו אח גדול שקוראים לו לב .

קיצר בנתניה תמיד היו ותמיד יהיו ערסים ואלה שגרים בנתניה רגילים לראות דברים כמו שמראים בסירטון .

אולי הסרטון מחדש משהו רק לאלה שלא גרים בנתניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים