עבור לתוכן

[פרסום]חורים עגולים בלי מקדח כוס+מאוררים לחלון

Featured Replies

פורסם

מקדח כוס שווה את הזמן שזה חוסך וזמן שווה כסף

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחח איזה שטויותתתתת

מה אתה עושה מודינג בשביל לחסוךך בזמן ?

מי שעושה מודינג בכול מקרה לפי דעתי מור לעשות אותו בזמנו הפנוי והחופשיי

ולהנות ממנו ומהעשיההה

כך שאם אתה רוצה לחסוך זמן שלפי מה שאתה אומר שווה כסף

אל תעשה מודינגג

כי המחשב יעבוד גם עם מאורר אחד על הספק והשני שעל המעבד וזהוו

והוא לא זקוק בדחיפות לחלון אורות שיפצורים צורות בונדו כבלים סליבינג וכול השאר!

פורסם

מקדח כוס שווה את הזמן שזה חוסך וזמן שווה כסף

תכלס חראם על הכסף לזרוק 120 שקל בשביל שתי חורים זה באסה. מילא הייתי צריך לעשות חורים כל הזמן. אבל בשביל איזה מוד קטן כזה לזרוק את הכסף זה חבל. אין גבול להשקע הכספית שאפשר להכלא אליה בעשיית מודינג. עדיף לשמור את הכסף בשביל חומרה לדעתי. מאידך אני יודע שביום מן הימים מודינג ובכלל DIY יהפך אצלי לתחביב רציני יותר ואני אבנה לעצמי חדר עבודה עם כול סוגי הכלים ככה שבשורה תחתונה השאלה היא מה הן סדרי העדיפויות שלך.

g0vner_x3

פורסם
  • מחבר

תכלס חראם על הכסף לזרוק 120 שקל בשביל שתי חורים זה באסה. מילא הייתי צריך לעשות חורים כל הזמן. אבל בשביל איזה מוד קטן כזה לזרוק את הכסף זה חבל. אין גבול להשקע הכספית שאפשר להכלא אליה בעשיית מודינג. עדיף לשמור את הכסף בשביל חומרה לדעתי. מאידך אני יודע שביום מן הימים מודינג ובכלל DIY יהפך אצלי לתחביב רציני יותר ואני אבנה לעצמי חדר עבודה עם כול סוגי הכלים ככה שבשורה תחתונה השאלה היא מה הן סדרי העדיפויות שלך.

g0vner_x3

וואאאאאאלה מצטרף לדעתך

גם אני חושב שאת הכסף הגדול צריך להשקיע בחומרה ואילו חלק מהכסף במודינג

אבל בעיקר לעשות בידיים כי אני חושב שעם ידים טובות אין גבול..

דרך אגב אולי ניפתח עסק ליצור מארזים בהזמנה אישית ?

[החלום שלי] :lol:

אבל אין קליינטים :(

פורסם

לול! איזה גזור אתה :D

דרך אגב אולי ניפתח עסק ליצור מארזים בהזמנה אישית ?

[החלום שלי]

וואלה בהצלחה עם זה.. אני בעד שבן אדם יעשה מה שהוא אוהב בחיים. AS FOR ME אני לא אהיה מסוגל לעשות מודינג בשביל אחרים.. יהיה לי קשה להפרד מהמוצר בסוף :silly:

g0vner_x3

פורסם

וואללה יפה מאוד זה שיטה מעולה וקלה כדי לעשות חורים ויש תוצאות טובות. ח"ח על המדריך...

היא בעיקר טובה למתחילים שאין להם עוד מקצועיות בכלי(דרמל).

אני גם השתמשתי בא בהתחלה אבל אניכבר מספיק מדוייק אני פשוט חותך עם דיסקית כמה מילימטרים מהסימון ואז נשאר לשייף טיפה וזה מוכן.

פורסם

אבירם, התכוונתי שאתה תעשה הרבה מודים בחיים שלך (אני מאמין) אז לדעתי שווה לשהקיע 120 שקל, כי זה לא חד פעמי רק למוד אחד , כמעט כל מוד עושים חורים...

פורסם
  • מחבר

אה חחחחחח ...

אמממ כן , אני חושב שאני באמת יעשה הרבה חורים חחחחחחח

בנתיים לא משתלם לי לקנות מקדח כזה אבל אני מאמין שמתישהו אני באמת יקנהה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים