עבור לתוכן

יוהוווווווווו חברים יש לי יומלדתתתתתתתתתתת בן 17 !!

Featured Replies

פורסם

מזל טוב! :birthday:

איך תחגוג? ;D

• תגובות 30
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עם חברים בפפגאיו' בעזריאלי:)

פורסם

חח תודה אחי מה קורה ? :)

מה קורה אני קורא.

הכל מצוין........................... נשמע שאתה מאוד מאושר להגיע לגיל הזה חחחחחחחחחח [אממ מעניין למה]

פורסם

עם חברים בפפגאיו' בעזריאלי:)

בן אנוש שכמוך לחגוג בעזריאלי זה באמת הולם את הגיל שלך, ואיך שאני מכיר אותך(בלי רגשות) החגיגה לו תהיה משהו, אני אתן לך עיצה הדברים הטובים נעשים בחושך ובסביבה גוטית :smile1:

פורסם
:lol: :lol: קצת באיחור אבל שלחתי עכשיו אסמס..
פורסם
  • מחבר

בן אנוש שכמוך לחגוג בעזריאלי זה באמת הולם את הגיל שלך, ואיך שאני מכיר אותך(בלי רגשות) החגיגה לו תהיה משהו, אני אתן לך עיצה הדברים הטובים נעשים בחושך ובסביבה גוטית :smile1:

חח דפוק שכמוך צ'וקי :))))

תצא מהסרט שאתה UNDERTAKER :):silly:

חייב להודות לאיש הזה שעזר לי לטפל בתקלה שהייתה לי במחשב =)!!

המון תודה צ'וק

פורסם

חח דפוק שכמוך צ'וקי :))))

תצא מהסרט שאתה UNDERTAKER :):silly:

חייב להודות לאיש הזה שעזר לי לטפל בתקלה שהייתה לי במחשב =)!!

המון תודה צ'וק

אין קשר לטייקר, אני פשוט מתלבש על ההומור השחור ומעוצבן מאנשים מציקים כמוך.

פורסם

אני חייב לשאול-

מה הקטע עם הסמס ליום-הולדת? אתה כוכב נולד או מה? זה אחד הדברים ההזויים שיצא לי להתקל בהם.

(ותהיה בטוח שאני נתקל בהרבה דברים הזויים, למען האמת אני שייך לחבורה די הזויה של אנשים)

מילא אם אנשים שאתה מכיר ישלחו לך סמס, אבל לפרסם מספר טלפון בפורום כדי שחבורה של זרים ישלחו לך?

בכל מקרה, מזל טוב וכו'

אני אפיץ את הטלפון שלך במחוזות שונים והזויים באינטרנט כדי שתקבל אינספור סמסים :xyxthumbs:

פורסם

עוף קפוא מי אתה :silly:

ולפותח הנושא מזל"ט :silly:

פורסם

אני חייב לשאול-

מה הקטע עם הסמס ליום-הולדת? אתה כוכב נולד או מה? זה אחד הדברים ההזויים שיצא לי להתקל בהם.

(ותהיה בטוח שאני נתקל בהרבה דברים הזויים, למען האמת אני שייך לחבורה די הזויה של אנשים)

מילא אם אנשים שאתה מכיר ישלחו לך סמס, אבל לפרסם מספר טלפון בפורום כדי שחבורה של זרים ישלחו לך?

בכל מקרה, מזל טוב וכו'

אני אפיץ את הטלפון שלך במחוזות שונים והזויים באינטרנט כדי שתקבל אינספור סמסים :xyxthumbs:

אם תראה אותו במציאות תאמין לי שכל הלוגיקה שלך תתנפץ, אני גם לא בטוח שהוא בן אדם אלא אולי ניסוי גנטי שכשל אחרי פיצוץ הכור הגרעיני בצ'רבנובל.

פורסם

מזל טוב! :hat:

פורסם

מזל טוב!!

פורסם

LegendaryUndertaker

החלפת ניק

מה עד עכשיו אתה עוזר לו בPC ? :lol:

פורסם

LegendaryUndertaker

החלפת ניק

מה עד עכשיו אתה עוזר לו בPC ? :lol:

איפה אתה חי? זה שנים שלא שמעתי ממנו וזה שנים שאני לא מתכוון לזרוק לו שום עיצה, מעבר לעובדה שאין לי זמן ואני מארגן את חיי, בכל אופן הוא כבר לא מתקשר כמה חודשים וזה טוב, כנראה שה17 עשו לו שינוי.

פורסם

איפה אתה חי? זה שנים שלא שמעתי ממנו וזה שנים שאני לא מתכוון לזרוק לו שום עיצה, מעבר לעובדה שאין לי זמן ואני מארגן את חיי, בכל אופן הוא כבר לא מתקשר כמה חודשים וזה טוב, כנראה שה17 עשו לו שינוי.

:lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים