עבור לתוכן

הוספתי מאוורר 80MM, יש שאלה.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי מארז עם מאוורר 120MM אחורי הפולט אוויר, מאוורר 120MM קדמי הנושף אוויר לכיוון הHDDים, ומאוור צד 23CM שמכניס אוויר.

מצאתי מאוורר 80MM ששוכב אצלי ללא שימוש, וחיברתי לקייג' של הHDD (כפי שרואים בתמונה). הוא נושף אוויר לכיוון ה...משהו בין הכרטיס מסך לקירור מעבד. לא היה לי מקום אחר לחבר אותו אליו, אז שמתי אותו שם =|

האם יכול להיווצר מצב מעוות כלשהו שהוא בעצם ייגרע מהקירור במארז? הוא יוצר מערבולת עם מאוורר ה23CM, כי הוא נושף אוויר ממש במאונך לכיוון האוויר הנכנס דרך מאוורר ה23CM.

2dm82g4.jpg

פורסם

הוא לוקח מהקדמי שמכניס אויר חלק ומקדם אותו לכוון הכרטיס מסך וברגע שבא מגע אויר מהואורר שבצד אז הוא שניה אז זוית הרוח לכוון המדרבורד

לא ממש ''פלא פלאים''אבל בהחלט מוסיף לעסק

תשאיר אותו שמה מיקום מצוין

יתרה מזאת דע לך ככול שהאויר במארז ''זורם'' ולא ''עומד'' זה כבר טוב חח

אז עשית טוב וכמו שאמרתי לפי דעתי תשאיר אותו שמה

פורסם

יש לי שאלה המאורר הענק מוציא או מכניס אויר (יותר הגיוני שהוא מכניס)

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה המאורר הענק מוציא או מכניס אויר (יותר הגיוני שהוא מכניס)

מכניס מן הסתם...

פורסם

פייי המאוורר 23CM אחד המפחידים, אבל מגניב XP

לפי מה שאני יודע זה ממש לא פוגע, רק עוזר =]

פורסם

סידור מצויין לפי דעתי, מאוד דומה למה שעשיתי אצלי רק שאצלי יש אפילו שניים מקדימה: אחד איפה שיש לך ממול לHD ואחד בכלוב העליון של הכוננים. ובנוסף למאוורר ממול להארד דיסק יש אפילו אחד נוסף חיצוני ממש מאחוריו שמושך אוויר מחלל החדר (במקרה שלך זה יצור שלושה מאווררים אחד מאחורי השני מה שייתן לך שיפור משמעותי בטמפ').

אגב, מהי הטמפ' המקסימלית של המעבד שלך בזמן מנוחה ובמאמץ? כ.מסך? דגם?

עריכה: נ.ב.

לחבר שלי יש מאוורר 23CM כמו שלך ולפי דעתי דווקא הוא הכי פחות אפקטיבי, הוא מספק זרימה חלשה מאוד של אוויר לכל המארז שכמעט ולא משפיעה בשעת מאמץ כשבעצם זרימת אוויר מרוכזת וחזקה לכיוון רכיבים שונים יעילה הרבה יותר (כמו שעשית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים