עבור לתוכן

שביתה חוזרת + יבוטלו בגרויות החורף

Featured Replies

פורסם

איזה מזל שסיימתי את הלימודים...

השביתה הזאת הולכת לדפוק את כולם בלי יוצא מן הכלל..

מה הולך פה במדינה?! תנו לילדים ללמוד בשקט!

• תגובות 42
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מקווה שרן ארז יהיה מספיק חכם לא להתחיל בשביתה לפני הבחירות. אולמרט יודע שהוא עף בקרוב מאוד אז בטח הוא סתם יהרוס כל מה שעוד לא נהרס כאן

פורסם

אני מקווה שאם אכן תהיה שוב שביתה, אפילו עשירית מזאת שהם עשו שנה שעברה - והתלמידים שוב יבזבזו שנה - הם יפוטרו סוף סוף.

פשוט פיטורים המוניים - רוצה,תשאר.לא רוצה, לך קיבינימט.

לא יתכן שחבורת אפסים כלומניקים חסרי ערך יחזיקו מדינה שלמה בביצים, ויחבלו במזיד בעתיד של הדור הבא שלה רק בשביל עוד כמה שקלים שבין כה לא מגיעים להם.

הרי אף אחד לא באמת צריך אותם - מי שיכול להרשות לעצמו גם ככה מקבל את התרגול והלימוד האינטנסיבי ממורה פרטי, מי שלא או שהוא לומד בעצמו בעיקר או שהוא פשוט לא מצליח הצלחה מטאורית בכל הנוגע לציונים שלו עם מורים\בלי מורים.

הבי"ס זה סתם מקום מפגש חברתי - ולא צריך את הבררה של העולם העסקי\אזרחי בשביל לתחזק אותו - בטח לא כשהוא עוד תאב בצע כדי לעשות את זה.

עוד לא ראיתי רופאים ששובתים על המשכורות המגוכחות שהם מקבלים, ואני אעדיף לשמור את הרופאים מועסקים על חשבון המורים בטח ובטח לטווח הקצר...

והאנלוגיה לא נגמרת שם - הרי שניהם נכנסים עם אידיאולוגיה, ולא בשביל הכסף - חוג אחד עושה עבודת קודש ולא מעיז לדרוש עוד כסף, השני עושה שום כלום בערך ולא מפסיק לבקש עוד כסף.

הפעם היחידה שזכורה לי באיום על שביתה מהרופאים היא לנוכח האלימות הגוברת במסדרונות בתי-החולים. נחשו מי היה אמור להקדים תרופה למכה...

מורים נמאסתם. לא רוצים לעבוד? הנה לכם מכתב ורוד במתנה.

פורסם

הרופאים דווקא כן שבתו לפי כמה שנים. אבל "פתאום" הם הפסיקו וראש ההסתדרות של הרופאים חתם על חוזה שלפיו לא ישבתו במשך 10 שנים. ($$$$$$)

החוזה אמור להסתיים בקרוב. אני יודע, אמא שלי רופאה

פורסם

וולאה גבר :bash:חחחח תישן עוד שעה ותקום לעבודה ב 8

:-[

לפחות אני מקבל כסף על זה :cool2:

פורסם

אני ממש ממש ממש (ממש) צריך שביתה!

פורסם

וואלה לא מתאים לי שביתה הבאמת..באמת שלא...

שנה אחורנה שלי וגם בלי זה לא עושים כלום..אז גם את זה לא יתנו לי ?!

לעזאזאל !

פורסם

תפסיקו לבכות על זה שאין לימודים,תנצלו את הזמן ותעבדו.

פורסם

יאללה איך אני צריך שביתה.

תנו לי שביתה באמא שלכם.

פורסם

אני מקווה שאם אכן תהיה שוב שביתה, אפילו עשירית מזאת שהם עשו שנה שעברה - והתלמידים שוב יבזבזו שנה - הם יפוטרו סוף סוף.

פשוט פיטורים המוניים - רוצה,תשאר.לא רוצה, לך קיבינימט.

לא יתכן שחבורת אפסים כלומניקים חסרי ערך יחזיקו מדינה שלמה בביצים, ויחבלו במזיד בעתיד של הדור הבא שלה רק בשביל עוד כמה שקלים שבין כה לא מגיעים להם.

הרי אף אחד לא באמת צריך אותם - מי שיכול להרשות לעצמו גם ככה מקבל את התרגול והלימוד האינטנסיבי ממורה פרטי, מי שלא או שהוא לומד בעצמו בעיקר או שהוא פשוט לא מצליח הצלחה מטאורית בכל הנוגע לציונים שלו עם מורים\בלי מורים.

הבי"ס זה סתם מקום מפגש חברתי - ולא צריך את הבררה של העולם העסקי\אזרחי בשביל לתחזק אותו - בטח לא כשהוא עוד תאב בצע כדי לעשות את זה.

עוד לא ראיתי רופאים ששובתים על המשכורות המגוכחות שהם מקבלים, ואני אעדיף לשמור את הרופאים מועסקים על חשבון המורים בטח ובטח לטווח הקצר...

והאנלוגיה לא נגמרת שם - הרי שניהם נכנסים עם אידיאולוגיה, ולא בשביל הכסף - חוג אחד עושה עבודת קודש ולא מעיז לדרוש עוד כסף, השני עושה שום כלום בערך ולא מפסיק לבקש עוד כסף.

הפעם היחידה שזכורה לי באיום על שביתה מהרופאים היא לנוכח האלימות הגוברת במסדרונות בתי-החולים. נחשו מי היה אמור להקדים תרופה למכה...

מורים נמאסתם. לא רוצים לעבוד? הנה לכם מכתב ורוד במתנה.

יצאת אדיוט. אם היית קורא את הכתבה, היית רואה שהם מאיימים לשבות מכיוון שמשרד האוצר נסוג מהבטחותיו להגדיל את התקציב לחינוך שנועד להקטנת כיתות הלימוד (אפילו לא צריך לקרוא את כולה, רק את השורות הראשונות).

בכלל לא דובר על המשכורות של המורים.

פורסם

כי משרד האוצר צודק. הבעיה לא בתקציב, הבעיה שמורים בארץ סמרטוטים ללא זכויות. צריך לסלק לעזאזל כל מי שלא רוצה ללמוד ולהשאיר רק את אלו שרוצים ללמוד. בדרך הזאת יפתרו את כל הבעיות של מערכת החינוך.

פורסם

יצאת אדיוט. אם היית קורא את הכתבה, היית רואה שהם מאיימים לשבות מכיוון שמשרד האוצר נסוג מהבטחותיו להגדיל את התקציב לחינוך שנועד להקטנת כיתות הלימוד (אפילו לא צריך לקרוא את כולה, רק את השורות הראשונות).

בכלל לא דובר על המשכורות של המורים.

יצאת אידיוט עיוור למציאות.

בבי"ס היית?

מורים פגשת?

חוץ מזה - חכה. היום לפני שנת הלימודים זה ל'טובת התלמידים'. באמצע הלימודים כשבטן הדרקון חשופה(וככל הנראה לדרקון כבר לא יקראו אולמרט) השביתה תעביר הילוך, ותקבל עוד גרש מכל צד, היינו "לטובת התלמידים".

עוד גרש->עוד גרוש-> עוד דביל כמוך יוצא מהמערכת עם הבנת הנקרא של גרביל.

אבל שוין, תשארו בבית ותראו NBA (לא צריך לקום מוקדם) - יש אחלה עונה..

אני עברתי ככה 3 שנים, עם שביתה\בלי שביתה.... :sleep:

פורסם

כי משרד האוצר צודק. הבעיה לא בתקציב, הבעיה שמורים בארץ סמרטוטים ללא זכויות. צריך לסלק לעזאזל כל מי שלא רוצה ללמוד ולהשאיר רק את אלו שרוצים ללמוד. בדרך הזאת יפתרו את כל הבעיות של מערכת החינוך.

אי אפשר לעשות כזה דבר, בגילאי בית-ספר ההורים קובעים בשביל הילד וגם אם הוא לא רוצה ללמוד הם רוצים שילמד ושולחים אותו.

פורסם

אי אפשר לעשות כזה דבר, בגילאי בית-ספר ההורים קובעים בשביל הילד וגם אם הוא לא רוצה ללמוד הם רוצים שילמד ושולחים אותו.

כן,חוק חינוך חובה חינם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים