עבור לתוכן

קניית פלאפון

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את ה-n95 8g אבל בסלקום רוצים עליו 4320 ש"ח ואני מצאתי באינטרנט אותו ב-2400 ש"ח. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו לא דרך סלקום ולבוא אליהם איתו ולהתחבר?

פורסם

כן.

פורסם

אני מתכנן את אותו הדבר רק להתחבר לאורנג' במעבר מפלאפון.

פורסם

חשוב שתדעו - מי שמתחבר לסלקום עם מכשיר וסים דור 3 מחויב לחבילת גלישה סלולרית בעלות של 20 ש"ח לחודש, אין אפשרות לקבל סים דור 3 (USIM) מסלקום ללא התחייבות לחבילת הגלישה. באורנג', לעומת זאת, אפשר להציג במרכז שירות מכשיר דור 3 ולרכוש כרטיס סים דור 3 (בדרך כלל העלות היא 100 ש"ח) ללא התחייבות לחבילת גלישה כלשהי.

פורסם

חשוב שתדעו - מי שמתחבר לסלקום עם מכשיר וסים דור 3 מחויב לחבילת גלישה סלולרית בעלות של 20 ש"ח לחודש, אין אפשרות לקבל סים דור 3 (USIM) מסלקום ללא התחייבות לחבילת הגלישה. באורנג', לעומת זאת, אפשר להציג במרכז שירות מכשיר דור 3 ולרכוש כרטיס סים דור 3 (בדרך כלל העלות היא 100 ש"ח) ללא התחייבות לחבילת גלישה כלשהי.

זה בדוק???

כלומר , אם אני בא עם המכשיר שלי מרשת פלאפון ומכשיר חדש דור 3 שלא נקנה באורנג' הם יכולים להעביר לי את מספר הטלפון שלי (הקו עצמו) על USIM שלהם בלי לחייב אותי בחבילת גלישה וכל זה בעלות של בערך 100 ש"ח???

זה ממש שווה לא?

פורסם

אתה יכול לקות רק סים, כן

זה גם מוריד לך את ה20 שקל המיותרים חובה על האינטרנט =]

פורסם

אני מצטער אם זה נדוש אבל אם אני קונה USIM ולא SIM רגיל גם אז אני לא מחוייב בחבילת גלישה הזאת?

פורסם

אם אתה קונה USIM (סים דור 3):

* באורנג' - אתה לא מחויב לחבילת גלישה כלשהי, אתה משלם רק עבור הסים עצמו.

* בסלקום - אתה מחויב לחבילת גלישה בעלות של 20 ש"ח לחודש.

פורסם

כן, רק שבפלאפון שיש לו Wifi אפשר להסתדר לא רע בלי דור שלישי בכלל.

פורסם

שנה את הכותרת בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים