עבור לתוכן

אבדה קביעת תצורת מערכת!

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים.

היום ניסיתי להתקין ברוב טיפשותי נרו 8, הוא התחיל את ההתקנה ביקש לכבות את המחשב, ועשה הפעלה מחדש.

כשהוא חזר לויסטה הופיע לי חלון קטן ליד השעון אם סימן אדום עגול אם קו באמצע. הוא אמר איזה משהוא לגבי זה שוינדוס

לא יכול להמשיך בהתקנת הנרו וצריך לסדר איזה משהו נראה לי קשור למנל החלונות הקופצים.

לחצתי על זה נכנסיתי לתיקייה שאין לי מושג מהיא אבל אני כמעט בטוח שהיה רשום למעלה נרו בקיצור הלכתי ללשונית הראשונה וסימנתי (הורדתי את הסימון יותר נכון) שלא יטען קבצי מערכת בכניסה לוינדוס ועוד משהו לגבי השולחן עבודה ואופציה השלישית לא היה ניתן לשנותה זה היה משהו לגבי ההפעלה (startup). ביצע הפעלה מחדש

ומסתבר שכנראה ביטלתי טעינת קבצים של הוינדוס ומאז הוא עולה לי ללא גרפיקה (זאת אומרת שהסרגל בחלון למטה עם הסימן של וינדוס נהייה רגיל ולא מעוצב כמו בהתחלה)

והלוואי רק זה הוא איבד את הקשר לכל הדרייברים ולא מוצא אותם (כרטיס קול, מודם וכ'ו) וגם כל מה שהיה בסרגל שנפתח בעת ההפעלה של וינדוס נעלם גם כן שזה כולל את האנטי וירוס וכ'ו.

זה מגביל אותי בהרשעות המערכת למשל איני יכול לעשות שיחזור מערכת, ואין לי נגישות לכלים הקשורים למערכת.

גם כאשר אני נכנס למנההל ההתקנות של המחשב הוא מראה לי חלון ריק ללא שום נתונים פיזים של המחשב!.

אני כמעט בטוח שהפיתרון הוא במציאת אותו החלון שנפתח לאחר התקנת הנרו וסימון מחדש של טעינת קבצי מערכת ושולחן עבודה!!

הבעיה היא שאין לי מושג אין ניגשים לזה או איפה זה נמצא?

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה

תודה.

פורסם

פתרון הכי יעיל - תעשה שיחזור מערכת , לך להתחל-כל התוכניות-עזרים-כלי מערכת- שחזור מערכת.. :xyxthumbs:

ידוע שהתוכנות של נרו לא עובדים טוב בויסטה

פורסם

א.נרו 8 סתם תוכנה כבדה שכמעט ולא מוספיה שום דבר יחסית ל-7

ב.תעשה BOOT מהדיסק התקנה של ויסטה ותעשה דרכו שחזור מערכת

פורסם
  • מחבר

א.נרו 8 סתם תוכנה כבדה שכמעט ולא מוספיה שום דבר יחסית ל-7

ב.תעשה BOOT מהדיסק התקנה של ויסטה ותעשה דרכו שחזור מערכת

ניסיתי את השחזור מערכת מדיסק ומסתבר שאני צריך קובץ שחזור, ואין לי אותו אף פעם לא עשיתי אחד כזה

ניתן לעשות שיחזור מערכת ללא דיסק שחזור כי לא ייצרתי אחד כזה? פשוט לשחזר את המערכת כמה שעות אחורה??

ואני עדיין די בטוח שאם אני ימצא את הגישה לאותו החלון בו ביטלתי את הפקודות הנ"ל אפשר יהייה להציל את המערכת ללא פירמוט.

הבעיה שאין לי מושג איפה זה!

יש למישהו אולי רעיון?

פורסם

יש לי רעיון יותר טוב...

תעשה התחל->ומשם תפעיל את msconfig.

שם בכרטיסייה הראשונה General תבחר את האפשרות הראשונה. תעשה OK, ריסטרט וזהו...

פורסם

liloli

תשנה את הכותרת שלך לאחת עניינית שמתמצתת את הבעיה אחרת הדיון שלך ינעל.

פורסם
  • מחבר

יש לי רעיון יותר טוב...

תעשה התחל->ומשם תפעיל את msconfig.

שם בכרטיסייה הראשונה General תבחר את האפשרות הראשונה. תעשה OK, ריסטרט וזהו...

תודה רבה זה בדיוק התיקיה וגם הפיתרון!! תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים