עבור לתוכן

ספריי אוויר דחוס

Featured Replies

פורסם

אהלן.

קניתי היום בפעם הראשונה ספריי אוויר דחוס, כי גם לי נמאס כבר לנקות את הרכיבים עם מקלות אוזניים :s07:

כתוב שבפנים יש "פליימאבל גאס". הייתי בטוח שיש בפנים סתם אוויר =| זה בסדר? אמור להיות ככה? אני לא מרסס איזה גז בישול על המערכת?

הוא בגודל של מיכל K300, ועלה 25 שקל.

פורסם

האויר הזה יותר יקר מהאויר של ת"א.

פורסם
  • מחבר

האויר הזה יותר יקר מהאויר של ת"א.

יותר יקר מהאוויר של ארץ הקודש, אה? :P

פורסם

לכמה זמן מיכל מספיק, כי זה ממש לא זול, ושואב אבק לא אפקטיבי כל כך.

פורסם

יש מצב שיש שם יותר אחוזי חמצן מאוויר רגיל ולכן הוא מעודד בעירה בצורה חזקה יותר מאוויר דחוס?

פורסם

זה ממש לא אוויר. הוא ממסטל אחושרמוטה, אבל לא כדאי להסניף אותו כי מתים מזה:

http://www.snopes.com/medical/toxins/dustoff.asp

כדאי לעבוד עם חלונות פתוחים, אבל הגז עצמו לא רעיל. מה שהורג זה חוסר החמצן.

חוץ מזה, הוא כנראה דליק, לכן צריך לתת למחשב להתאוורר לפני שמדליקים אותו כדי שהניצוץ של ההדלקה לא יצית את הגז.

פורסם

נשמע לי אחלה סטלה :xyxthumbs:

פורסם

יש בזה גם פרופאן/בוטאן בדר"כ, זהוא מקביל של מתאן, הידוע גם כגז בישול.

קיצר אין סכנה אלא אם תרסס את זה על להבה חשופה.

פורסם

עדיין אחלה סטלה לא משנה ממה זה עשוי :)

פורסם
  • מחבר

יש בזה גם פרופאן/בוטאן בדר"כ, זהוא מקביל של מתאן, הידוע גם כגז בישול.

קיצר אין סכנה אלא אם תרסס את זה על להבה חשופה.

כלומר אני יכול לרסס את זה ללא דאגה?

אולי מישהו מכיר את מנקה האבק המדובר. זה בלון כחול, כתוב עליו מנקה אבק, יש תמונה של מחשב ישן, וזה מיוצר על ידי "סאסא-טק" מקיבוץ סאסא :silly:

פורסם

אפשר להפוך את זה ולהקפיא עם זה דברים

מגניב לאללה :P

פורסם

עדיין אחלה סטלה לא משנה ממה זה עשוי :)

סטלה מגעילה ברמות. הגז הזה מסריח נורא, ויש הרגשה חולנית כשהוא עובר בקנה הנשימה. אפילו האפקט של הסטלה לא נוצר מהגז עצמו אלא מהעובדה שיש בו 0% חמצן לנשימה וזה חונק את המוח. זה גם לא מחזיק יותר מ-30 שניות.

בקיצור, אני נורא סטלן, אבל לזה אני לא מתקרב :nono:

נ.ב.

קראתי שאדם מתחיל להיחנק כשהוא עוצר אוויר בראות ליותר מדי זמן לא בגלל שחסר לו חמצן, אלא בגלל שהגוף רוצה להיפטר מהפחמן הדו-חמצני.

פורסם

יותר יקר מהאוויר של ארץ הקודש, אה? :P

תל אביב זה ממש לא ארץ הקודש לדעתי צריך לנתק את המקום הזה מישראל כי זה המקום הכי מזוהם (לא בהכרח פיזית על יותר חברתית ) בארץ שלנו (אם כמה שאני אוהב את תלב אביב בחיים לא הייתי גר במקום הזה.

פורסם

נ.ב.

קראתי שאדם מתחיל להיחנק כשהוא עוצר אוויר בראות ליותר מדי זמן לא בגלל שחסר לו חמצן, אלא בגלל שהגוף רוצה להיפטר מהפחמן הדו-חמצני.

המקור מהימן?

כי, תנסה לעצור את הנשימה עד שאתה מתחיל להרגיש חונק, עכשיו תוציא את האויר בלי לשאוב אויר חדש.

לי אישית זה רק מחמיר את המצב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים