עבור לתוכן

לא רואה את המחשב בטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור ואשמח אם תעזרו לי.

אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה.

כשאני מחבר את הכבלים בין המסך לטלוויזיה ומנסה לראות במצב שכפול או DUALVIEW זה לא מראה לי כלום בטלוויזיה, ולפעמים רואים את המחשב שניה וזה נעלם. ניסיתי את כל האפשרויות שיש ועדיין לא רואים בטלוויזיה, קניתי 2 כבלים חדשים וזה עדיין לא עוזר.

החיבורים בין המחשב לטלוויזיה מחוברים בצורה טובה, ורק כאשר אני מנתק את המסך מהמחשב ומפעיל את המחשב מחדש, פתאום רואים את המחשב בטלוויזיה, אך רק בטעינה המוקדמת שלו. כלומר רואים את מסך הטעינה של ה-WINDOWS אך ברגע שהWINDOWS עצמו עולה לא רואים כלום בטלויזיה.

הכרטיס מסך שלי זה 8400GS. אני רגיל כבר שנים לראות מהמחשב לטלוויזיה אך לאחרונה החלפתי מחשב והכרטיס מסך החדש רוצה כנראה לעשות לי חיים קשים... חיפשתי פיתרון לבעיה ברחבי האינטרנט אך חוץ ממספר הודעות של אנשים עם כרטיס מסך זהה לשלי שנתקלו באותה הבעיה לא מצאתי שום פתרון.

אודה לעזרתם.

פורסם

אתה מחבר את הטלוויזיה עם S-VISEO?

זה קרה לי לפני שבועיים. התברר לי שהכניסה נהרסה.

וגם ככה רציתי לכרטיס מסך חדש כי שלי היה ישן מאוד (7100GT)

אז כבר קניתי 8600GT עם כניסת HDMI ועכשיו זה מעולה!

קניתי כבל HDMI של 3 מטר ב-32 ש"ח ועכשיו גם עובד כמו שצריך וגם הכניסה יציבה יותר מה-S VIDEO.

כמה זמן יש לך את הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

הכל חדש, המחשב והכרטיס עדיין לא בני שבוע ימים. גם החיבור חדש דנדש. לדעתי זה משהו בהגדרות, אבל אני לא יודע מה בדיוק. אם זה היה בעיה בחיבור אז לא היו רואים כלום, אבל כשאני מנתק את המסך ומפעיל את המחשב מחדש אז עד לעליית הWINDOWS צג הטלוויזיה עובד בסדר גמור.

החיבור הוא 7 פינים שהופך לRCA

פורסם

גם לי הייתה את אותה הבעיה.

גם שאני הייתי מחברת רק את הטלוויזיה בלי המחשב הוא היה עולה עד הווינדוס ואז כלום.

לפי דעתי הכניסה לא טובה אבל לא בטוח

יש לך אולי כרטיס מסך מסך שאתה יכול לבדוק איתו?

קורה שקונים מוצרים חדשים שנדפקו ביצור שלהם...

תנסה לחבר את הטלוויזיה עם כרטיס אחר ותראה אם זה מצליח.

ואני במקומך כדי להסיר ספק הולכת לחנות שקניתי ממנה את המחשב או הכרטיס לא חשוב, ומחליפה את הכרטיס.

מה אתה אומר?

פורסם
  • מחבר

אין לי עוד כרטיס מסך

אבל אם הכניסה דפוקה, אז זה לא אמור להעלות בכלל כלום. הוא מראה את המסך כל עוד המחשב עדיין ב-DOS, אך ברגע שה-WINDOWS עולה המסך נעלם - כלומר ההגדרות של ה-WINDOWS לא תואמות במשהו.

משיטוט באינטרנט ראיתי שיש לעוד אנשים עם הכרטיס הזאת בעיה דומה אז לא נראה לי שהחלפה של כרטיס תעזור.

פורסם

יכול להיות שזה קשור ל-60hertz

תבדוק שזה מוגדר ככה בווינדוס

שאתה מנסה לעשות CLONE הוא נותן לך או גם לא?

הבנתי שהבעיה ב-DUALVIEW או לא רק?

פורסם
  • מחבר

כן זה עומד על 60 HERZ

זה לא מציג לי תמונה בטלוויזיה בשום מצב. לא בCLONE לא בDUALVIEW ולא בשום אפשרות. ניסיתי את כל הקומבינציות שבעולם. עם הכרטיס מסך הקודם זה היה כל כך פשוט. פה זה כל כך מסורבל ומסובך.

פורסם

זה לא עניין של מסורבל, פשוט משהו שם לא בסדר, או הכניסה או ההגדרות

אני חושבת שזאת הכניסה, כי אני לא שיניתי שום הגדרות במחשב, פשוט החלפתי כרטיס וזה עזר...

אבל לא יודעת, אם אתה אומר שזה לא הכרטיס אז אני מאמינה לך :)

פורסם

זו טלוויזית CRT, נכון?

תנסה לשחק עם הקצב רענון בדרייבר של הכרטיס, עד שתראה תצוגה.

תבדוק גם שהרז' היא 576i

פורסם

תבדוק בהגדרות של הכרטיס מסך שהשיטת שידור מתאימה לטלוויזיה שלך, לפני כמה ימים זה קרה לי גם, הבעיה הייתה שהטלוויזיה שלי היא B-PAL וזה היה מכוון על M/NTSC משום מה.

פורסם
  • מחבר

זו טלוויזית CRT, נכון?

תנסה לשחק עם הקצב רענון בדרייבר של הכרטיס, עד שתראה תצוגה.

תבדוק גם שהרז' היא 576i

מה זאת אומרת טלוויזיית CRT?

איך משחקים עם הקצב רענון?

ואיך ואיפה בודקים שהרזולוציה היא 567i?

תודה :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 18:41:59

תבדוק בהגדרות של הכרטיס מסך שהשיטת שידור מתאימה לטלוויזיה שלך, לפני כמה ימים זה קרה לי גם, הבעיה הייתה שהטלוויזיה שלי היא B-PAL וזה היה מכוון על M/NTSC משום מה.

אני כל הזמן משנה את זה מ-PAL-B ל-PAL-G או ההפך וזה לא עוזר.[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 18:42:52

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לענות לי על השאלות ששאלתי למעלה?

תודה

פורסם

CRT זה הטלוויזיות העבות.

פשוט תכנס לדרייבר של הכרטיס מסך ושנה שם את הרזולוציה.

ושם הקצב רענון זה 60HZ 50HZ וכו'.

תשנה את זה כל הזמן בטלוויזיה עד שתצליח לראות.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, גם זה לא עזר. :(

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל להתייאש, ניסיתי מלא דברים ולא הצלחתי למצוא את הפיתרון לבעיה. אולי למישהו יש עוד פתרונות?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים