פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים אני גר באזור די קרוב לשדה שעכשיו יבש לגמרי וכל פעם שערסים\פרחות רואים הם צועקים"נחש!" למרות שזו הייתה סממית,לא הייתי מתנגד שנחש ידקור(יכיש) ערס חח, נחש ארסי(ערסי ) יכיש ערס. לגבי המקדחות, זה גם קודח וגם חופר! פעם בחצי שנה דייר אחד מחליט לשפץ בידיוק כשאני ישן.
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים מחבר זה רעש קודח, לא חופר תפסת אותי P: אגב, למישהו (במיוחד למי שגר בבית קרקע\קומה נמוכה) יצא לשמוע חתולות מיוחמות? פעם זרקתי החוצה נעל בגלל שהפריעו לי לישון... ומה לגבי יתושים? מילא שיעקצו, אבל שיפסיקו עם הרעש האיום שלהם! כל פעם אני מתעורר באמצע הלילה ודופק לעצמי כאפה לאוזן בגלל איזה יתוש מפגר.
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים תפסת אותי P:אגב, למישהו (במיוחד למי שגר בבית קרקע\קומה נמוכה) יצא לשמוע חתולות מיוחמות? "באאאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו"לא נגמר להן האוויר ראבקתודה לאל אני גר בדו משפחתי, 3 קומות. אין אף אחד מעלינו ואף אחד מתחתינו, אז מרוב הרעשים פה אני פתור.רעשים מעצבנים?קבלים זולגים, טלויזיות CRT ישנות עם צליל גבוה ומעצבן כזה, וכל מה שנשמע דומה.
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים יש כמה מועמדים אצלי: הילדים הקטנים האלה ששותים מים בקולי קולות. הכרטיס מסך שלי על מאוורר במקסימום. אח שלי ששר במיזרחית, ובעצם על אחד ששר במזרחית זה בלתי נסבל
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים אין לי שום דבר נגד רוסים אבל כל דבר ברוסית פשוט מוציא אותי מדעתיזה לא ממש רשור אבל אני מת ללמוד גרמנית רק בכדי לצרוח על אנשים אני מניאק עם אני צורח משהוא בגרמנית על אחד הלקוחות המעצבנים שלי והוא לא שותק במקום
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים זה לא ממש רשור אבל אני מת ללמוד גרמנית רק בכדי לצרוח על אנשים אני מניאק עם אני צורח משהוא בגרמנית על אחד הלקוחות המעצבנים שלי והוא לא שותק במקום חח עזוב אותך גרמנית,הונגרית. אף אחד לא מבין,אף אחד חוץ מההונגרים
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים חבר'ה, אתם לא יודעים על מה אתם מדברים. כל מה שהוזכר כאן זה כלום לעומת הרעש שעושה שואב האבק של הטלטאביז. זה כמו הרעש שעושה קשית עם כוס ריקה, רק בע-נ-ק.
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים אין לי שום דבר נגד רוסים אבל כל דבר ברוסית פשוט מוציא אותי מדעתיИдиот :>
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים אין לי שום דבר נגד רוסים אבל כל דבר ברוסית פשוט מוציא אותי מדעתימשום מה נשים רוסיות מדברות בקולי קולות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.