פורסם 2003 ביוני 522 שנים אלו הם שני וואפרים של מעבדים ישנים יותר מבית אינטל ישראל . הם לא יצאו לעולם החופשי בגלל תקלה (זיהום בתהליך היצור שלהם) ולכן אנחנו קיבלנו אותם. על כל "פלטה" (וואפר) כזה ניתן ליצר עשרות מעבדים . למי שתהה אלו הם פנטיום 1 ו486 ישנים. כמו כן יש שם עוד סוג של מעבד לא של מחשב. אם יש לכם שאלות או סתם הארות בבקשה. חשבתי שאנשים יהנו \ילמדו \סתם יתעניינו במראה של מעבד ללא הכיסוי שלו. enjoy
פורסם 2003 ביוני 522 שנים זה יכול להיות ממש יפה בחדר שלי ליד הכדור-אורות!!!קיצר תמיד תהיתי, אני ראיתי הרבה תמונות של הוואפרים לפני אבל הריבועים, הם בעצם הליבות לא? (ניחוש טוב?).
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר רציתי להגיד שבגלל תלונות רבות על איכות הצילום (מצלמה לא שלי) אני יצלם שוב עם המצלמה שלי ביום שלישי שוב באיכות טובה יותר.גודל הואפר מתחיל ב קוטר 10 אינצ' ועד 18 אינצ' אלו הם הקטנים של 8 אינצ' לכל מי שחושב כמה זה שווה .אם היה על זה נניח פנטיום 4 או AMD אז כל וופאר שווה בערך פי 100 את משקלו בזהב (מעל 10000 דולר)כל מיני ריבוע כזה זה אכן ליבה שלמה של מעבד !
פורסם 2003 ביוני 522 שנים רציתי להגיד שבגלל תלונות רבות על איכות הצילום (מצלמה לא שלי) אני יצלם שוב עם המצלמה שלי ביום שלישי שוב באיכות טובה יותר.גודל הואפר מתחיל ב קוטר 10 אינצ' ועד 18 אינצ' אלו הם הקטנים של 8 אינצ' לכל מי שחושב כמה זה שווה .אם היה על זה נניח פנטיום 4 או AMD אז כל וופאר שווה בערך פי 100 את משקלו בזהב (מעל 10000 דולר)כל מיני ריבוע כזה זה אכן ליבה שלמה של מעבד !אתה רוצה למכור לי אחד ???
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אם כבר אתה מצלם מחדש , תעשה מה שכל חוקר רצח שנה א' עושה - תשים עט ליד הוואפרים כדי שבצילום יהיה לנו אומדן לגבי הגודל שלהם.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים רציתי להגיד שבגלל תלונות רבות על איכות הצילום (מצלמה לא שלי) אני יצלם שוב עם המצלמה שלי ביום שלישי שוב באיכות טובה יותר.גודל הואפר מתחיל ב קוטר 10 אינצ' ועד 18 אינצ' אלו הם הקטנים של 8 אינצ' לכל מי שחושב כמה זה שווה .אם היה על זה נניח פנטיום 4 או AMD אז כל וופאר שווה בערך פי 100 את משקלו בזהב (מעל 10000 דולר)כל מיני ריבוע כזה זה אכן ליבה שלמה של מעבד !ובממצוע רק 4 אחוז מהם באמת עובדים ככה שזה ממש ממש לא שווה 10,000 דולר
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר יותר קרוב ל 60 אחוז אבל השאר פשוט מקבלים דרוג נמוך יותר.כלומר אם תכננו לעשות פנטיום 4 3000 אז 60 אחוז יצאו בסדר והשאר יהיו 2.4 או סלרונים למינהם .
פורסם 2003 ביוני 522 שנים יותר איכותי - Pentium 4 ורק 4 אחוז מהם עובדים כל השאר מזוהמים בגלל שתהליך כתיבה ב-0.13 מיקרון מאד מסובך (כל תקופה והגודל טרנזיסטור שלה)
פורסם 2003 ביוני 522 שנים חחאיזה מגניב זה הליבה הזאתהכל שם זה מיקרוסקופיהייתי מת לדעת מה כל צבע וריבוע עושה שם..;o
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.