עבור לתוכן

למי שרוצה לדעת (ולראות ) איך נראה מעבד באמת .

Featured Replies

פורסם

6712033.JPG

4910276.JPG

אלו הם שני וואפרים של מעבדים ישנים יותר מבית אינטל ישראל .

הם לא יצאו לעולם החופשי בגלל תקלה (זיהום בתהליך היצור שלהם) ולכן אנחנו קיבלנו אותם.

על כל "פלטה" (וואפר) כזה ניתן ליצר עשרות מעבדים .

למי שתהה אלו הם פנטיום 1 ו486 ישנים.

כמו כן יש שם עוד סוג של מעבד לא של מחשב.

אם יש לכם שאלות או סתם הארות בבקשה.

חשבתי שאנשים יהנו \ילמדו \סתם יתעניינו במראה של מעבד ללא הכיסוי שלו.

enjoy

פורסם

זה יכול להיות ממש יפה בחדר שלי ליד הכדור-אורות!!!

קיצר תמיד תהיתי, אני ראיתי הרבה תמונות של הוואפרים לפני אבל הריבועים, הם בעצם הליבות לא? (ניחוש טוב?).

פורסם

מה הגודל של וואפר כזה?

לפי מה שאני מעריך קטן מאוד.. לא?

פורסם
  • מחבר

רציתי להגיד שבגלל תלונות רבות על איכות הצילום (מצלמה לא שלי) אני יצלם שוב עם המצלמה שלי ביום שלישי שוב באיכות טובה יותר.

גודל הואפר מתחיל ב קוטר 10 אינצ' ועד 18 אינצ' אלו הם הקטנים של 8 אינצ' לכל מי שחושב כמה זה שווה .

אם היה על זה נניח פנטיום 4 או AMD אז כל וופאר שווה בערך פי 100 את משקלו בזהב (מעל 10000 דולר)

כל מיני ריבוע כזה זה אכן ליבה שלמה של מעבד !

פורסם

רציתי להגיד שבגלל תלונות רבות על איכות הצילום (מצלמה לא שלי) אני יצלם שוב עם המצלמה שלי ביום שלישי שוב באיכות טובה יותר.

גודל הואפר מתחיל ב קוטר 10 אינצ' ועד 18 אינצ' אלו הם הקטנים של 8 אינצ' לכל מי שחושב כמה זה שווה .

אם היה על זה נניח פנטיום 4 או AMD אז כל וופאר שווה בערך פי 100 את משקלו בזהב (מעל 10000 דולר)

אתה רוצה למכור לי אחד ???

פורסם

אם כבר אתה מצלם מחדש , תעשה מה שכל חוקר רצח שנה א' עושה - תשים עט ליד הוואפרים כדי שבצילום יהיה לנו אומדן לגבי הגודל שלהם.

פורסם

ובממצוע רק 4 אחוז מהם באמת עובדים ככה שזה ממש ממש לא שווה 10,000 דולר

פורסם
  • מחבר

יותר קרוב ל 60 אחוז

אבל השאר פשוט מקבלים דרוג נמוך יותר.

כלומר אם תכננו לעשות פנטיום 4 3000 אז 60 אחוז יצאו בסדר והשאר יהיו 2.4 או סלרונים למינהם .

פורסם

לא יכולת לצלם את זה בגדול יותר?

פורסם

יותר איכותי - Pentium 4

1001769780.jpg

ורק 4 אחוז מהם עובדים כל השאר מזוהמים בגלל שתהליך כתיבה ב-0.13 מיקרון מאד מסובך (כל תקופה והגודל טרנזיסטור שלה)

פורסם

זה תמונה מוגדלת של הריבוע הקטן בוואפרים?

פורסם

יאפ

זה ליבה אחת

וופר זה טבעת סילקון שעליה כותבים משהו כמו 300 ליבות

פורסם

אז התמונה שהולי הביא היא של ליבה אחת YAH? ;D

פורסם

כן כן כן כן!!! כן!!! :bash::kopfpatsch:

פורסם

חח

איזה מגניב זה הליבה הזאת

הכל שם זה מיקרוסקופי

הייתי מת לדעת מה כל צבע וריבוע עושה שם..

;o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים