פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים הבאתי מסך 5 אינץ שאלתי לפני איפה אפשר לקנות וכאלה לכן כול התגובות למטהולאחר שמצאתי מסך הנה הקורבןhttp://img172.imageshack.us/my.php?image=psone2kw6.jpgעכשיו היציאות אצלי בכרטיס מסך הם כאלה..http://img521.imageshack.us/my.php?image=0827080644re8.jpgאיזה קבלים אני אמורא לקנות כדי לחבר בנייהם?איזה תוכנה אמורה לשלוט בזה?אני רוצה שיראו בזה את השולחן עבודה אבל בקטןאו לא משנה בקיצר העיקר שיעבוד אחרי זה אני יחפש יותר תוכנותעזרו לי אני אובד עצותד''א זה בסדר ששיניתי את הכותרת ?כי לא רציתי לעשות דאבל פוסטתודה רבה לעוזריםאבירם
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים ציבעוני?לא נראה לי שיש הרבה מקומות לקנות בהם אבל אם אתה מחפש משהו לא צבעוני יש בחנויות אלקטרוניקה
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים מחבר כן כאלה אני יוןדע שיש איך אני מחבר אותו למחשב שאני יראה בו טלוזיה חח ?חוץ לכרטיס טלוזיה מה אני צריל לקנות עוד ?
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים מחבר אז רגע שאני יבין נכון ותקן אותי אם אני טועהאני צריך לקנות מסך עם כניסת RCA ובכרטיס טלוזיה יש TVOutלחבר בנייהם ובזה אני יראה טלוזיה ובמסך הגדול אני יראה את הויננדוס שלי כרגיל ?
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים מה הקשר לכרטיס טלויזיה?לא ברור מה אתה מנסה לעשותלראות טלוויזיה במסך הזהכרטיס טלוויזיה-ואותו אתה מחבר למסך אם אני לא טועה
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים מחבר יש לי מסך 19 אינץ' של המחשב שבו אני משתמש למחשבואני רוצה לקנות מסך קטן ולשים אותו במקום מפרצים 5.25 ושבו אני יראה טלוזיהמה בדיוק אני צריך לקנות ?
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים מחבר כן אבל אני רוווווווצה שהוא יהיה במחשבאז אנא ממך אמור לי מה אני צריך לקנות בדיוק כדי לחבר את זה למחשב ולשים את במפרץ 5.25 ?
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים א.בישביל מה לך את זה ?!!??!!זה מאוד מאוד מאוד לא נוח ב.המסך שהוא הציע לך אתה יכול לשים אותו בתוך המפרץ ואז פשוט להעביר חוט דרך המחשב אל הטלויזיה
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר לי זה יהיה מאוד נוח כי המחשב שלי במקום כבוד חח והמפרצים ממש מול הפרצוף שלי ככה זה ניראה כמו בתמונה למטהאז שאני קונה מסך מלבד חיבור RCAאני יחבר אותו לממיר של יס שיש לי ואני יוכל ליראול טלוזיה יופי טופימה עם הקול ?איך אני שומע קול מהבוקסות של המחשב?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.