עבור לתוכן

VISTA 64BIT לא עולה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קיבלתי סוף סוף אתמול את מחשב המדיה סנטר שלי שהזמנתי עם חלקים לפי דרישתי, יצרתי מערך RAID 0 משתי דיסקים קשיחים SATA של 500 גיגה כל אחד ויצא לי 980 גיגה של מקום

התחלתי בהתקנת VISTA 64BIT שדרך אגב הותקנה כבר מספר פעמים במחשבים אחרים והכל היה בסדר גמור.

ההתקנה עברה חלק אבל כאשר הוינדוס רצה לעלות בפעם הראשונה הוא הגיע לשולחן העבודה ונפל, עשה RESTART ולאחר מכן כאשר הוא התחיל להיטען מחדש הוא פשוט נתקע איפה שכתוב WINDOWS VISTA ורץ הפס הירוק (בזמן הטעינה).

ניסתי מספר דברים אך ללא הועיל, מהגדרות ב BIOS ועד להוצאת חומרה פיזית מהמחשב, אין כלום פשוט לא עזר כלום.

בתור ניסיון התקנתי את ה ויסטה 32 ביט והפלא ופלא, הכל עובד טוב, מוזר לא ?

משהו לא נותן לויסטה 64 ביט לעלות, אני לא יודע מה זה, אבל היא עולה לשנייה ונופלת רק בפעם הראשונה ואחר כך לא עולה, זה קרה פעמיים ב 2 התקנות זאת אומרת שזה משהו קבוע.

החומרה שלי היא:

לוח של MSI PLATIUNIUM COMBO P35

מעבד Q6600

זיכרון - צמד זיכרונות DDR2 800 של GEIL בנפח 4 גיגה מורכבים מ 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד

2 דיסקים קשיחים SATA בנפח 500 גיגה של SEAGATE עם 32 מגה באפר

כרטיס מסך 9600GT 512MB

כרטיס טלויזיה PVR150 של HAUPPAUGE

ספק כח EZ-COOL REAL 500WAT LED

מארז מדיה סנטר (לא ממש חשוב לעניין שלנו)

אשמח לדעת האם מישהו נתקל בבעייה דומה ומה יכולה להיות הבעייה אצלי.

דרך אגב, אני טכנאי מחשבים ואנסה לפתור את הבעייה אך בכל זאת נתקלתי בזה פעם ראשונה ואשמח לדעת מנסיון של אחרים.

אסף.

פורסם

זה דיסק התקנה כולל SP1?

אם לא, תשאיר במחשב רק 2 גיגה זכרון ולאחר ההתקנה תוסיף את ה2 האחרים. יש ביוסים שעושים בעיות עם 4 גיגה לפני העדכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים