עבור לתוכן

VIEWSONIC VP930

Featured Replies

פורסם

הודיעו לי ב-TMS שיש להם מסך VIEWSONIC VP930 במלאי שזה מסך שהבנתי שנפסק הייצור שלו

ויש להם יחידות אחרונות. האם זה סיכון לקנות מסך כזה שכבר הפסיקו לייצר?

אני פוחדת שאם תהיה בעיה, לא אוכל לקבל מסך אחר.

פורסם
  • מחבר

מחיר 1700

אחריות ל-3 שנים אני חושבת

פורסם

את הדאגה שלך ניתן לפתור על ידי כך שתבדקי את המסך בחנות, רצוי עם המחשב שלך, לפני התשלום. לחילופין אפשר לקנות Eizo S1932 מבוסס ה-S-PVA, שכן נמצא בייצור מסודר והאחריות שלו עדיפה בהרבה (ארוכה בשנתיים לרכיבי חשמל). מחירו מתחיל בכ-2200 שקלים. אולם אם 20" מבוססי VA/S-IPS מתאימים לך, התמורה בעדם טובה יותר בגלל רזולוציה גבוהה יותר 1600X1200 וטקסט שאמנם קטן יחסית - אך הוא פחות מפוקסל (וניתן להגדלה דרך מאפייני תצוגה וגלגלת עכבר + CTRL ביישומי טקסט). לחלק מהם מחיר נמוך מהאיזו: לשימושי טקסט LG L2000CP. לשימושי טקסט, גרפיקה ומשחקים HP LP2065 ו-DELL 2007FP.

פורסם
  • מחבר

LG 2000CP עולה עוד 400 שקלים, חבל לי להשקיע סכום כזה אם אני יכולה לקנות מסך טוב בפחות

ואני גם מכירה את המסך VIEWSONIC VP930 והוא מעולה, אז נראה לי שאני אקח את העצה שלך

ואבדוק את המסך עם המחשב בחנות. אם לא אהיה מרוצה, אקח את ה-LG.

הפחד שלי הוא שה-VIEWSONIC אלה יחידות שאנשים אחרים החזירו מכל מיני סיבות, כי איך זה שהמון זמן

לא היה להם את המסך ופתאום יש להם עוד כמה יחידות...אני קצת חוששת לקנות את המסך הזה.

פורסם

איזה החזירו... בארץ זה לא כמו בארצות אחרות שאתה יכול להחזיר ת'מסך שמתחשק.

שאת בחנות ומביאים את המסך תראי שפותחים אותו מקופסא סגורה מסודרת.. מריצים תוכנה לפיקסלים שרופים ואם אין שום פיקסל שרוף

הכל נראה נורמלי.. אז מה הבעיה אפשר לקנות

פורסם
  • מחבר

אז מה יכולה להיות הסיבה שפתאום יש להם עוד כמה יחידות אחרי שבאף חנות לא היה כבר המון זמן?

טוב בכל מקרה, אני אפסיק להיות חשדנית ואלך לבדוק את המסך בחנות כשהמחשב יהיה מוכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים