פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים ברשותי מסך MW221C של אסוס וכרטיס גרפי 4850דריוורים מעודכניםכאשר אני צופה בדיסק dvd מקורי התמונה מטושטשת בטירוף....ואני מדגיש.....בטירוףהתמונה במסך הטלוויזיה שלי [שהיא לא lcd] יותר חדהניסיתי לשחק בהגדרות הממסך [דרך הפאנל] אך ללא תוצאה...כרגע צופה דרך תוכנת win media centerהרזולוציה ב display settings עומדת על1050* 1680למישהו יש כיוון?תודה
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים שרשמת "רזולוציה ב display settings" התכוונת לרזולוציה בשולחן העבודה או בתוכנה? אם בתוכנה תוריד את זה מייד לרזולוציה של 720×576 - dvd.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר שרשמת "רזולוציה ב display settings" התכוונת לרזולוציה בשולחן העבודה או בתוכנה? אם בתוכנה תוריד את זה מייד לרזולוציה של 720×576 - dvd.התכוונתי בשולחן העבודה
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים נסה לבדוק סרטים באיכות יותר גבוהה:http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר את הסמפלים של ה hd אני רואה בצורה מצויינת....עדיין יש לי בעיה בצפיה בפורמטים שנמצים על גבי דיסק......זה ממש זוועהתודה על העזרה
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר dvdrip אתה מצליח לראות בסדר?אין ברשותי ריפים....אבל מה יכול להיות יותר טוב מdvd מקורי?!?!?עדיין בחיפוש אחר פיתרון ???
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים לא התכוונתי לאיכות, רציתי שתגיד אם עובד לך או לא, כי אם לא, אז זה כנראה בעייה של מקודדים..בכל מקרה, תנסה להפעיל את הdvd בעזרת מדייה פלייר בלבד, תעדכן מה קורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.