עבור לתוכן

איזה קורס פסיכומטרי הכי טוב?

Featured Replies

פורסם

אני עשיתי ביואל גבע והייתי מאוד מרוצה (אבל קח בחשבון שעשיתי לפני שנתיים וחצי בערך)

היום, לדעתי כולם די אותו דבר. זה תלוי כמה אתה משקיע.

הפסיכו זה חרטא זה הכל תלוי באיזה מהירות ומקצועיות אתה שולף את התשובות

אני עשיתי וקיבלתי 727 רק בגלל שתירגלתי בלי סוף, עשיתי כמעט את כל השיעורים וכשהייתי בעבודה ישבתי על האתר שלהם וטחנתי עברית.

תעשה איפה שהכי זול ותשקיע בבית כמה שיותר - אין חומר ללמוד (אלא אם אתה מתקשה ב 3 יח"ל מתמטיקה ולא יודע אנגלית)

העברית זה סתם לזכור מיליון מילים.

שיהיה המון בהצלחה

ואגב, אל תלך לאוניברסיטה - עדיף מכללה עם שם טוב (בהנחה שמה שאתה רוצה ללמוד מלומד גם במכללות)

פורסם

בדיוק נרשמתי להייקיו למועד דצמבר. בתור חייל משוחרר עלה לי 5.5K שאותם אני יכול לשלם מהפיקדון אז זה סבבה.

בכל מקרה ממה שראיתי אז אחלה שם, תהיה כיתה קטנה והרבה מהלימוד הוא ממוחשב ונוח. בסופו של דבר לדעתי הרוב תלוי כמו שאמרו כאן קודם בתלמיד עצמו ולא במכון שהוא לומד בו אבל אני מאמין שמכון טוב יכול להוסיף נקודות.

פורסם

היתי דווקא ממליץ לך לקנות ספרים וללמוד לבד בבית.

החומר בפסיכומטרי הוא די פשוט ( מתמתטיקה בסיסית, אוצר מילים ואנגלית), ומספיק לרפרף במחברות מהתיכון כדי להתרענן.

פורסם

החומר פשוט אולי אבל יש המון שיטות שחוסכות לך הרבה זמן יקר.כל העניין בפסיכומטרי הוא שאת הרוב המכריע של השאלות אפשר לפתור אם יש לך זמן סביר אבל במבחן כל שניה קובעת והכל מלחיץ אז חייבים לחסוך כמה שאפשר בזמן ואת זה לא לומדים לבד בבית.

פורסם

הייתי ממליץ לך לא להקשיב לזה שהמליץ לך ללכת למכללה במקום אוניברסיטה

פורסם

מחיר קורס אצל הייקיו זה 7720 ש"ח, בהחלט לא זול :\

פורסם

יותר זול מיועל גבע, ובדרך כלל יש הנחות (אני עשיתי לפני צבא ויצא לי 5.5 בערך)

פורסם

אני בזמנו עשיתי בקידום....

תשמע לי ותשמע לי טוב, אנגלית ועברית- הכל ענין של שינון. אם שיננת את מרבית המילים , פקטור הזמן לא ישנה כלום.

רק , ואני מדגיש- רק במתמתטיקה הזמן מהווה בעיה! אז אם אתה מוכן לשלם 6000 שקל בממוצע כדי שילמדו אותך לפסול תשובות על ידי הצבה...שיהיה לך לבריאות!

אני עד היום בוכה על ה5.5 ששילמתי למנייאקים מקידום. נכון, הוצאתי ציון גבוהה אבל ממש לא בזכות ה"טריקים" עלק שמלמדים אותך שם.

פורסם

אם יש לך ישבן טוב, תקנה כמה ספרים ותטחן אותם בבית עד דק, לפחות חודש-חודשיים, תשב עד שתפתור לפחות ספר אחד מכריכה לכריכה. תלמד בעל פה את כל אוצר המילים בעברית ובאנגלית ואת כל הטריקים החשבוניים והלוגיים. פשוט תשב ותשנן את כולם. אני שיפרתי 50 נקודות ככה (בתוך תחום ה-700) ואני מכיר עוד רבים אחרים שלימוד עצמי אינטנסיבי הכניס אותם לפקולטות היוקרתיות ביותר.

בקורסים אתה בעיקר משלם על איזה מדריך כריזמטי שילמד אותך את אותם הטריקים שכתובים בספרים, כמה סימולציות שאתה גם יכול לעשות לבד עם סטופר ולהכיר חבר'ה שהוציאו 7K על כלום בדיוק כמוך.

קורסים מתאימים למי שפשוט לא מסוגל ללמוד בעצמו (ואז תהיה לו בכל מקרה בעיה בהמשך דרכו האקדמאית) או למי שאין בעיית נזילות ומתחשק לו לפגוש חברים חדשים.

פורסם

אני דווקא מרוצה מהקורס ודי בטוח שגם אם היתי חורש תחת המנחה עזר לי מאוד

וכן, שינון!

ובקשר לזמן זה תלוי, לי דווקא עברית הכי הסתבכתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים