פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים אחותי הלכה לקנות מחשב נייד היא שאלה את המוכר אם יש להם משהו עם XP כי היא לא רוצה ויסטה הוא אמר לה שאין כבר מחשבים עם XP והגרסא של הויסטה שבאה עם המחשבים (HOME BASIC) נועלת את המחשב ברגע שמנסים "לחזור" לXP לי זה נראה הזוי לגמרי אבל בגלל שלא הייתי שם אני לא יודע אם אחותי לא הבינה טוב או שבאמת ויסטה נועלת משהו בHDD שלא נותן להתקין XP
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים ניתן להתקין XP על כל מחשב מחשב נייד שבא עם ויסטה , השאלה היא העם יש דריברים ל XP למחשב הנייד הזה.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר כן ברור רק רציתי לוודא שאפשר למחוק את הויסטה בלי שינעל המחשב כמו שהמוכר אמר
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים מחשב לא ננעל אין לך מה לדאוג . פשוט תפרמט את הכונן הקשיח ותתקין XP אבל חשוב לודא שיש לך את הדריברים לXP אחרת סתם חבל על העבודה.
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים תיקון קטן: יכולה להיות בעייה עם מתקינים XP על מחשבים מסויימים. ישנה הגדרה בביוס שקשורה לדיסק הקשיח, אני לא זוכר כרגע מהי, שאם לא משנים אותה לאיזושהי אופציה אז הXP יותקן אבל יעשה בעיות בהמשך. ישנם ביוסים שלא מאפשרים את שינוי ההגדרה הזו, כגון PHOENIX BIOS הנפוץ במחשבי טושיבה.
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר תאמת אחותי לא מפריע לה אבל כל בעיה הכי קטנה שצצה במחשב הטכנאי בבית זה אני ואני לא סובל ויסטה סתם מביא לי עצבים ועם השילוב של העכבר של הניידים בכלל אני יתחרפן תיקון קטן: יכולה להיות בעייה עם מתקינים XP על מחשבים מסויימים. ישנה הגדרה בביוס שקשורה לדיסק הקשיח, אני לא זוכר כרגע מהי, שאם לא משנים אותה לאיזושהי אופציה אז הXP יותקן אבל יעשה בעיות בהמשך. ישנם ביוסים שלא מאפשרים את שינוי ההגדרה הזו, כגון PHOENIX BIOS הנפוץ במחשבי טושיבה. אוקי אני רואה שפה אנחנו קצת מתקדמים אתה יכול לברר לי בדיוק מה האפשרות הזאת? שאני יוכל לבדוק עם הנייד שאני רוצה לקנות לאחותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.