פורסם 2003 ביוני 522 שנים שירים שאני אוהב (רק בעברית הפעם אם לא אכפת לכם)משינה- רכבת לילה לקהיראיפה הילד- מישהו שומע אותימוניקה סקס- מכה אפורהמשינה- אחכה לך בשדותחמי רודנר- גאולה
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מלא שירים של היהודים, אין לי כוח לפרט ואני בטוח שאתם גם לא רוצים שאני יפרט acropolis - hear the deviel come כנסיית השכל - היא הולכת מוניקה סקס - על הריצפה מופע הארנבות של דר כספר - סקס -יותר מידי -אחלום לנצח - בשימלה אדומה - השיר מזבנג -יום שני שמח - תראו אותי עברי לידר - בוא אביב גפן - אור הירח (יש עוד כמה שירים שאני לא זוכר איך קוראים להם) שךומי שבת - לכל אחד יש (שיר חמוד רצח) מוש בן ארי - ואיך שלא איפה הילד - נפלתה חזק ברי סחרוף - ניצוצות אתניקס - ג'סיקה פיני חדד ונתי לוי - אוהב אבל מציאותי (אני יודע שזה מזרחית אבל אהבתי את ההתחלה של זה, ויש לזה מנגינה חמודה) אני רוצה להודות לדרור ואורית שמהם אני מכיר את השירים
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אוהו הרשימה שלי ארוכה, נראה בכמה אני אזכר.ברי סחרוף - עוד חוזר הניגון, עבדיםדיוויד ברוזה - באנו לכאן, בוכה אל הקירותהחברים של נטאשה - שני סיפורי אהבה קטנים (ובערך כל שיר אחר שלהם)יזהר אשדות - בכל פעם שאני מתאהב בך, מה תאמרי (וכל הדיסק שלו בהארד רוק קפה *מומלץ*)מוניקה סקס - פצעים ונשיקותקורין אלאל - אנטארטיקה וזן נדירתיסלם - לראות אותך היוםבנזין - גשםגידי גוב - עניין של זמןמאיר בנאי - וביניהםאביב גפן - עונות, מילארד טועים, שיר הסמרטוטיםארקדי דוכין ומאיר בנאי - אהבה קצרהארקדי דוכין - היא לא דומהזהו אין לי כוח לכתוב יותר, אבל יש עוד הרבה.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים רק רוק?מוניקה סקס - גשם חזקמוניקה סקס - תן לשים ת'ראש על דיונההיהודים - עוד ארון אחדהיהודים - אלההיהודים - עידן האלוהיםהיהודים - הימים שלנומאיר בנאי - שער הרחמיםברי סחרוף - יומולדת(או אם אתם מעדיפים את החיבור עם אינפקטד)משינה - תחזור תחזורשרית וינו אלעד וחני פיסטנבורג - דרכנושלמה ארצי - היא לא יודעת מה עובר עליישייגעץ - חייל של מאה שעריםאבל אחרי הכל זה רק עניין של טעם אישי :-\
פורסם 2003 ביוני 522 שנים לשלמה ארצי בהחלט יש כמה שירים טובים.אני אוהב שירים של תיסלם (רדיו חזק, פרצופה של המדינה), טיפקס (התחנה הישנה ועוד כמה) ואתניקס.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אביב גפן - עונות דיוויד ברוזה - בוכה אל הקירות אביתר בנאי - יש לי סיכוי אינפקציה - ככה מפנקים ארקדי דוכין - חדר משלי דודו טסה - באת עם השקט דניאל סלומון - בא מכאב המכשפות - הלילות הקסומים ירמי קפלן - תתחיל מאפס מוניקה סקס - פצעים ונשיקות שלומי שבן - כולם אומרים רוקפור - שוב לא שקט ורבים טובים אחרים... אני לא אכתוב מגילה. תהנה :ylsuper: :ylsuper:
פורסם 2003 ביוני 522 שנים כמה נחמדים באמת:מוניקה סקס-כל החברהגידי גוב- אפונה וגזראריק לביא-כל הנחלים,למה לא אמרת,זה קורה.משינה- אחכה לך בשדות,אנה
פורסם 2003 ביוני 522 שנים משינה - נגעה בשמיים, בלדה לסוכן כפול (שיר ענק!)ד"ר קספר - תראו אותי, אחלום לנצח.החברים של נטאשה - נאמר כבר הכל, אל תתפשטי לי.יהודה פוליקר- גג העולם.ורוב השירים של מוניקה סקס.HaCoL.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים יש זמר אחדבשםגידי שמוריש לו רק דיסק אחדכל הדיסק משהו סוף הדרך...ממליץ בחום להוריד
פורסם 2003 ביוני 722 שנים אם כבר זמרים ולהקות בתחילת דרכם, אז אני ממליץ על פאנקייק, להקת רוק ישראלית סטייל בלינק. ממליץ בעיקר על האלבום השני, שדווקא הוא לא נמצא ברשת..
פורסם 2003 ביוני 722 שנים com זה ממש עוזר שמות של להקותגם לי יש כאלההיהודים, מוניקה סקס, כנסיית השכל, סאבלימינל, אהוד בנאי, הדג נחש, איפה הילד, אתניקס, דויד ברוזה, חמי רודנר, יזהר אשדות, טיפקס ועוד מלא להקותזה לא ממש עוזר למישהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.