פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים לפני כמה ימים אני וחברים שלי עישנו תהגילגלנו נייר בצורה של סיגריה ושמנו בתוך תה והדלקנו את זה ועישנו רציתי לדעת אם זה מזיק?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מה הפואנטה בלעשן תה O_oילדים קטנים שחושבים שלעשן כל דבר שקיים על כדור הארץ הופך אותם למאגניבים.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים טוב שתקו יא "גברים" שאלתי אם זה מזיק או לא?!?!! בוא נגיד שלא נראה לי שעוד אפשר לנזוק את המוח שלך, אבל טוב זה לא עשה לך.הדבר היחיד שיצא לך מזה זה לשאוף עשן לריאות.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים בוא נגיד שלא נראה לי שעוד אפשר לנזוק את המוח שלך, אבל טוב זה לא עשה לך.הדבר היחיד שיצא לך מזה זה לשאוף עשן לריאות.בדיוק.עכשיו הוא בטח מדבר עם חברים שלו"עישנו אתמול תה, איזה סטלה אחי אתה לא מבין אחושקשוקי משו פשע רשע, יותר טוב מנרגילה"
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים עישון תה זה בסדר גמור.. לא שאני יודע איזה תה עישנת ואיך ומה (ואני מקווה שלא התכוונת לעישון תכולה של תיון).. אבל בעקרון זה אמור להיות בסדר גמור.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים נזק מוחי לא יגרם לך אתה מספיק דפוק בלי זה ופאנקי אני כן חושב שהוא התכוון לתכולה של תיון
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים עישון תה זה בסדר גמור.. לא שאני יודע איזה תה עישנת ואיך ומה (ואני מקווה שלא התכוונת לעישון תכולה של תיון).. אבל בעקרון זה אמור להיות בסדר גמור. זה מה שבאתי לשאול.. איזה סוג תה עישנתם? טיבטי?תה ירוק?תה צמחים? או שעישנתם תה עם חלב בסטייל אנגלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.