עבור לתוכן

שידורי טלויזיה באינטרנט

Featured Replies

פורסם

היי,

אין לי תקציב לכבלים כרגע,

האם קיים אתר או תוכנה שנותנים לראות את הערוצי חינם און ליין? (ערוצי חינם - ערוץ 1, 2 , 10 וכו')

זה נשמע לי מאוד הגיוני שכן, כי אלה ערוצי חינם ועם אנטנה אפשר לקלוט אותם בחינם, אז למה שלא יהיו באינטרנט.. ?

תודה

רועי

פורסם

קיימים אתרים ותוכנות לכך אבל בכל מה שאני נתקלתי 85% מהערוצים לא עבדו ושאר האחוזים לא ראו טוב שמגדילים את התמונה למסך שלם. אפשר לראות רק אם התמונה קטנה...

דניאל.

פורסם

זה נשמע לי מאוד הגיוני שכן, כי אלה ערוצי חינם ועם אנטנה אפשר לקלוט אותם בחינם, אז למה שלא יהיו באינטרנט.. ?

אלה לא ערוצי חינם, כל תושב ישראל שיש לו בבית מכשיר רדיו או טלוויזיה (או מחשב עם כרטיס טלוויזיה, זה אותו דבר), אמור לשלם אגרה (300 ומשו שקל בשנה אם אני לא טועה :P)

לכן זה לא ממש חינם, ולכן זה בעיה להשיג את זה באינטרנט.

(לא שזה בעיה להשיג דברים אחרים שהם גם לא בחינם.. אבל את זה מישומה דווקא כן :s05:)

פורסם
  • מחבר

לידיעתך, ערוץ 1 ו 23 ועוד כמה ערוצים (כמו ערוץ הכנסת וכל מיני כאלה) הם ערוצים שמשלמים עליהם אגרה (200 שח לשנה בערך)

ערוץ 2 ו 10, הם ערוצי חינם

בשביל זה יש בהן פרסומות, בשביל שיהיו בחינם, לא משלמים אגרה על ערוץ 2 ו 10

בגלל זה אפשר לראות תוכניות שלמות של ערוץ 2 ו 10 באינטרנט באתרים של הערוצים

כל מה שביקשתי זה שזה יהיה לייב...אני גם ככה רואה את כל התכניות שאני רוצה דרך האתרים הרשמיים של הערוצים, אבל זה הרבה יותר נחמד כשזה לייב

פורסם

בתוכנה שהבאת איזה ערוצים ישראלים יש ?

בשביל ערוץ 10 צריך סוג של תשתית או אנטנה שעולה קרוב ל1000 שקל בפעם האחרונה שביררתי

אם מתחברים להוט למשל זה בא ביחד עם זה..וכמה ערוצים נוספים כמו הופ וכל מיני ערוצים עלובים אחרים

פורסם

יש ב MEDIA CENTER דרך האינטרנט.ב ONLINE MEDIA

פורסם
http://www.extratv.co.nr/ אתר סבבה יש את 10 2 1 ועוד כמה .. ב10 רשום שזה רק חדשות אבל יש גם לפעמים תכניות של הערוץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים