פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים שלום לכולם,המפרט שלי בצד...אני עובד היום עם ויסטה אולטימייט 32BIT SP1.חשבתי לעבור ל64BIT אבל אחרי שקראתי את האשכול בנעוץ אני מתלבט ולא מצליח להחליט...מה אתם אומרים?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים המפרט שלך מצויין.השיקול שלך תלוי בתוכנות שתשתמש וכמובן, ציוד היקיפי מצלמה, סורק, מדפסת...?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים ו ? לי יש 2 גיגה ואני בקושי מנצל אותם, הייתי מסתדר בלי בעיה גם עם 3.2 גיגה.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר יש לי רק מכשיר משולב של HP דגם 5610 והוא חדש אז יש לו תמיכה כי הווינדוז מתקין אותו לבד. חשוב לי שתהיה תמיכה גם בתוכנה ובדרייבר של נוקיה pc suite כי אני חי מהטלפון למחשב ולהיפך. (נוקיה n95 8gb)חוץ מזה זהו.אני לא ממש משתמש בתוכנות כבדות, השימוש העיקרי במחשב הוא למשחקים חדשים וישנים.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים 64 ביט ירוץ לך מצויין, לי יש Nokia N95 (הרגיל לא ה-8GB) , ויש תמיכה בNokia PC Suite .כול מה שרציתי כמעט חוץ ממשחקים ישנים (16 ביט ניראה לי) רצים לי מעולה , אני חושב שהייתי לפחות מנסה אותה,אבל לדעתי אמור לרוץ לך בלי בעיות ובקשר לדרייברים למכשירים שונים והכול אתה תצטרך לבדוק בנפרד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.