עבור לתוכן

יש לי מלא נקודות אדומות על הזרוע, מישהו יודע מה זה יכול להיות?

Featured Replies

פורסם

יש לי מלא נקודות אדומות, בעיקר במקום איפה שמזריקים בד"כ ובכתף (ובינהם יש עוד קצת נקודות אדומות)

יש לי את זה רק ביד אחת, וזה מטריד אותי- מה זה יכול להיות?

(גולדברג מתבקש לא להגיב פה)

פורסם

אלרגיה

פורסם

נו באמת.. לך לרופא.

ננעל.

עריכה - נפתח לבקשת פותח התראד מכיוון שלטענתו אין רופא בנמצא באיזור מגוריו,

הוא רוצה להתייעץ עם מבחר הרופאים והמומחים שכידוע יש לנו בפורום ::)

ובנימה זו - בלי ספאם, מי שאין לו משהו קונקרטי לכתוב שלא יגיב.

פורסם
  • מחבר

תודה^^

רק רוצה לדעת אם זה משהו רציני

בגלל שאני גר באיזה חור שיש בו רופא פעם ב... וגם אז בשעות שאני לומד, אני רוצה לדעת אם זה עלול להיות משהו רציני

בכל מקרה זה לא אלרגיה, יש לי את זה מאתמול, לא מרגיש שום דבר מיוחד, ולמיטב ידיעתי אני לא אלרגי לכלום

פורסם

כמו שזה נראה לי זה פריחה\אלגריה\תגובה של הגוף למשהו.

אם יש לך פניסטיל תנסה לשים, לקחת משהו אנטי אלרגני.

כבר ראיתי את זה פעם או פעמיים

פורסם

לא

פורסם

אלה נקודות אדומות קטנות שנראות יותר מרוכזות מבחינת הצבע מאשר סתם פריחה?

יש לי את זה גם, זה התחיל ביד אחת, התפשט ליד השניה, הגיע לרגליים ועכשיו לחזה. עשו לי ביופסיה ולא מצאו שום דבר, עכשיו עשו עוד בדיקות ועדיין לא קיבלתי תשובה. הם עדיין לא יודעים מה זה אבל כדאי לך ללכת לרופא עור ומהר.

פורסם

אני בכלל לא הבנתי מה הטעם בפתיחת הדיון.

אתה גר בחור ואין לך רופא? מה תעשה כשתהיה חולה? כשלא תוכל לזוז? כשחס וחלילה יקרה לך או לבני משפחתך משהו יותר רציני?

רופא זה לא בדיוק בגדר מותרות או לפחות לא צריך להיות ככה.

תעשה מאמץ ותלך לרופא כמו בנאדם.

חוץ מזה,בלי לראות את זה,ועם מקס' לימודי ביו' 5 יח"ל - מה אתה מצפה שאנשים יגידו לך פה? שזה מסוכן? שזה בטוח לחלוטין?

פורסם

תכלס, מחר על הבוקר תזיז את הישבן שלך לקופת חולים

פורסם

זה יכול להיות אלרגיה למשהו, אבל גם מיליון דברים אחרים... חח משהו בסיסי נראה לי לא כתבו:

יש מצב שאתה מתקלח לא טוב מספיק? זיעה יכולה לגרום לגירויים מהסוג אם לא שוטפים כמו שצריך...

מצד שני (אם זה אלרגיה), תתקלח טוב טוב, תחליף את הבגדים בינתיים, אם יש לך חיות מחמד אז זה גם גורם (לא בהכרח הפרווה, יש לי כלבה שאם היא מסתובבת בדשא בחוץ אז אני מתעטש בבית בגלל זה), סדינים, הכל הכל תחליף כדי לחסל גורמים.

אה וגם אל תסתובב ליד צמחיה...

וכמו שכתבו לפני, תלך קודם כל לרופא, יש בדיקה ממש פשוטה לאלרגיה, שמים לך מלא טיפות על היד ונוגעים בך עם מחט חדה מאוד (יאנו אתה לא מרגיש בכלל שנוגעים בך) וככה רואים לפי נפיחות אם יש אלרגיה לכל דבר.

פורסם
  • מחבר

אני בכלל לא הבנתי מה הטעם בפתיחת הדיון.

אתה גר בחור ואין לך רופא? מה תעשה כשתהיה חולה? כשלא תוכל לזוז? כשחס וחלילה יקרה לך או לבני משפחתך משהו יותר רציני?

רופא זה לא בדיוק בגדר מותרות או לפחות לא צריך להיות ככה.

תעשה מאמץ ותלך לרופא כמו בנאדם.

חוץ מזה,בלי לראות את זה,ועם מקס' לימודי ביו' 5 יח"ל - מה אתה מצפה שאנשים יגידו לך פה? שזה מסוכן? שזה בטוח לחלוטין?

כמו שאמרתי, יש רופא והוא לא רופא עור והוא בקושי מגיע הנה

האפשרות השנייה שלי היא אוטובוסים ואין לי מושג איך להגיע לשם

כשאני אהיה חולה ולא אוכל לזוז אני מניח שיקחו אותי לאשפוז, כנ"ל לגבי המשפחה שלי

אני לא אומר שמישהו פה יגלה מה יש לי, פשוט אם מישהו יגיד לי שזה עלול להיות משהו מסוכן מאוד אז אני ישר אלך לרופא

או, והנה בדיוק מישהו הגיב פה אחלה תגובה - אתמול הזעתי הרבה ויש מצב ששכחתי לסבן את יד ימין (קורה לי הרבה שאני לא בטוח אם סיבנתי איבר מסויים או לא), וגם חלק מהנקודות זה באיזור שלפעמים אני לא מנקה ממש טוב :)

אין לי אלרגייה...

אז יש מצב שזה הזיעה - תודה על העצה :) נראה אם זה יעבור

פורסם

כמו שאמרתי, יש רופא והוא לא רופא עור והוא בקושי מגיע הנה

האפשרות השנייה שלי היא אוטובוסים ואין לי מושג איך להגיע לשם

כשאני אהיה חולה ולא אוכל לזוז אני מניח שיקחו אותי לאשפוז, כנ"ל לגבי המשפחה שלי

אני לא אומר שמישהו פה יגלה מה יש לי, פשוט אם מישהו יגיד לי שזה עלול להיות משהו מסוכן מאוד אז אני ישר אלך לרופא

או, והנה בדיוק מישהו הגיב פה אחלה תגובה - אתמול הזעתי הרבה ויש מצב ששכחתי לסבן את יד ימין (קורה לי הרבה שאני לא בטוח אם סיבנתי איבר מסויים או לא), וגם חלק מהנקודות זה באיזור שלפעמים אני לא מנקה ממש טוב :)

אין לי אלרגייה...

אז יש מצב שזה הזיעה - תודה על העצה :) נראה אם זה יעבור

:lol: :lol: :lol:

פורסם

יש מלא , אבל מלא פורומים רפואיים שבהם רופא (אפילו רופא עור) עונה לך. בניגוד לפה שבן 16 עונה לך.

למשל אלה שב YNET...

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol:

אין מה לעשות P:

יש מלא , אבל מלא פורומים רפואיים שבהם רופא (אפילו רופא עור) עונה לך. בניגוד לפה שבן 16 עונה לך.

למשל אלה שב YNET...

אבל הנה ענו לי פה

מרופאים אני מצפה שיגידו לי ללכת לרופא והם לא יכולים לענות לי על זה

אבל מישהו פה העלה השערה ש99% שהיא נכונה

מבחינתי אפשר כבר לנעול^^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים