פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים אתם שומעים מטאל?בזמן האחרון אני שומעת את אותן הלהקות, אותם השירים..זה משעמםבא לי לשמוע משהו חדש, אולי מי ששומע שימליץ על אלבומים טובים (רצוי מסוג פאוור מטאל, או סימפוניק מטאל או דת' מלודי)?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים ממליץ לך לשמוע את sonata arctica אם את עוד לא שומעתהם די פאוור נראה לי, עם נגיעות של אפיק מטאל (או איך שלא קוראים לזה)קיצר להקה מעולה, אני מת על כל האלבומים שלהם, אף פעם לא נמאס
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים ממליץ לך לשמוע את sonata arctica אם אתה עוד לא שומע הם די פאוור נראה לי, עם נגיעות של אפיק מטאל (או איך שלא קוראים לזה) קיצר להקה מעולה, אני מת על כל האלבומים שלהם, אף פעם לא נמאס היא ביכלל בת
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים אני ממליץ לך על: Lucidity של DelainThe Phantom Agony המצויין של EpicaIn Control של NemeseaNine destinies and a downfall של Sireniaואחרון Salome The Seventh Veil של XandriaHAVE FUN :ylsuper:
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר מטאליקה אף פעם לא משעמם לא מתה עליהם.. יש שיר אחד שאני חולה עליו "wherever i may roam" שיר מדהים אני בחיים לא אשתעמם מלשמוע אותו.. וthe unforgiven 2, גם טוב ויש עוד כמה טובים, אבל השתעממתי כבר מהם[br]פורסם בתאריך: 16.08.2008 בשעה 11:53:09 מה עם קצת martial industrial ו apocalyptic folk? לא שמעתי על זה בחיים. תביא שם של אלבום טוב
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים Blind guardian - שלושה אלבומים ראשונים מעולים, ליותר חדשים פחות התחברתייש להקה איטלקית שנקראת White Skull שאני אפילו לא בטוח שהם עוד קיימים אבל יש להם 2 אלבומים טובים Tales From The North ו Public Glory...Secret Agony
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים אם יימאס לך ממטאל(הבי) כמו שלי נמאס פעם תמיד יש תת סגנונות DEATH FOLK VIKING ..
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים viking metal זה כל כך מגוחך.. http://www.youtube.com/watch?v=JFq2YJKYa-kההדבאנגינג הכי מושלם ומתואם ever
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים אתם שומעים מטאל?בזמן האחרון אני שומעת את אותן הלהקות, אותם השירים..זה משעמםבא לי לשמוע משהו חדש, אולי מי ששומע שימליץ על אלבומים טובים (רצוי מסוג פאוור מטאל, או סימפוניק מטאל או דת' מלודי)?מבין ללבך לגמריי.. מה לגבי פרל גאם ?(אני אוהב חלק מהמדברים שלהם) CROSSFADE יש להם גם דברים טובים..g0vner_x3
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר Blind guardian - שלושה אלבומים ראשונים מעולים, ליותר חדשים פחות התחברתי יש להקה איטלקית שנקראת White Skull שאני אפילו לא בטוח שהם עוד קיימים אבל יש להם 2 אלבומים טובים Tales From The North ו Public Glory...Secret Agony את בליינד גרדיאן אני כבר מכירה טוב, תישמע, אני שומעת עכשיו את White Skull - High Treason, וזה שיר טוב! קצת בלאגן אבל זה ממש יפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.