עבור לתוכן

הגיע ה K850I ביקורת קצרה ותמונות (עמוד 4)

Featured Replies

פורסם

חח לא יצא לכם להחזיק 6500S נכון ?

לי יצא להתנסות עם מגוון רחב מאוד של מכשירים ואני יכול להגיד שהמלך של חוזק ועמידות זה ה- 6500S .

וכן המצלמה שלו פחות טוב משל -K800 , הפלאש שלו גם חלש יותר.. והרבה פחות איכותי .

• תגובות 48
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא כן יצא לי.

לדעתי בקטע הזה הם פחות או יותר אותו דבר.

פורסם

קצת משחק עם האיזון הלבן, ISO, מצבים ב K850 והכל יהיה בסדר (מתי שצריך כמובן, בתמונות אור יום מצב אוטומטי מצוין) :)

ההבדל עדיין יהיה נוכח וגדול לטובת ה-N82, מניסיון...

אגב אכן ה-K800 מדהים מבחינת אמינות, בלוק עמיד ביותר ! :)

פורסם

צודק, ה N82 לא בלוק בכלל.

למעשה, הייתי מכנה אותו המכשיר הקומפקטי הטוב ביותר של השנה...

פורסם

ציניות ?

גם אם כן, הוא עדיין נעים יותר מה-N95 ונראה טוב יותר "על השולחן", ושוב זה עניין של טעם וריח אז...

פורסם

הוא נראה הרבה יותר טוב מה N95

אבל לא דיברנו על ה N95 בדיון הזה.

אתה צודק חלקית- ה K800 השחור באמת נראה כמו חתיכת בלוק.(ה N82 לא נראה כמו אחד, אבל הוא באותו גודל :) )

אבל הכסוף והחום ממש יפים.

(על טעם ועל ריח אין להתווכח, זה טעמי וכל מי ששאלתי, אבל אני בטוח שמישהו חושב ההפך)

פורסם

למחרת אני בא להפעיל את המכשיר שלי, הוא מגיע למסך הדלקה ומשם הכל מתחרבש, כל התצוגה מבולגנת, ולא רואים כלום.

המכשיר זמין והכל.

לא רואים כלום זה מסך לבן ?

פורסם
  • מחבר

לא, זה לא מסך לבן, הכתוביות של המקשי תפריטים נמצאות בחלק עליון, הרקע כאילו חתוך לחתיכות ורואים רק אותו.

המכשיר הגיע אלי, אחלה שירות יש לחנות, ביצעתי את ההזמנה ביום שישי בערב וביום שלישי בערב המכשיר היה אצלי.

בהתרשמות ראשונה המכשיר יפייפה, באמת לא הפסקתי להסתכל עליו, אבל כאשר נוגעים בו נוצרות וביעות אצבע בכמויות

הוא כולו עשוי מפלסטיק חלק וכל תביע נראית, זה דיי מציק כי תמיד בא לי לנקות אותו.

יחסית ל K800 הממשק דומה אבל סוני חזרו לשיטת ה SEND ו END במקשים, ולכן שוב צריך להתרגל מחדש לשימוש במכשיר.

דבר נוסף שלא ממש אהבתי זה המקשי מגע, היתרון שלהם הוא בחיסכון מקום במכשיר במקשים כי ככה הם חלק מהמסך בעצם אבל לי אישית יש סלידה ממקשי מגע,

אין את ההרגשה של לחיצה על כפתור, ולטעמי זה חיסרון שצריך להתרגל אליו.

מעבר לזה למרות שאולי נשמע שאני לא מרוצה אני מאוד מרוצה פשוט לא רציתי להלל את המכשיר כדי שמי שירצה כזה יהיה מוכן לחסרונות שלו.

לא ראיתי הבדלים גדולים באיכות תמונה לבינו בין ה K800 מלבד צבעים אמיתיים יותר, ב K800 הפינות היו עם תוספת גוון סגול.

הפלאש חזק ותר ומצליח להתמודד לא רע גם עם חושך מוחלט.

הספיקר חזק יותר משמעותית, מי שמכיר את הספיקר של הK800 יודע כמה הוא חלש.

תכונה נוספת שאהבתי זה ה TRACKID, דבר מגניב בטירוף, כל היום אני יושב ומזהה שירים :smile1:

אני כבר יעלה תמונות של המכשיר ואולי בסוף שבוע אני יצלם תמונות עם המכשיר ויעלה כמה להתרשמותכם.

img0645iw6.jpg

img0647fr5.jpg

img0649ft5.jpg

img0650nj3.jpg

פורסם

איפה התמונות ::)?

פורסם

איך הממשק שלו לעומת ה 800 ? יש לו פיצרים טובים יותר מהותית ? במה הוא נופל ממנו ?

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח למצוא משהו פחות טוב מאשר ה K800, חוץ מאשר המקשי מגע שאני אישית לא אוהב.

פורסם

לחבר שלי יש גם את המכשיר ודעתי לגביו היא כזאת :

מכשיר מעולה כמעט מכל הבחינות- מצלמה,איכות ספיקר,ממשק וכ"ו

אבל הנפילה (הכי גדולה שלו (לדעתי ) היא מקשי המגע הכל כך לא נוחים + מקשי המספרים שפשוט זוועתיים .

הם כל כך קטנים...פשוט סיוט להתמצא בהם...

פורסם

תתחדש!

בקשר ל track ID, אני צרבתי גרסא של K810 על ה K800 שלי, וככה אני יכול להשתמש בתוכנה :) (מזהה מעולה כל שיר אפילו שיש קצת רעשים ברקע)

עשית לי חשק לשדרג ;)

לא נורא, נחכה עוד שנתיים שאני אגמור לשלם על ה K800, ועד אז גם בטח יהיו הבדלים יותר גדולים במכשירים שכן יצדיקו שדרוג.

בקשר למקשים, של ה K800 באמת קטנים ולא נוחים, אבל לפי התמונה ב K850 המקשים הם כמו ב T650, שדווקא היו בסדר גמור מבחינתי.

בקשר למגע באמת אולי זה קצת מבאס אבל בקטנה, בטח רק עניין של הרגל.

ועוד דבר, ההבדל במצלמות מורגש? או שהוא לא משמעותי?

פורסם
  • מחבר

השוני במקשים הוא שבK800 קשה להבדיל במגע בין שני מקשים סמוכים, אין בינם מגרעת שמורגשת או משהו כזה

וזה חיסרון ידוע של המכשיר.

ב 850 הם אכן קטנים אבל אי אפשר להבלבל בינהם. מה גם במכשיר שלי אין עברית על המקשים, למזלי אני זוכר בעל פה איזו אות איפה.

לבי המצלמות לא מורגש הבדל כזה שאני יכול להגיד לך ש850 יותר טוב. יש לו מספר אופציות שאין ב 800 כמו ISO ופלאש יותר חזק.

וכמו שאמרתי אין את ההילה הסגולה בפינות.

מעבר לזה לא רואים הבדל.

האא, וצילום הווידיאו יותר טוב ויש גם תאורת לד במזמן צילום (שיכול גםשמש כפנס מאוד חזק)

באופן כללי ה K800 מכשיר מעולה ואם הוא לא היה מתקלקל לא היתי מחליף אותו עוד שנה שנתיים.

אני יתן אותו לאמא שלי שתשלם על התיקון ותיקח אותו.

פורסם

לא ראיתי שענית על זה בת'רד - מאיפה קנית וכמה עלה לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים