פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים שהמסך דלוק, יוצא ממנו זמזום לא חזק מאוד, אבל מספיק כדי להשתגע בלילה!שאני מכבה אותו הזמזום נפסק אז זה בטוח מהמסך.המסך פגום? זה איזה מאיץ משהו שאני יכול לכבות בלילה? אני צריך להתרגל?תודה לעונים.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים תבדוק שהכבל של החשמל מחובר טוב, תנסה אולי להחליף אותוזה משהו שקשור כנראה לחשמל
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר זה לא זמזום של חשמל.... לא כאילו אתה שומע קצרים..אתה שומע כזה הממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממלא יודע איך הסביר חחח...מין הד כזה, כאילו רעש של מאוורר כזה
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר זה מציק כמו תקתוק של שעון ... שזה כזה הממממממממממממממממממממממ ובלילה זה מטריף.. זה לא חזק או משהו... כמו הד כזה... ממש ממש מציק.אני אבדוק את האחריות, תודה.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים כל עוד קנית בחנות טובה לא תהיה בעיה, קנית בחנות לא משהו עדיין יחליפו לך! תמיד אם בחנות הם לא שומעים את הציפצוף המדובר אז תחרטט להם שיש לך פיקסל מת או משהו דומה או שהמסך עושה בעיות.. איפה רכשת ת'מסך? בכל מיקרה, בדוק את החיבורים שכולם הדוקים ואין בעיות קונקשן ביינהם ואם לא פליק (סטירה) טובה למסך לא תזיק! (אני עדיין חי בימי ה-CRT אז סלח לי..)
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים יש סיכוי טוב שבחנות לא ישמעו את זה כי מעל גיל 30 מאבדים את היכולת לשמוע צלילים בתדרים האלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.