עבור לתוכן

האם המסךMAG AI2237W טוב?

Featured Replies

פורסם

היום הלכתי לחנות מחשבים, ושם הציעו לי את המסך הבא ב1100 ש"ח, קישור לזאפ: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=589547

המסך הזה אמור לשמש אותי גם כמסך מחשב וגם כמסך לXBOX, ואני רוצה שיהיה טוב לשניהם.

למישהוא יש ניסיון עם המסך הזה?

על הדף המסך נראה טוב, מחיר יחסית זול, 22", 4MS, אבל אני אוכל לבוא רק בעוד שלןושה ימים לראות אותו.

שווה?

אלון

פורסם

אלון, קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתכיל את הדגם שאתה מתלבט לגביו.

פורסם
  • מחבר

תיקנתי כותרת.

אולי עכשיו תוכלו לעזור לי?

אלון

פורסם

כפי שכתבתי כאן לפני מספר ימים, הייתי נמנע ממסכי מאג באופן כללי. אומנם המחיר נמוך אבל יש פשרה גדולה מאוד באיכות המסך בתמורה.

פורסם

דווקא לפני כמה ימים הסתובבתי באופיס דיפו, וראיתי מסך של מאג (היה כתוב שם A1937W משהו כזה)

והאיכות שלו הייתה ממבט חטוף ממש מעולה. ראו מעולה מכל הזוויות, תמונה בהירה וחדה,

לשניה הייתי בטוח שסתם שמו קרטון פלקט על המסך, ושהוא לא באמת עובד.

אני לא בא להמליץ על המסך הזה, ולא על מאג, ולא על שום דבר, מן הסתם כי לא באמת בדקתי את המסך לעומק

ואין לי מושג איך הוא מגיב מבחינת כל דבר אחר חוץ מתמונות שרצות עליו בסניף של אופיס דיפו,

אבל קצת מוזר לי שאתה כל כך נחרץ נגדם. דווקא יש להם שם טוב במסכים (לפחות פעם עם הCRTים, הם היו די קונצנזיוס...)

פורסם

גם מסכי ה-CRT של מאג מעולם לא היו איכותיים במיוחד, פשוט היה להם יבואן ששיווק אותם בצורה אגרסיווית, מה שבנה להם שם ללא קשר לאיכות התמונה שלהם.

יצא לי לראות כמה וכמה מסכי מאג, ואני חושב שאני יכול להמליץ בלי הרבה היסוסים להתרחק מהם.

פורסם
  • מחבר

תראו, אני חייב לדעת:

המסך הזה מש גרוע שממש כדאי להתרחק ממנו?

כי אין לי ממש אפשרות לקנות מסך אחר, ורציתי לבדוק אם הוא לא ממש גרוע, ואם הוא לא אני כנראה אקנה אותו בלי ברירה.

אלון

פורסם

מה זאת אומרת, אמרת שהלכת לחנות מחשבים ושם הציעו לך אותו, אז למה אין לך אפשרות לקנות מסך אחר?

פורסם
  • מחבר

תראה, קודם כול זה לא כסף שלי, ההורים משלמים.

דבר שני, זה בערך הדבר היחיד הנורמאלי בתקציב בחנות הזאת ובחנויות שקרובות אלינו (אזור הרצליה).

דבר שלישי, אנחנו לא יכולים ללכת לקנות בכול חנות. אבא שלי סומך על החנות שאנחנו קונים ממנה והוא לא ממש מוכן לקנוץ משום מקום אחר.

אלון

פורסם

אני חושב שאף אחד פה לא יכול לתת לך תשובה.

לך לחנות, תבקש לראות את המסך בפעולה, ואם הוא מוצא חן בעיניך, לך על זה למה לא?

בסופו של דבר הרבה פעמים הרבה ממה שכותבים בביקורות על מסכים זה דברים שלא תמיד באמת שמים

לב אליהם. והם מאוד סובייקטיבים.

תבקש לראות את המסך בחנות, אם מוצא חן בעניך, תקנה.

כמובן שזה תלוי באיזה מסך יש לך עכשיו, אם כבר יש לך מסך טוב ואתה לא ממש רוצה להחליף, אז אולי עדיף לוותר.

אבל אם אתה גם ככה מחפש להחליף (אם בגלל הגודל, ואם בגלל האיכות), ובחנות המסך נראה לך טוב, לך על זה.

רק תקפיד לבקש לראות אותו בפעולה גם בגלישה/עבודה עם טקסט, וגם בסרטים ודברים מהירים שיכולים להצביע

על בעיות של מריחות למיניהן.

שורה תחתונה, אם אתה חושב שהוא טוב לך, אז זה יותר חשוב מכל מה שכל אחד באינטרנט יכול להגיד לך.

בהצלחה עם הבחירה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאף אחד פה לא יכול לתת לך תשובה.

לך לחנות, תבקש לראות את המסך בפעולה, ואם הוא מוצא חן בעיניך, לך על זה למה לא?

בסופו של דבר הרבה פעמים הרבה ממה שכותבים בביקורות על מסכים זה דברים שלא תמיד באמת שמים

לב אליהם. והם מאוד סובייקטיבים.

תבקש לראות את המסך בחנות, אם מוצא חן בעניך, תקנה.

כמובן שזה תלוי באיזה מסך יש לך עכשיו, אם כבר יש לך מסך טוב ואתה לא ממש רוצה להחליף, אז אולי עדיף לוותר.

אבל אם אתה גם ככה מחפש להחליף (אם בגלל הגודל, ואם בגלל האיכות), ובחנות המסך נראה לך טוב, לך על זה.

רק תקפיד לבקש לראות אותו בפעולה גם בגלישה/עבודה עם טקסט, וגם בסרטים ודברים מהירים שיכולים להצביע

על בעיות של מריחות למיניהן.

שורה תחתונה, אם אתה חושב שהוא טוב לך, אז זה יותר חשוב מכל מה שכל אחד באינטרנט יכול להגיד לך.

בהצלחה עם הבחירה :xyxthumbs:

הבנתי, תודה רבה לכולם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים