עבור לתוכן

עזרה מחפש תוכנה לעריכת סרטים

Featured Replies

פורסם

אני צריך תוכנה לעריכת סרטים משהו מקצועי וטוב שיהיו בה הרבה פלאגים כמו הפלגים שיש ב sony vegas משהו בסגנון הזה

אני מחפש תוכנה קצת/קצת הרבה יותר טוב מ sony vegas

תודה רבה

עמית

לא ידעתי איפה לרשום את זה אז....

פורסם

למתחילים מומלצת התוכנה Pinnacle Studio .

תוכנה מעולה עם הרבה פלאגים ולא עולה הרבה (לא שנראה לי שתלך באמת לקנות אותה :silly: )

תעשה עליה חיפוש תמצא הרבה תוצאות.

פורסם

הועבר לפורום המתאים.

אני חושב שכדאי להתחיל דווקא בAdobe Premiere.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ואם אפשר תוכנות יותר טובות למקצוענים

וייטב יא שמן תתחבר קצת לאי סי יקו

פורסם

תתחיל עם premiere, שנחשבת לחצי מקצועית. ואח"כ תעבור לAvid שנחשבת למקצועית.

פורסם

השאלה אם אתה מחפש לעשות אפקטים טובים ועריכה קפדנית ונוחה, או ממש מקצועי שתצטרך כמה ימים טובים לשבת וללמוד אותה STEP BY STEP

אני משתמש הרבה ב Pinnacle Studio 12 (ולפני בגרסאות קודמות שלה) ובכנות אני פשוט לא יכול לדמיין מה אי אפשר לעשות איתה.

לעניין המקצועיות - בגירסת האולטימיט יש כמה תוספות מקצועיות לאפקטי טקסט מעניינים שפה בהחלט נכנס הפאן של מקצועי (כולל זוויות 3D)

בכל מקרה היא מאוד פשוטה לשימוש, כולל KEYFRAMES לשלל האפקטים הרצויים ומה לא.

אולי תגיד אופציות מסוימות שאתה מחפש אני אומר לך אם אפשרי או לא.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם אתה מחפש לעשות אפקטים טובים ועריכה קפדנית ונוחה, או ממש מקצועי שתצטרך כמה ימים טובים לשבת וללמוד אותה STEP BY STEP

אני משתמש הרבה ב Pinnacle Studio 12 (ולפני בגרסאות קודמות שלה) ובכנות אני פשוט לא יכול לדמיין מה אי אפשר לעשות איתה.

לעניין המקצועיות - בגירסת האולטימיט יש כמה תוספות מקצועיות לאפקטי טקסט מעניינים שפה בהחלט נכנס הפאן של מקצועי (כולל זוויות 3D)

בכל מקרה היא מאוד פשוטה לשימוש, כולל KEYFRAMES לשלל האפקטים הרצויים ומה לא.

אולי תגיד אופציות מסוימות שאתה מחפש אני אומר לך אם אפשרי או לא.

אחי אם אתה מכיר סרטי סיאס אז יש אפקטים נגיד שאם מישהו יורה אז רואים את הכדור או כוכית מגדלת וכול מיני נגטיב כאלה

פורסם

יש אפקט של זכוכית מגדלת. הרבה מאוד פילטרים של איכות תמונה בכל מיני גונים.

בכל אופן אין אפשרות ליצור את הכדור, זה כבר 3D מתקדם, אני מדבר איתך על אפקטים מובנים, אבל עם שליטה נרחבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים