עבור לתוכן

בעיה במחשב- עולה וקורס אחרי 10 דקות בערך..

Featured Replies

פורסם

אוקי, המחשב המשפחתי שלנו חולה, אחרי שמדליקים אותו הכל טוב ויפה. עד פה הכל טוב אבל אחרי 10 דקות בערך הוא פתאום "קופץ" וקורס על דעת עצמו. אני לא יודע מה הבעיה אבל יש לי הרגשה שזה הספק או שזה ההרד דיסק שהוא ישן והקריאה' כתיבה בו בעייתים.

חוץ מזה תמיד יש ת'אופציה שהמחשב קורס בגלל החום והמעבד מתחמם יותר מדי (פנטיום 4) ובשביל זה אני צריך לעשות בדיקת טמפרטורות וזה לא כל כך אפשרי לאור העובדה שהמחשב יקרוס לי שוב אחרי כמה דקות ואני צריך את הכמה דקות להתקין ת'תוכנה ולראות מה מצב המחשב אחרי מאמץ פשוט של פתיחת דפדפן וגלישה קלה ברשת.

מלבד זה גם יש לי בעיה שלבדוק אם זה בעיה בספק לא הכי אפשרית כי אין לי ספק רזרבי..

המערכת בת 5 שנים ככה שיש סיכוי שכל דבר בה בעייתי. :-\

הרבה תודה על העזרה! :yelclap:

לפחות אולי סוף סוף אני אוכל לשכנע ת'משפחה שאנחנו צריכים לקנות סוף סוף מחשב חדש! ;D (לא משהו מפואר אבל משהו בסיסי יעשה ת'עבודה! אבל למי אכפת, לי יש ת'מחשב שלי! :smile1:)

פורסם

תגדיר "קורס". נכבה? ריסט?

בדוק טמפ' בביוס, ותציץ לפנים המחשב לראות אם הוא מלא אבק.

בטל את הריסט האוטומטי בעת שגיאה (חיפוש בפורום).

פורסם
  • מחבר

כשהמחשב קורס הוא פשוט נכבה ונשאר ככה מכובה וצריך לחכות כמה דקות טובות כדי להדליק אותו מחדש.

בגלל זה אני תוהה אם זה בעיה של חום או של הספק..

אבל על לבדוק בביוס טמפרטורות לא חשבתי!

בנוגע לבדיקה של אבק אני מאמין שיש במחשב הרבה אבק אבל לא נראה לי שזה גורם לבעיה. אני אשב היום בדו שיח של 2 עיניים אני והמחשב ונראה מה עושה לו רע בבטן... ;D

תודה על העזרה להתחלה! :xyxthumbs:

אם אתה חושב שאתה יודע מה יכולה להיות הבעיה זה יעזור לי מאוד.. ;)

פורסם

90% בעיית טמפ'.

נקה את המחשב מאבק. אבק גורם ישיר לחימום המחשב, כי הוא סותם את דרכי האוויר, כך שהאויר החם נשאר במארז.

מומלץ לקנות פחית אויר דחוס לצורך ניקוי המארז או להשתמש בקומפרסור במידה ויש גישה לאחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים