עבור לתוכן

צריך המלצה לנרגילה עם פוטנציאל OC גבוה... (ברצינות! ) 0.2K

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות נרגילה ואני רוצה משהו שיחזיק הרבה זמן... שתיהיה חזקה ועמידה... תקציב בשבילה 200 שקל... למישהו יש הצעה?

שימושים עיקריים - ישיבה עם חבר\ה\'ה... לא למשחקים.... רק שתהיה חזקה ושיהיה אפשר לעשות לה OC...

פורסם

אל תקנה מתברגות ואל תקנה פח - רק יצוקות מצריות. כל השאר העדפה שלך.

המלצה שלי היא לקנות גם איזה 2 מטר צינור מזגן (משהו כמו 5 שקל למטר) בקוטר 10-13.

אני אישית מעשן רק בגחלי מנגל ולא בגחלי אינסטנט כאלה שכולם מעשנים בהם כי זה פשוט חומר כימי טהור.

אתה מוזמן לעשות ניסוי ולשים גחל כזה בס"מ מים, תראה איך הוא נעלם.

אם אתה רוצה גם אז תקנה לך מנגל קטן (שלי בגודל של 10*10 ס"מ בערך ועם ידית), גזיה, נפנף או מאוורר וכמובן גחלים.

אולי זה קצת סיפור להדליק אבל זה לוקח 5 דקות בדיוק ואז יש לך מלא גחלים להשתמש בהם.

הנרגילה עצמה אמורה לעלות לך בערך ~120 שקל לאחת סבבה, הצינור עוד איזה 15 שקל, וכל השאר לציוד נלווה.

תהנה

פורסם
  • מחבר

קניתי מנרגילה סי או איי אל... עם 2 יציאות... יש שם מנגנון שאוטם את הצינור השני אוטומטית... משו חדשני.. גם צנור מזגן... בקשר לגחלים את צודק אבל אני לא מעשן כבד... היו ימים... שיחזרו הימים אני יחזור לחלים עם הגזיה (עישנתי מהם כמה חודשים... | הגיה זו המצאה נהדרת :)

פורסם

שתי צינורות זה לא "חדשני" בכלל - אני עישנתי בנרגילה כזאת, שלא בדיוק הייתה חדשה, לפני כ-5 שנים

ועוד יותר מכך, היה אפשר ששני האנשים ישאפו אוויר בו זמנית (הצינור השני לא היה נסתם)

פורסם

חחח... חבוב לך לסטלה זון יתנו לך הצעות לזה... אם אתם המעשנים שבינינו (והמנרגלים) מדברים על נרגילה כמחשב נייח אז סיגרייה זה מחשב נייד?

פורסם

^^

לחתימה ;D

פורסם

הינה המלצה:

תפסיק לעשן!!!!!!!!

זה לא מגניב!!

פורסם

לא יודע מה איתך, אני מעשן כי אני נהנה מזה

אני שונא סיגריות בכל לבי, אבל נרגילה אני אוהב לעשן

עם חברים כי זה כיף.

וכן, אני יודע שזה לא בריא, אבל גם 100% מהאנשים

ששותים מים מתים...

פורסם

אם אתה חושב שנרגילה שונה מסיגריה אז אתה טועה , 2

ראשים של נרגילה שווי ערך ל 40 סיגריות בדוק !

פורסם

אבל גם 100% מהאנשים

ששותים מים מתים...

חחחחחחחח איזה תירוץ של נרקומנים... :lol:

פורסם

אני ממליץ לך לסוע לכפר יאסיף יש שם את החנות הכי מטורפת שהייתי בא... תחזור עם נרגילה סורית מדהימה+ טבק סוכריות קופצות מטורף של המקום.

פורסם

אני ממליץ לך לסוע לכפר יאסיף יש שם את החנות הכי מטורפת שהייתי בא... תחזור עם נרגילה סורית מדהימה+ טבק סוכריות קופצות מטורף של המקום.

:xyxthumbs:

מקום ביזוז אחושרמוטה :lol:

פורסם

טבק סוכריות קופצות מטורף של המקום.

חחחחחח גדול ;D

בדיוק השבוע קניתי משהו ברמת גן, התקציב שלי היה דל וגם אני לא נייד

אז קניתי סתם אחת ב80 שקל.

המליצו לי על גחלים מעץ לימון, אבל הם ממש מעפנים :\

וזה נכון שאסור למכור טבק מתחת לגיל 18? כי בחנות פשוט לא הסכימו למכור לי.

איך אפשר להדליק בקלות את הגחלים של המנגל? וזה יתאים לראש קטן כמו שלי?

dscf3213tu0.jpg

dscf3210fv1.jpg

ואם כבר מדברים, אני אשמח להצעה לראש שלא מחניק.

אני שם לא הרבה טבק (רטוב), דואג שיהיה אוורירי, עושים חורים בנייר כסף, ושם את הגחל באמצע.

לכמה דקות זה מצוין ומרגישים את הטעם, ואז זה מתחיל להחניק, אז אני מזיז את הגחל, וזה נהיה נורמלי, ואז אין עשן, ואז ככה צריך לשחק כל פעם עם הגחל, לשים באמצע ולהזיז.

יש לכם רעיונות?

ואני אשמח לכל מיני טיפים, כמו מים קרים, או שילובים של טעמים...

:)

פורסם

המליצו לי על גחלים מעץ לימון, אבל הם ממש מעפנים :\

אתה מעפן, הפחים האלה

א. מוסיפים טעם

ב. לא כימיים כמו הרגילים

אם אתה רוצה לעשן בכיף אז תעשן איתם...

עריכה:

טיפ: תעשן רק טבק אחד, אחרת זה יתערבב בתוך הנרגילה וזה יהיה מגעיל.

טיפ2: תעשה ראש תפוח, שים קצת (3 חתיכות קטנות) טבק נענע, ותראה מה יוצא לך :cool2: גררנו בנאדם בן 30 לעישון אחרי הפסקה של כמה שנים חחחח, יוצא טעם תפוח וקרירות של נענע, משהו טוב.

טיפ3: אל תתפשר על טבק, כי אז ישרף לך מהר, שים כמות נכבדת, תעשה חורים בנייר כסף (בכל הראש) ושים את הפחם/גחל על הקצה (לא באמצע!!!), אחרי שזה נהיה צורב, תזיז אותו לקצה אחר, ככה לא תשרוף את כל הטבק מהר...

אם זה נהיה ממש אבל ממש צורב, תוריד את הגחל לצלחת, קח את הראש ותנשוף מלמטה עד שאתה רואה שלא יוצא עשן, זה כאילו מחדש את הראש, שים את הגחל ותמשיך לפמפם.

תהנה

פורסם

הם לא מוסיפים שום טעם :\

והם נגמרים תוך שניה

הפגסוס עלה 12 ל3 חבילות, והלימון 15, אז לקחתי את הלימון.

אאל"ט הפגסוס מגיע 6 בחבילה? הלימון מגיע עם יותר נראה לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים