עבור לתוכן

תאוריה -תגידו כדי לעשות תאוריה אני צריך לסועה לשלם משהו בדואר ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות תאוריה באזור חיפה ,ולפי מה שהבנתי זה נמצא ליד לב המפרץ ,באיזה בניין שם ,השאלה היא האם יש משהו שאני צריך לשלם לפני ?תודה

פורסם

אתה צריך לשלם אגרה בסך 41 ש"ח לחברה שמקיימת את התיאוריה

תבדוק באתר משרד רישוי איזה חברה מקיימת את התיאוריה באזור חיפה ומה מספר חשבון הבנק שלה

פורסם
  • מחבר

קיצר לפי מה שהבנתי אז בחיפה עושים את התאוריה ברחוב ההסתדרות 33 ליד קניון סיטי מול לפי האתר דרך ,מקווה שזה נכון .

בקשר לתשלום ,אני צריך לשלם את זה במקום ?או שצריך בדואר ?

פורסם

את לא צריך "לסועה" לשום מקום (לפחות ככה זה באזור שלי).

אם אתה רוצה להיות בטוח, תתקשר לשם ותשאל, זה לא כזה קשה

פורסם

שום דואר ושום נעלים.

אתה לוקח את עצמך לרחוב ההסתדרות 33-זה נמצא בצד של מרכזית המפרץ,אתה הולך ממנה ברגל איזה 5-6 דקות ואז נכנס למעין חניה/סמטה כזאת טיפה לפני הקניון הזה,הולך עד הסוף ויש לך שם מדרגות לעלות.

אל תשכח להביא את הטופס הירוק ותעודת זהות.

אתה משלם להם שם במקום 41 שקל,מצלמים אותך,ולוקחים אותך לחדר שבו עושים תבחינות(חדר מחשבים) מסבירים לך 2 שניות איך זה עובד וזהו.

שים לב שבבחינה כשזה מסמן בווי בצד הכוונה שענית על השאלה ולא שהתשובה שלך נכונה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה ... :xyxthumbs: מחר על הבוקר אני שם ,כלומר היום חחחח ,בתקווה להתעורר

פורסם

ילד - אני לקחתי ספר ישן מלפני הרפורמה עם איזה דיסק מעאפן שלא עזר לי בגרוש, עשיתי את הבחינה החדשה, ועברתי בפעם השניה. אם אני יכול, גם אתה יכול - שיהיה בהצלחה ;)

פורסם

שום דואר ושום נעלים.

אתה לוקח את עצמך לרחוב ההסתדרות 33-זה נמצא בצד של מרכזית המפרץ,אתה הולך ממנה ברגל איזה 5-6 דקות ואז נכנס למעין חניה/סמטה כזאת טיפה לפני הקניון הזה,הולך עד הסוף ויש לך שם מדרגות לעלות.

אל תשכח להביא את הטופס הירוק ותעודת זהות.

אתה משלם להם שם במקום 41 שקל,מצלמים אותך,ולוקחים אותך לחדר שבו עושים תבחינות(חדר מחשבים) מסבירים לך 2 שניות איך זה עובד וזהו.

שים לב שבבחינה כשזה מסמן בווי בצד הכוונה שענית על השאלה ולא שהתשובה שלך נכונה

לא יודע מה איתך אבל שילמתי בדואר

וכשבאתי למשרדים שם, שלחו אנשים לשלם בדואר (זה היה בת"מ תל אביב אז כמובן יש גם דואר וזה נוח)

אבל אני רואה שהבנאדם כבר נסע אז שיהיה בהצלחה...

פורסם

אין לך לא לדעת מה איתי

כתבתי בדיוק איך אני עשיתי את התאוריה.

מה שכן אני שילמתי על תאוריה לפני שהם עברו למחשב בדואר וכשבאתי עם הקבלה הזאת אמרו לי שהם לא מקבלים את זה ושאני צריך לשלם במקום.

חבר שלי אומר שאח"כ לטסט אני אוכל להשתמש בזה ששילמתי בדואר

פורסם

לפי מה שהבנתי רק בחיפה משלמים במקום, בשר המקומות -בדואר.

אני עברתי תיאוריה ראשונה[= (אתר "למד")

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים