עבור לתוכן

מחפשת חנות מחשבים אמינה וטובה באיזור פתח תקווה/ראש העין/רמת גן

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

ראשית, אני מקווה שאני שואלת בפורום הנכון (אם לא-אנא, הפנו אותי למדור הנכון שבו שואלים שאלות מסוג זה).

שנית- אני זקוקה להמלצה על חנות מחשבים אמינה וטובה (לא IVORY ולא KSP) - רצוי בפ"ת...ואם לא- אז בר"ג או ראש העין).

כמובן- רק חנות שאתם מכירים מניסיון אישי!

תודה מראש

פורסם

יש את LogicPC בר"ג, הם יכולים להיות טיפה לא חברותיים, אבל בגדול הם דיי מומלצים.

ובקשר לפורום, בעיקרון זה יותר מתאים לכללי וכנראה יעבירו את הדיון לשם.

פורסם

ברוכה הבאה לפורום

יש ביהוד די קרוב לפ"ת, חנות מעולה בשם זיגזג. ממליץ מאד מניסיון מספר רכישות אצלהם, וכך אני מאמין רבים כמוני כאן בפורום

כתובת אתר החנות:

www.zigzag2000.co.il

פורסם

אף פעם לא היתה לי בעיה עם KSP, לא פעם נכנסתי להחליף חלקים תקולים והם אפילו לא שאלו שאלות.

זרקו את החלק לעגלה והביאו לי חדש באריזה, כמובן הנסיון שלי עם סניף ת"א.

פורסם

יש לך בראש העין ,מרכז גרמה את -מחשוב פור יו חנות מעולה

פורסם

ברוכה הבאה לפורום

יש ביהוד די קרוב לפ"ת, חנות מעולה בשם זיגזג. ממליץ מאד מניסיון מספר רכישות אצלהם, וכך אני מאמין רבים כמוני כאן בפורום

כתובת אתר החנות:

www.zigzag2000.co.il

אכן חנות מעולה, מקצועית וותיקה בתחום. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם ,

אז ככה-

1. לגביי חנויות-

לגביי חנות "זיגזג" ביהוד- הייתי שם...והם קצת יקרנים (בכל זאת- רחוק מפ"ת).

לגביי חנות KSP - גם שם הייתי. היחס שם לא היה נעים. הם לא מדפיסים הצעות מחיר :((זה לא עושה רושם טוב). ובכלל...קראתי עליהם דברים לא חיוביים).

לגביי חנות "מיחשוב פור יו" בראש העין- הם באמת נחמדים! אבל הם חנות שכונתית (=כלומר, לא חלק מרשת חנויות...).

נשאלת השאלה- כמה זמן הם קיימים? (

אם איני טועה... חנויות שכונתיות באופן כללי, לא בהכרח מחזיקות מעמד שנים רבות. (ואז, עלול להיות מצב, שלא יהיה למי לתת את המחשב לתיקון...נכון?

בכל אופן- המון תודה על קבלת הפנים כאן! :xyxthumbs:

ו...אם מישהו בכל זאת מכיר חנות בפ"ת (אתם יודעים...קל"ב( - אשמח מאוד.

2. לגביי מפרט מחשב-

הצרכים שלי אינם רבים.

כלומר, אני משתמשת כיום במחשב רק לצורכי אינטרנט ול-OFFICE.

נשאלת השאלה-

א. האם , לדעתכם, מספיק מעבד של AMD...או שכדאי להשקיע ב-INTEL?

ב. אם ההבדל (במחירים) בין אינטל ל-AMD) אינו גדול...איזה דגם של INTEL כדאי לקחת?

האם את הדור של E2180, E2200 או עדיף (לטווח הארוך) לקחת מעבד E7200?

שוב- תודה !!

פורסם

תערכי את הכותרת שידעו שאת מחפשת מפרט.

בגדול, לאופיס ואינטרנט גם פנטיום 3 עושה את העבודה יפה מאד, למה את רוצה להחליף מחשב?

וד"א אני מחזק את ההמלצה של דנטון, Zigzag הם חנות מעולה עם שירות מדהים(והם קיימים המון זמן אם מזה את חוששת).

ושוב יש גם את http://www.logicpc.co.il/heb/default.aspx שיושבים בר"ג.

פורסם

כנובע מנסיוני האישי, ממליץ להימנע מ-LogicPC/PCHardware מר"ג.

על ZigZag2000 מיהוד, ממליץ בחום, חבר'ה נדירים - עם אדיבות, סבלנות, מקצועיות, והגינות :)

בפ"ת יש בעיקר "מוסכי מחשבים", שבהם יכניסו לך את "האלמנט" עד הסוף... לא מומלץ, קל וחומר לאלו שאינם בקיאים בתחום.

ועצה כללית : בד"כ עדיף לקנות מחנות המחזיקה ומתחזקת אתר-אינטרנט מעודכן - זה מראה על הבנה עסקית (שממנה ניתן בד"כ לגזור את הבנת החשיבות של שירות/שימור הלקוחות), ורציניות (מעדיפים להתעסק בקליטת/ביצוע הזמנות, טיפול במחשבים, ומתן שירות ללקוחות - מאשר בהקלדת/הדפסת הצעות-מחיר לעוברים ושבים כל היום).

פורסם
לגביי חנות "זיגזג" ביהוד- הייתי שם...והם קצת יקרנים (בכל זאת- רחוק מפ"ת)

כיום המחירים בזיגזג אינם יקרים בהשוואה לחנויות אחרות. יש לציין שב-KSP המחיר הוא לפי מזומן שטרות, כך שבקניית מחשב שלם ההפרש במחיר אינו גדול בכלל. תוספת תשלום מועטה בקנייה מחנות אמינה משתלמת מאד בסופו של דבר.

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

גם אני ממליץ על זיגזאג.

קניתי מהם ולא התאכזבתי.

פורסם

לשימושים שציינת, רבים מחברי שמקצועם הוא המחשב בתחומים שונים תמיד חושבים לכיוון של מחשב מותג עם אחריות תכנאי עד הבית (HP, DELL,וכ"ו)

הנה דוגמה למחשב נחמד שיספק את צרכיך:

http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=2393

שלוש שנים אחריות בבית הלקוח, ע"י HP ישראל!!! אין פה משחקים!!!!

נ.ב.

אם יש בעיה להגיע... ניתן לנצל את המשלוח בחינם שמוצע בחנות

פורסם

לגביי חנות "מיחשוב פור יו" בראש העין- הם באמת נחמדים! אבל הם חנות שכונתית (=כלומר, לא חלק מרשת חנויות...).

נשאלת השאלה- כמה זמן הם קיימים? (

אם איני טועה... חנויות שכונתיות באופן כללי, לא בהכרח מחזיקות מעמד שנים רבות. (ואז, עלול להיות מצב, שלא יהיה למי לתת את המחשב לתיקון...נכון?

מיחשוב פור יו קיימת לא מעט זמן.. כמה שנים טובות ולא מזמן גם הרחיבו ככה שקשה לי להאמין שהם ייעלמו פתאום...

פורסם

לשימושים שציינת' date=' רבים מחברי שמקצועם הוא המחשב בתחומים שונים תמיד חושבים לכיוון של מחשב מותג עם אחריות תכנאי עד הבית (HP, DELL,וכ"ו)

הנה דוגמה למחשב נחמד שיספק את צרכיך:

[url']http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=2393

שלוש שנים אחריות בבית הלקוח, ע"י HP ישראל!!! אין פה משחקים!!!!

נ.ב.

אם יש בעיה להגיע... ניתן לנצל את המשלוח בחינם שמוצע בחנות

יש לי נסיון מר עם HP, אם המחשב לא באחריות לא תקבל שירות עד שהכרטיס אשראי שלך אושר בסכום מסוים בטרם הגעת טכנאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים