עבור לתוכן

זימון מטעם הצבא - "ראיון סמלג - מזפ"

Featured Replies

פורסם

אם אתה תתגייס ויש לך תקוות לעשות משהו טוב שהוא לא קרבי אז תבטל את התקוות - לא תעבור תחקור בטחוני עם החשיש

מצד שני אם אתה רוצה להיות קרבי אז כנראה שתוכל כי הצבא תמיד רוצה חיילים קרביים

זה שטויות, הרישום הפלילי יכול להפיל אותו בתחקיר, אבל עישון חשיש עצמו לא יכול.

אני אומר את זה בתור מי שעבר שני תחקירים ביטחוניים (לא קשורים אחד לשני) לסיווג גבוהה והודה בעישון (אמנם לא כהרגל קבוע).

ולא רק בצבא, גם באזרחות.

בשיחרור תקין מהצבא כל הרישומים הפליליים נמחקים.

פורסם

אם יש לך ר"פ אל תתגייס בכלל.

הצבא לא ייתן לך לעשות שום דבר משמעותי ואתה סתם תבזבז 3 שנים מהחיים שלך.

אם אתה תתגייס ויש לך תקוות לעשות משהו טוב שהוא לא קרבי אז תבטל את התקוות - לא תעבור תחקור בטחוני עם החשיש

מצד שני אם אתה רוצה להיות קרבי אז כנראה שתוכל כי הצבא תמיד רוצה חיילים קרביים

לא תמיד, אני מכיר אישית אדם שהודה בבקום שעישן גראס בעבר והוא עדיין הגיע למודיעין, טוב קשר - מודיעין ליתר דיוק, אבל עדיין הוא היה חסוף לחומרים מסווגים יותר ממה ש 95% מהחיילים רואים.

פורסם

עד כמה שאני יודע זה רק ללוחמים, או שאולי ללוחמים גם תיקים פליליים נמחקים (לא הריגה או משהו בסגנון).

פורסם

זה שטויות, הרישום הפלילי יכול להפיל אותו בתחקיר, אבל עישון חשיש עצמו לא יכול.

אני אומר את זה בתור מי שעבר שני תחקירים ביטחוניים (לא קשורים אחד לשני) לסיווג גבוהה והודה בעישון (אמנם לא כהרגל קבוע).

לא תמיד, אני מכיר אישית אדם שהודה בבקום שעישן גראס בעבר והוא עדיין הגיע למודיעין, טוב קשר - מודיעין ליתר דיוק, אבל עדיין הוא היה חסוף לחומרים מסווגים יותר ממה ש 95% מהחיילים רואים.

יש הבדל גדול מאוד בין מי שהודה בתחקיר\ראיון כלשהו שהוא עישן בעבר קצת חשיש\גראס (וביננו, כמה לא ניסו לפני הצבא? :P) לבין אחד שאשכרה יש לו רישום פלילי במשטרה על העניין..

בכל מקרה, במקרה של פותח התראד כדאי לו להתגייס ולו רק כדי שהתיק שלו יימחק בסוף השירות, ר"פ באזרחות יכול לסגור לו הרבה דלתות.

גם אם השירות שלו לא יהיה "משמעותי", שיעביר 3 שנים כמו ילד טוב ויגיש את הבקשה למחיקת התיק, בטווח הארוך זה ישתלם לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים