פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים בתור משוחרר טרי זה נשמע כמו ראיון עם סגן מפקד שקר כלשהו בקשר למסדר זיהוי פלילי, או גם שקר כלשהו.אולי סמלג זה איזה ראשי תיבות מונפצים של איזה יחידה מי יודע.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מחבר יש לי רישום פלילי בנוגע לשימוש בחשיש, מחודש נובמבר, '07.הייתי אצל הקב"נ בנוגע לאותו נושא ובין השאר אמרתי שאני כן מעוניין להתגייס, שעשיתי טעות, שכיום אינני משתמש, וגם לא מתכוון להשתמש בכלום, לפחות לא בזמן השירות שלי, ושאני מוכן לעבור בדיקות.באותו יום לא עברתי בדיקות.יש לכם השערה למה עלי לצפות?
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים יש לכם השערה למה עלי לצפות? אני מניח שיש צורך באישור של סגן מפקד לשכת הגיוס כדי שתתגייס, הוא בטח רוצה להתרשם ממך, לראות עד כמה העניין חמור, לראות אם אתה טיפוס בעייתי באופן כללי, אם למדת לקח וכו' ... תתנהג יפה ובנימוס, תראה לו שאתה מתחרט על מה שהיה, שאתה מבין ששימוש בסמים הוא פסול, תסביר לו שאתה מאוד מאוד מעוניין להתגייס ולתרום וכו'.. בהצלחה
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים יכול להיות שזה יסגור לו הרבה דלתות?כי מנסיוני עם צה"ל, יש דברים שהם חקקוים בסלע, אפילו אם הוא יתרשם ממש ממש מהבנאדם, כתוב שזה מוריד קב"א (סתם לצורך העניין) אז זה יוריד לא משנה מה,כמו שאם מישהו נשפט ויש מיליון הוכחות לחפותו והוא מודה, הוא יענש.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים זה שזה סגר לו הרבה דלתות בצבא זה בטוח.. אם אני לא טועה הראיון הזה יקבע אם הוא בכלל יתגייס, הצבא יכול להחליט שהוא לא רוצה לגייס אותו בכלל.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מצטער שאני לא ממש קשור.. אבל איך יש לך רישום פלילי על עישון חשיש?בתור קטין אתה יכול למחוק את התיק והרישום.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים אם יש לך ר"פ אל תתגייס בכלל.הצבא לא ייתן לך לעשות שום דבר משמעותי ואתה סתם תבזבז 3 שנים מהחיים שלך.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים אם אתה תתגייס ויש לך תקוות לעשות משהו טוב שהוא לא קרבי אז תבטל את התקוות - לא תעבור תחקור בטחוני עם החשיש מצד שני אם אתה רוצה להיות קרבי אז כנראה שתוכל כי הצבא תמיד רוצה חיילים קרביים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.