פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים שלום לכולם. יש לי אוזניות טובות מאוד שקניתי עם הנגן iAudio. לפני כמה ימים אוזניה אחת נקרעה לי. ניסיתי לחתוך את החוטים ולחבר אותם חזרה, אבל ללא הצלחה. בגלל זה פניתי אליכם, שתגידו לי, איזה חוטים בדיוק לחבר לאיפה. אז הנה התמונות: זאת תמונה של אוזניה אחת שיש לה שני חוטים. חוט אחד אדום וחוט אחד בצבע זהב(הארכה) - זאת תמונה של אוזניה אחת שיש לה גם שני חוטים. חוט אחד ירוק וחוט אחד בצבע זה- והנה רק החוט שיש לו את החיבור לנגן. זהו חוט שיש לו שלושה חוטים. חוט אחד ירוק, חוט אחד אדום ועוד חוט בצבע זהב- מה שאני עשיתי זה, חיברתי ביחד את כל חוטי הזהב של האוזניה הראשונה והאוזניה השנייה והחוט שמתחבר לנגן. אחרי זה, חיברתי את החוט האדום של האוזניה הראשונה, לחוט האדום של החוט שמתחבר לנגן. ואת החוט הירוק של האוזניה השנייה, חיברתי לחוט הירוק של החוט שמתחבר לנגן. נראה לי עשיתי טוב, אבל זה לא עבד. מה לא עשיתי טוב? בבקשה חברים, זה ממש חשוב. מה בדיוק אני מחבר לאיפה?
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים זה חוטים שצריך לחמם או משהו כזה כדי שיהיו מוליכים..בכל מקרה למה לשבור תראש 30 שקל אתה קונה חדש..
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים בדוק איזה חוטים יוצאים מהאוזניה שלא קרועותחבר את הזוג מהאוזניה החדשה אלייהםאם לא עובד תהפוךלמרות שלא ניראה לי שזה משנה
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר אבל כבר אני קרעתי את החוט של האוזניה השנייה.האם בכללל אני חיברתי טוב?ואלו אוזניות יקרות.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים כמו שנאמר החוט האדום והירוק מצופים בחומר מבודדאם אתה סתם מגלגל אותם ביחד זה לא יעבוד .. הפתרון הכי טוב זה הלחמהוכן חיברת נכון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.