עבור לתוכן

מארז מלגו

Featured Replies

פורסם

די מגניב ורואים את התכנון המוקדם בנייד:

לפרטים:

http://tfvlrue.wordpress.com/

פורסם

לא יודע אני לא אהבתי =/

אם בסוף היו רואים בבירור שזה מלגו סבבה זה יפה, אבל זה נראה כמו סתם מארז מפלסטיק שחור ...

פורסם

וואלה נחמד... אני דווקא אהבתי :hat:

פורסם

אם זה היה בצהוב כחול אדום ירוק זה היה פצצה אבל זה בצבע שחור מגעיל

פורסם

כמו שאמרו, צבעים מעורבים ובסיסיים של לגו היו עושים פה יותר ת'עבודה ואני חושב שמארז כחול או ירוק ואז "בדלת" לעשות ת'לוגו של לגו מאבני לגו ככה לפי הצבעים וזה יצא ממש יפה! ;D

פעם חשבתי להכין גם כזה אבל הבעיה שנתקלתי בה היא מאיפה משיגים כל כך הרבה לגו ועוד בצבעים ספיציפים מסוימים ואבנים בגודל X ,Y ו-Z...

פעם היה אחד מהאתר שבנה גם מארז מלגו והוא קישט ת'מארז באנשים וזה יצא ממש מגניב שכזה.. יש בעובדה שזה לגו וצבעי בסיס של אדום כחול וכאלה משהו "מיוחד" שזה נחמד! גם לאור העובדה שיש אין סוף סוגי חתיכות לגו ואתה יכול לבנות כמעט מה שבא לך ולהכניס פנימה ת'מחשב זה גם מרשים! ;)

בקיצור, אותי עניין מכל המוד הזה מאיפה לעזאל משיגים כל כך הרבה לבני לגו שחורות! ::)

אז מישהו תורם לי קצת לבני לגו לאיזה מוד חמוד? :hat: :hat:

נ.ב-

מעניין אם במהלך המוד קרה לו מה שקורה לכולם בגיל 7 שאתה לא שם לב ופתאום אתה דורך על קוביית לגו של 2*2 מהקטנות האלה ואתה יחף ואז אתה צועק איזה קללה בקוראינית שאתה בכלל לא יודע מה זה אומר! :lol: :lol: :lol: (טריפל- LOL)

פורסם

וואיי אתמול הלכתי בים וקרה לי דבר כזה עם אבן חדה כזאת פיתאום אתה מרגיש כאילו מת העולם (קיללתי את חבר שלי חצי שעה כי הוא צחק עליי

פורסם

וואיי אתמול הלכתי בים וקרה לי דבר כזה עם אבן חדה כזאת פיתאום אתה מרגיש כאילו מת העולם (קיללתי את חבר שלי חצי שעה כי הוא צחק עליי

וזה קשור לדיון כי ?...... :screwy::s07:

פורסם

מה הקטע לבנות מארז מלגו? אני מביא לזה בעיטה זה מתפרק ל 1000 חלקים

חוץ מזה מה איך הכרטיסים יושבים? איך ואיפה יושב הספק כוח? מה עם איזה חלון ותאורת לדים או קטודות?

קיצר סתם,

אני יכול לקנות היום מארזים ב 300 שקל קטלנים רצח ובמחיר הזה יעלה לי בקושי חצי מחשב מלגו...

פורסם

מה הקטע לבנות מארז מלגו? אני מביא לזה בעיטה זה מתפרק ל 1000 חלקים

חוץ מזה מה איך הכרטיסים יושבים? איך ואיפה יושב הספק כוח? מה עם איזה חלון ותאורת לדים או קטודות?

נכון, אבל למה שתבעט בזה? גם במארז רגיל אתה יכול לבעוט ולעשות נזק.. אני לא מכיר מישהו שמסתובב ובועט במארזים כדי לבדוק לכמה חלקים הם מתפרקים :\

בקשר לכרטיסים, הם יושבים על הלוח.. איפה עוד הם יכולים לשבת? והלוח מוברג למבנה מלגו.

ומה הבעיה לבנות תושבת לספק מלגו? :\

בקשר לכמות של הלגו השחור.. אפשר להתקשר לחברה ולהזמין אני מאמין.. פעם אבא שלי היה צריך כמה גלגלי שיניים של לגו והוא שלח להם אימייל והם שלחו לו

במתנה כמה.. אני מאמין שאפשר לקנות ככה דרכם חלקים.. :s05:

אני גם חושב שזה מעפאן שזה סתם שחור.. זה מאבד את כל האפקט.

אבל אם סתם עושים בכל מיני צבעים מבולגן אז זה די מכוער נראה לי.. :\

צריך לעשות את זה מסודר יפה, כמו שYogiBear הציעה, לעשות את הלוגו של לגו, וכל מיני "ציורים" מגניבים.. אז זה יכול ליהיות להיט ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים