עבור לתוכן

צריך עזרה בקניה של LG LCD LG W2284F לבין ה M228WA צריך דעות שלכם.

Featured Replies

פורסם

הנה השוואה בין השניים רק תשימו לב שאחד מהם מוצג בתור 19 אינצ ואני קונה את ה 22 אז אל תתיחסו להבדלים האלה.

http://www.lge.com/products/compare/detail/wide%20lcd%20monitor_compare_W2284F,M198WA,.jhtml

ההתלבטויות שלי הם כאלה: ה M228WA יש לו חיבורים ישירים למסך של טלויזיה ולסוני2 למרות שיש לי כרטיס טלויזיה אבל האיכות דרכו למחשב לא משהו.

ה W2284F יש לו MS ו- CONTRAST RATIO יותר טובים שזה חשוב למשחקים וסרטים שזה הכי חשוב לי אבל אני גם רוצה את החיבורים הישירים , ואז יש את המחיר הסדרת M הוא באזור ה 2400-2600 והסדרת W באזור 1700-1900 .

יש מבינים מביניכם שיכולים לייעץ לי, תודה.

פורסם

בהפרש המחירים בין שני המסכים אתה יכול לקנות TV-Box (מכשיר שימיר את האות מהממיר\מה-PS2) ולהישאר עם הרבה עודף, ולכן אני לא חושב שיש איזושהי סיבה להשקיע ב-M228WA.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה, ועוד משהו את ה M228 ראיתי בחנות ורשום עליו HD READY אני מניח כי הוא מיועד להיות גם טלויזיה את ה W228 לא ראיתי הוא גם אמור להיות HD ?

אני מניח שאתה מכיר את המסכים בשוק היום אני לא כל כך מכיר, לעומת מסכים 22 אינצ של חברות אחרות הדגם הזה של LG נחשב טוב או שיש יותר טובים?

פורסם

הרזולוציה של שניהם זהה, שניהם יכולים להציג 720p.

אני לא מכיר את ה-W2284F, מדובר בדגם מאוד חדש ולא יצא לי לראות אותו בעיניים או לראות ביקורת רצינית עליו. מה שכן, בשביל הפיצ'רים שלו הוא נראה לי מאוד יקר.

פורסם
  • מחבר

אני דוקא חשבתי הפוך זה המסך הראשון שאני רואה עם 1:30000 רטיו ו 2MS התפלאתי שהשני יותר יקר עם 1:3000 ו 5MS .

עם כזה מפרט הוא צריך להיות אחד הטובים ולהציג תמונה חלקה מאוד ורק 1700 זה יחסית זול לכזה מסך לא?

פורסם

המסך השני יקר כי יש לו חיבורי טלוויזיה ולכן המכס עליו גבוה.

הנתונים האלה לא מספרים הרבה על האיכות של המסך, ואני מציע שתקרא את המדריך למסכי LCD שפורסם פה באתר (קישורים אתה יכול למצוא בסטיקי), על מנת שתוכל להבין במה בדיוק מדובר. ביחס למסך עם ארגונומיה לוקה בחסר ואיכות תמונה שלא ברור אם היא יותר גבוהה מזו של מסכים ב-1300-1400 ש"ח, לדעתי מדובר במחיר גבוה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים