פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים אהלן חברה... את השאלה שלי אני מפנה לגיטריסטים בינינו... יש לי FENDER STRAT HIGH WAY 1 ואני פשוט לא יכול כבר... אני מחליף מיתרים פעמיים בחודש כי יש לי ידיים שמזיעות כמו לא יודע מה... אני מסנה לנקות אותם אפילו עם נייר לטש עדין אבל לא עוזר... לא מזמן שמעתי שיש מיתרים מחברת ELIXIR עם ציפוי סיליקון... רציתי לדעת האם הם יותר עמידים בלכלוך וחלודה ואיך הצליל שלהם? כי אולי אני ארכיב אותם גם על הסטראט האמריקאי שלי.... תודה מראש.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר משתי סיבות-א. הם סורטים וזה כואב וגם הם סורטים את הלאדים וב. הלכלוך יכול לעבור לגשר אז הוא יגרום ללאדם להחליד וכשהחלודה תגיע לגשר יש סיכוי שהגשר יתחיל להרקיב....
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים אליקסיר אכן פחות 'פגיעים' לזיעה, אבל יש להם צליל שונה רק שתדע.אני רק מחכה שלרעש געש יגיעו מיתרים לקלאסית ואני אזמין מהם :-X
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מייתרי הELIXIR עם הציפוי סיליקון מצויינים ! אני לא יודע אם זה מה שיעזור לך , אבל מה יש לך להפסיד? הם עולים 65 שקל בכלי זמר אם אני לא טועה. אני משתמש בהם והם ממש נוחים .
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים אם כבר מיתרים... באילו סוגים אתם משתמשים 0.09 0.10 0.11 ??אני כגע עם אהELIXIR 0.09 שבאו לי עם האיבנז.....אבל בסטאפ הבא אני מתכנן לעבור ל0.10 .מה איתכם ?
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים אני מנגן על קלאסית ועל המיתרים הרגילים שבאו איתו בקרוב אני מתכוון לרכוש כמה חבילות של Dr. Duck's http://rashgash.co.il/catalog/product/dd-clny
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים ELIXIR .09 עם מנקה מיתרים של D'Andrea שאני מזמין ממיוזיק סנטר.הסאונד באמת שונה, אבל לטובה. הגיטרה פשוט נשמעת פגז איתם.CORT G254, Marshall MG15CDR
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים קנה איזה dr duckהם מעולים לטווח מחיריםיש אותם ברעש געש(חנות הגיטרות הכי טובה שיש , פה אחד כולם קבעו)בכל אופןאני כרגע עם אליקסירסתם שתדענקרא לי מיתר מי גבוה אחרי שבוע של שימוש , שימוש לא אגרסיבי בכללהגיטרה נשמרת כל הזמןןןןןןן בקייס קשיחככה שזה לא אקליםבכל אופןהם מיתרים מאודדדדדדדדדדדדדדד נוחיםלא מחלידים לי בכללאומנם הצליל טיפה שונהאבל לא מפריע
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים פששששש... סחטיין עלייך !! תגיד? זה באמת סיגנצ'ור ? יש לגיטרה הזאת אשכרה את הצליל של סטיב! לא כמו Les Paul החיקוי המטומטם של Slash שנשמעת כמו אפיפיון סטודיו! ניגנתי על הסיגנצ'ור של סטיב בכלי זמר וזה פשוט תענוג. נוחה בטירוף,יפה בטירוף , צליל בן זורחת השמש! שמח בשבילך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.