עבור לתוכן

מה קרה לכריס פרילו?

Featured Replies

פורסם

חייב להיות הידע המינימאלי, חוץ מזה שאל לך להאשים את המנחה, יש לך להאשים גם צוות שמאחוריו שיכול לפתור תשובות בזמן אמת. אני חושב שבמסגרת האילוצים והמטרות של CFH ו-TSS הם מצליחות לשמור על רמה קבועה וענינית כל אחת בתחומה, נסה להיות ניובי לשנייה אחת ולראות את זה אחרת, ואם הוא הסתבך פעם אחת במספרי זכרונות ה-DDר אז מה ? חוץ מזה שהו צדק לחלוטין באומרו כי הדבר הוא סתם מספר, רוב זכרונות ה-PC2700 לא מגרדים 2400, אז הוא לא צדק ?

• תגובות 38
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברור שהם לא יבחרו מנחה לפי הידע שלו אחרת היינו תקועים עם איזה חנון ששוקל 300KG קירח עם משקפיים ו0 רייטינג, אבל לפחות שלא יתיימר וישתוק אם הוא לא יודע.

ברור שלא ישתוק אבל לפחות הם יכולים להחזיק צוות של תחקירנים עם ידע טכני או לסנן שיחות שהם יודעים שהם לא יודעים לענות עליהם או שהם טיפשיות במיוחד... למשל היתה תוכנית שהם העלו לשידור מישהוא ששאל אם יכולים לעקוב אחרי מה שהמעבד שלו עושה בגלל שיש לו מעבד 2.4 וWI FI עובד על2.4 **נו באמת ::) ** .

בקיצור, יש חוקים לשוא ביז אבל יש גם דרך לערוך תוכנית.

יאיר.

פורסם

חייב להיות הידע המינימאלי, חוץ מזה שאל לך להאשים את המנחה, יש לך להאשים גם צוות שמאחוריו שיכול לפתור תשובות בזמן אמת. אני חושב שבמסגרת האילוצים והמטרות של CFH ו-TSS הם מצליחות לשמור על רמה קבועה וענינית כל אחת בתחומה, נסה להיות ניובי לשנייה אחת ולראות את זה אחרת, ואם הוא הסתבך פעם אחת במספרי זכרונות ה-DDר אז מה ? חוץ מזה שהו צדק לחלוטין באומרו כי הדבר הוא סתם מספר, רוב זכרונות ה-PC2700 לא מגרדים 2400, אז הוא לא צדק ?

לי אישית יש RDRAM (הכי טוב לפי דעתי) אז אני לא יודע בקשר לביצועים אבל לא ניראה לי שכל לוח אם תומך ב2400,2700,3200 אבל כן יש הבדל במחירים ומה אם הוא היה קונה 3200 ללוח של 2400 לא ביזבוז שלא לדבר על העובדה שזה קרוב לוודאי לא יתאים בכלל.

יאיר.

פורסם

ברור שהם לא יבחרו מנחה לפי הידע שלו אחרת היינו תקועים עם איזה חנון ששוקל 300KG קירח עם משקפיים ו0 רייטינג, אבל לפחות שלא יתיימר וישתוק אם הוא לא יודע.

חצי מהצוות שם מתאים להגדרה הזאת

כמעט כולם במשקל עודף וכולם חנונים ויש הרבה מאד קרחים ועדיין יש להם רייטינג.

פורסם

עד כמה שהבנתי טק-טיוי עברה קיצוצים מאסבים כתוצאה מרייטינג נמוך וכריס כמנחה של התוכנית דרש להישאר עם המשכורת שלו (שכנראה היתה גבוהה) ולכן הוא פוטר. אם הוא היה עוזב מרצונו סביר להניח שהוא היה נפרד מהצופים, דבר שהוא לא עשה.

זה מה שהבנתי מהפורמים של CFH.

עכשיו תבינו התוכנית הזאת היא למתחילים במחשבים ומכאן גם שמה - Call For Help, לכן אל תצפו לשאלות בתחום החומרה, OC וכו..

אני באופן אישי מאוד אהבתי את כריס, כמו שאחד אמר פה, רוב הדברים שמדברים עליהם בתוכנית אני כבר יודע אבל צפיתי בה בעיקר בגלל כריס, היתה לו אישיות מאוד נחמדה וכריזמטית מאוד וממש חבל לי שהוא כבר לא מנחה. אבל זה רק אני..

ומהפעמים שצפיתי ב CFH וה- TSS לא שמתי לב שהם הטעו מישהו ותמיד שהם לא היו בטוחים הם הדגישו זאת, וגם אם קורה טעות - קורה, הם רק בני אדם.

פורסם

כריס הוא אידיוט, מתלהם, ילדותי, אינפנטילי וגורם לכאב ראש.

פשוט כואב לי לצפות בבנאדם הזה, אפילו ההסברים שלו כואבים. אני בתור N00B הייתי מעדיף לא לדעת מאשר לבקש מהבנאדם הזה עזרה.

ליאו הוא הגירסה הרגועה והרדיופונית של כריס, גם לו אין יותר מדי מושג אבל הוא מצליח להקרין תדמית של אחד שמבין בכל מיני תחומים הקשורים לחומרת מחשבים ותוכנה.

פורסם

כריס הוא אידיוט, מתלהם, ילדותי, אינפנטילי וגורם לכאב ראש.

פשוט כואב לי לצפות בבנאדם הזה, אפילו ההסברים שלו כואבים. אני בתור N00B הייתי מעדיף לא לדעת מאשר לבקש מהבנאדם הזה עזרה.

ליאו הוא הגירסה הרגועה והרדיופונית של כריס, גם לו אין יותר מדי מושג אבל הוא מצליח להקרין תדמית של אחד שמבין בכל מיני תחומים הקשורים לחומרת מחשבים ותוכנה.

אמר, וצדק.

פורסם

אני שלחתי שאלה לזומביט בקשר לOC, במטרה לראות אם יש להם את הידע הדרוש אני מחכה לראות אם הם יענו על השאלה.

פורסם

צפה לתשובה כגון "OC ? זה לא בעיה , OC זה ראשי תיבות של Over Clocking"

שאותה הם כמובן מצאו ב-Google החביב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים