פורסם 2003 ביוני 422 שנים לצופי call for help בערוץ techtv : מישהו יודע מה קרה לו ומדוע ליאו לפורט מנחה את התוכנית כבר הרבה זמן?
פורסם 2003 ביוני 422 שנים הכרתי את כריס פירילו באופן אישי (באינטרנט כמובן) בשרת ה-IRC שלו.אני חופש שתוכל למצוא מידע ב:www.lockergnome.com - הקהילה שלו באינטרנטhttp://chris.pirillo.com - הבלוג שלו/server lockergnome.wyldryde.net #lockergnome - חדר IRC של קהילת LGבהצלחה..הבהרה: אל תיקחו אותי כמעריץ של כריס פירילו, כי אני לא. בתקופה מסוימת חיפשתי קצת מידע עליו באינטרנט ומצאתי את האתרים האלה + חדר הצ'ט שלו.
פורסם 2003 ביוני 422 שנים מחבר הבהרה: אל תיקחו אותי כמעריץ של כריס פירילו, כי אני לא. בתקופה מסוימת חיפשתי קצת מידע עליו באינטרנט ומצאתי את האתרים האלה + חדר הצ'ט שלו.מה אתה מפחד שנעשה לך לינץ'????
פורסם 2003 ביוני 422 שנים מה אתה מפחד שנעשה לך לינץ'????אם הוא היה FANBOY של פרילו באמת יש משהו בחשש ללינץ ;D
פורסם 2003 ביוני 522 שנים כן, אני חושב הוא מסניף צבע...אני לא בטוח שעד כדי כך...אבל לבן אדם באמת יש איזה שריטה...
פורסם 2003 ביוני 522 שנים כריס הוא הסיבה למה הפסקתי לראות "הצילו" ואז העלו את "שומרי המסך" ואז ראיתי את ליאו והוא היה מנחה טוב ואז הוא התחיל לעבוד גם בהצילו (בטח משלמים לו כפול").אגב קאט(cat) שוורץ היא היא יהודיה אני זוכר שהיא דיברה עם ליאו על חנוכה שהיא עשתה.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים To whoever asked for Cat's name:Catherine Schwartz, and yes, she is Jewish.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים גם את ליאו לפורט אני לא הכי סובל, אבל אני מסכים שהוא הרבה יותר טוב מכריס (הוא התנהג בצורה ממש ילדותית ואינפנטילית).בכלל Call For Help היא תוכנית מאוד מאוד חובבנית, והטיפים שנותנים לאנשים שמתקשרים הם לא תמיד הכי ענייניים ומועילים שיש.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים בכלל Call For Help היא תוכנית מאוד מאוד חובבנית, והטיפים שנותנים לאנשים שמתקשרים הם לא תמיד הכי ענייניים ומועילים שיש.בשביל זה המציאו את שומרי המסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.