עבור לתוכן

בעיה מעייפת: XP לא עולה אין נק' שחיזור אפשרית &#1494

Featured Replies

פורסם

לקבלת התמונה המלאה זה קשור לתר'ד אחד שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353780.0

טוב צרות צרורות מאי פעם...

אני נקלעתי למצב מורכב מאוד אני לא יודע מה הסרתי מהספייבוט שגרם לכך שעכשיו הויינדוס לא עולה גם לא בסייפ-מוד (מגיע מסך כניסה מראה דסקטופ ריק וחוזר למסך הכניסה-הוולקם סקריין של XP) מצב זה קרה לי בעבר, אז השתמשתי תמיד בלייב סידי-ERD COMMANDER על מנת לעשות שיחזור מערכת-ריסטור הבעיה עכשיו היא, שאין לי נק' שחזור זמינות מפני שלפני שהסרתי את הדבר הזה מהספייבוט, שגרם לווינדוס לא לעלות, מחקתי את תוכן התקייה prefetch כי היו שם קבצים שנראו לי חשודים...וזה כנראה מחק\השפיע איך שהוא על נק' השיחזור (שנמחקו)

ועכשיו אני בבעיה, אין לי מושג מה לעשות!!!

אשמח לעזרה. (אני משתגע מהעניין הזה כבר... )

תודה

----------------------------------------------------------

אמצעי חילוץ: יש ברשותי דיסקים של ERD COMMANDER ,Hiren's BootCD 9.5 ,XP-SP2 וגם ליינוקס פן דרייב (לינוקס על דיסקאוןקיי משמש אותי בעיקר לגישה לאינטרנט)

פורסם

זה לא רק השפיע על נק' השחזור, זה כנראה השפיע על קבצי מערכת המחיקה שעשית. לא חושב שיש מנוס מלהתקין ווינדוס מחדש.

פורסם
  • מחבר

פירמוט לא בא בחשבון ואין לי איך לגבות את החומר ניסיתי גם לעשות ריפר מהדיסק של XP אבל פשוט זה לא נותן לי את האפשרות ללחוץ R זה פשוט מדלג על זה וישר נותן לי להתקין מחדש, מה שאני לא מתכוון לעשות...

בבקשה עזרה :-\ אני מתחיל להתייאש :s07:

פורסם

אם זה לא נותן לך לעשות REPAIR זה אומר שהוא לא מזהה בכלל שמותקן לך ווינדוס, כלומר שדפקת אותו לגמרי כנראה.

פשוט תקנה או תשיג הארדיסק אחר ותתקין עליו ווינדוס, ואז יהיה לך גישה לקבצים על ההארדיסק הישן.

או לחילופין תעלה עם איזה LIVE CD של לינוקס (UBUNTU למשל) ותעשה מה שאתה צריך.

אבל להתקין מערכת הפעלה מחדש אתה חייב, כי כרגע אין לך. אין פתרונות קסם.

פורסם
  • מחבר

זה שזה לא נותן לי לעשות ריפר זה לא קשור לכך שהוא לא מזהה אלא קשור לסוג הגרסה שמותקנת אני ניסיתי לפני כחודש על המחשב השני שלי שמותקנת בו אותה הגרסה לראות אם זה בעיה מקומית רק במחשב ו בכלל וגם שם לא עבד הריפר זה דילג על זה וישר נתן להתקין את ה-XP

פורסם

אז אם אתה יודע את התשובה, אל תבזבז לי ולאחרים את הזמן בלשאול.

פורסם
  • מחבר

איזה תשובה?אני לא יודע מה לעשות כרגע במצב הזה... אילו אפשריות עומדות בפני?

מצטער אם קבלת רושם מוטעה מהתגובה שלי אבל זה שלא ניתן לעשות ריפר זה לאו דווקא במקרה שהXP לא מזוהה אלא גם קשור לגרסה שלו עובדה שניסיתי במחשב שעובד כראוי וגם שם לא היה ניתן לבצע אבל במחשב עם גרסת XP אחרת (באנגלית) הייתה את האפשרות.

אשמח לשמוע עצות ורעיונות נוספים לפתרון הבעיה.

תודה

פורסם

...זה שלא ניתן לעשות ריפר זה לאו דווקא במקרה שהXP לא מזוהה אלא גם קשור לגרסה שלו עובדה שניסיתי במחשב שעובד כראוי וגם שם לא היה ניתן לבצע אבל במחשב עם גרסת XP אחרת (באנגלית) הייתה את האפשרות.

אשמח לשמוע עצות ורעיונות נוספים לפתרון הבעיה.

תודה

נראה שאתה יודע מה הבעיה - נסה תיקון עם הגרסה המתאימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים