עבור לתוכן

מחפש תוכנה בסיסית לעיצוב בית ב-3D

Featured Replies

פורסם

כותרת :xyxthumbs:

פורסם

זה נורא תלוי במה אתה מגדיר כבסיסית....

אני מכיר 3DMAX שבטוח יעשה את העבודה, היא לא בסיסית (אני גם לא בטוח עד כמה משתמשים ב3DMAX לתכנוני בתים).

אם אתה מחפש תוכנה יותר ייעודית לכך הלוא היא AUTOCAD ... שעימה אין לי נסיון אבל גם היא אני מניח לא "בסיסית" ...

יש עוד מליון תוכנות לא מפורסמות שאמורות לפשט את התהליך, תכלס, אני לא מכיר מישהו שבאמת עושה איתן משהו... אם רוצים משהו ברמה הולכים לAUTOCAD (מבחינת אדריכלים) או 3DMAX או MAYA (מבחינת מעצבי תלת מימד) - מזהיר,אלא לא תוכנות למשתשמש הפשוט (אבל יש מליון טוטוריאלים ברשת של "איך לעשות את זה ואת זה" )

בעקרון כל תוכנת מידול תלת מימדי אמורה לעשות את העבודה.

פורסם

כל הTUTORIALS שנראים יפים היו מסובכים לגמרי

אבל יש תוכנה של גוגל, משהו SKECH.

שמעתי שהיא ידידודית ואפשר להכין מודל של חדר/בית.

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את google sketch, לא הסתדרתי איתה.

היה לי בעבר את Envisioneer Express, שמשום מה אי-אפשר להוריד אותה.

פורסם

התוכנה שנחשנב לידידותית והקלה לשימוש ביותר היא כמובן sketchup, לאחר שאתה רואה את סרטי ההדרכה שלהם (כפי שמופיעים באתר) אתה יכול ישר להתחיל לבנות.

אוטוקאד, ו3DMAX משמשות כמובן לתכנוני בתים אבל אלו תוכנות הרבה יותר מורכבות ויותר מקצועיות..

הכל תלוי בתוצאה שאליה אתה שואף - אם אתה מחפש לעשות הדמיה פוטוריאליסטית כמה שיותר אז MAX תעשה את זה נהדר - הבעיה שכדי להגיע לתמונה כזו (אחת שאתה לא יודע אם זה הדמיה או מציאות וזה אפשרי!) זה דורש ניסיון מטורף! אני מכיר אנשים שמתמקצעים בזה במשך שנים!!

אבל אם אתה מחפש תוצאה של הבנה של חללים, מסות ואפילו חומרים - ברמה בסיסית יחסית, sketchup היא התוכנה בשבילך...

אגב, אני אדריכל שעוסק בזה..

פורסם

Home3D

בעיקרון, שתבין, שאף תוכנת תלת מימד - פשוטה.

פורסם
  • מחבר

הגעתי לתוכנה 3D Home Architect, בינתיים אני מסתדר איתה.

תודה לכולם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים