פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים אל תתפשרו על ערכות מיגון! תאמינו לי,שההורים שלכם ידעו עם איזה ''צעצועים'' אתם משחקים,הם ייתחננו שתקנו. זה לא משחק ילדים!,בסוף שיקרו לכם דברים אתם כבר תפנימו את זה. MuTaTiOn.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים יאלה אבירם, נשמע שיש לך נסיון טוב בתחום! מחכים כבר ללוג שתפתח! ;D בנוגע לקטע שאתה עובד בלי אמצעי זהירות- אתה מזכיר לי עוד הרבה שיצא לי להיתקל בהם שעובדים ככה. זה לא הדרך הכי נכונה לעבוד אבל משקפיי מגן תמיד מומלצות אפילו אם אתה עובד עם הכלי כבר 200 שנה כי עין אי אפשר לתקן וזה לא חוויה לא לראות. ולכן ידידי וחברי- חסכו 10 שקלים וקנו משקפיי מגן!
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר YogiBear חכה חכה מחר על הבוקר אני מתחיל לנצל את כשורי הדרמל שלי הולך להיות משהו פצצהשאני יסים ישר אני יעלה כותרת עם הרבה הרבה , הררבהההה תמונות =] ;D
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים YogiBear חכה חכה מחר על הבוקר אני מתחיל לנצל את כשורי הדרמל שלי הולך להיות משהו פצצה שאני יסים ישר אני יעלה כותרת עם הרבה הרבה , הררבהההה תמונות =] ;D אני כבר מחכה לראות את התמונות ד"א מה התיכנון שלך?
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר חלון מרובע בדלת חלון קטנטן בספק רציתי לעשות גם חלון למעלה אבל זהלא מסתדר עם מידות אז אני נאלץ לותר על חלון בגגלא נורא...
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים תתחדש, אני חדש בתחום וכשראיתי שצריך דרמל חשבתי טוב אני יתחיל להתעסק במודינג שיהיה לי תקציב ואז גיליתי שלסבא שלי ז"ל היה דרמל ואבא שלי הביא לי אותו אז אני מתחיל כבר עכשיו =] גם אני ישמח אם מישהו יכול למצוא סרטונים לעבודה נכונה עם דרמל , כאילו אני יודע בלי לחץ ולתת לדרמל לעבוד אבל מבחינת איך לעמוד שאם דיסקת נשברת שלא יעוף עליי וכאלה, אני מת מפחד לא בא לי חצי דיסקית בתוך הבטן או משהו כזה
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר חחחחחחחחחחחח איזה מיתוסתעוף חתיכה לתוך הבטן?לא יהיה ולא יבראאין מצב שזה ננעץ לך בבטןאם אתה מפחדד אל תעבוד בלי ביטחון זה מסוכןדבר עם אבא שיקדיש לך שעה ותעבדו עם הכלי ביחד שתרכוש קצת ביטחון עצמי תוכל לחתוך לבדאם אתה עומד בזוית נכונה גם אל תחשוש חתוך לא יקרה כלום ואם תשבר הדסקית היא לא תתעוף עלייך!
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים :-O זה היה בצחוקאבל חשבתי שזה די רציני, כאילו לא ברמה של זה ייכנס לי לבטן אבל עדיין, אני חייב להגיד הדיסקיות האלה לא נראות הדבר הכי חזק בעולםאני חושב שאני יקנה לי כמה מהדסקיות המחוזקות האלה P= אז אני ירגיש בטוח
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר אני ממליץ לך בחום לבקש מאבא שיפנה שעה ויסביר לך על הסיכונים הכרוכים בזה ויראה לך קצת איך חותכיםתתאמן בהתחלה על חתיכת ברזל סתמית כך שבעבודה האמיתית תקבל תוצאות מרשימותשם לך שתי חולצות קצרות אחת על השניה כובע ומשקפי מגן עבוד עם כפפות ובריאותך תהייה מובטחתגם במידה ויעוף חתיכת דסקית שבורהעם שני חולצות כובע שמש ומשקפי הגנה וכפפותהרי שלא יקרה כלום לבטח*שמור על מהירות סיבה ולא מהירה בעת העבודה מהירות 4*כשאתה חותך הייה מרוכז בעבודתך ובסתכל על המתרחש מקרוב*שמור תמיד שדסקית החיתוך תהייה ישרה*עבוד לאט ובלי לחץ*חתוך בחלקים!משמע: הנח את הדסקית במקום בו אתה רוצה לחתוך ולחץ עלייה כלפי מטה ברגע שהיא נכנסה הוצא אותה בזהירותוכך נוצר חריץ בעובי הדסקית ובאורך סנטים בערךמקם את הדסקית שוב ליד וחתוך שובחזור על הפעולה קבוע ולאט לאט יחתך לך החלוןאל תחדיר את הדסקית ואז תחתוך איתה כמו שחותכים בדיסקמעשה כזה ב100 אחוז ישבור אותה מיד![attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר בכיף אחיאם יש משהו שאתה מתלבט בעתיד או לא יודעשאל אותילא מבטיח לדעת את התשובהאבל רוב הסכוים שאם אתןלך אחת היא תהייה טובה! ;D
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים יש אנשים שטוענים שבעת החיתוך נפלט לאויר גם אבקה לא בריאה לא?ממליצים לעבוד גם עם מסכה
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר נפלט אבק אבל אני לא עובד עם הדרמל על בסיס יומי או שבועי אולי פעם בחודש אני מפעיל אותו לשעה אז ככה שלא קריטי אם אין מסכהלמרות שעדיף שהייתי עובד בנגריה וצובע רהיטים עם קמפרסור הייתי שם מסכה כי זה על בסיס יומי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.