פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים אני מאמין שהכלי הכי פשוט יכול לעשות עבודה הכי טובה בידיים הנכונות לכן לא מצאתי לנכון להשקיע על דרמל 600 שקל אך במקום קניתי דרמל של יונדאי 210W ב250 שקלקבלתי אותו עם כול מני דסקיות חיתוך ראש גמיש וכל מני שטויות כאלהיש לי נסיון עם הכלי כבר אני מתכנן גם מהפך של ממש למארזחלון צד גדול מאוד +חלון בספק ואולי גם חלון בגגאני גם מוכן לעזור למי שרוצהמי שמעוניין זה האיסיי שלי 198825288אם בא לו להיתעלל במארז שיביא דסקיות חיתוך ופרספקס שיבוא אליי ניתעלל בו ביחד ;Dאבירם[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים תתחדש.. חלון בספק? זה לא מסוכן? ואם כבר אתה עושה חלון בספק ובגג של המארז, תעשה חלון בגג של הספק..
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים תתחדש - גם אני רוצה לקנות אחד במחיר כזה - מאיפה קנית? ותגיד לי אם הוא טוב...
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר RLM לא למה מסוכן חותך קובית ברזל ושם בימקומה פרספקס מבפנים על אותו עיקרון של החלון במארז תתחדש - גם אני רוצה לקנות אחד במחיר כזה - מאיפה קנית? ותגיד לי אם הוא טוב... קניתי מאיזה חנות חומרי בניין בשדרות עשיתי איתו נסיון קטן והדסקיות פשוט לא נגמרות חתכתי אולי איזה 10-12 סנטימטר עם דסקית אחת והיא עוד חדשה ;D זה אבל לא ממש קשור בדסקית האמת , חשוב רק לשמור אותה ישר לא ללחוץ בכל מקרה הוא מתפקד טוב מחר נתחיל להיתעולל במארז חח
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים ;D מחר אולי גם אני יקנה אחד מהום סנטר , מה כדאי לקנות לפני שאני קונה? ואתה מכיר אולי איזה סירטון ביוטוב שמראה איך לחתוך עם הדרמל נכון- כי זו פעם ראשונה שלי
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר Playaz תקנה מהום סנטר ניראה לי שיש להם דרמל של יונדאי או כאלהאם לא אז חנות סתם של מכשרי חשמל כלים חשמליים בטוח יש אם אתה רוצה לעשות חלון במארז אתה צריך כמובן את הדרמלעיפרון מחודד טוב נייר דבקפרספקסוגומי יו אם אתה רוצה לעשות חיפויואם אתה רוצה בלי חפוי אז ספרי בצבע המארז שלך אם אתה רוצה להוסיף מאוררים גם אז מקדח כוס בהתאם לגודל המאוררבדרך שלל 80 מ''מ 8 סנטיםמאוררים וגריליםצריך להיזהר שחותכים עם דרמל זה כלי שעל פניו ניראה מעפן ולא מזיק אבל אם רזיז עף או חתיכה נשברת זה יכול לכאוב מאוד ולפצועדרך אגבמאיפה אתה ?יש לך איסייקו ?חח חקירה ;D
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מזל טוב, תתחדש. מצפה ממך למודים ''איכותיים'' - אל תאכזב . עוד דבר, תשתדל שלא להשתמש ברמה ה-6 של הדרמל (/הכי גבוהה). הדרמל מסוגל לעקם לך את ראש ההחזקה ואף להעיף אותו. בהצלחה בהמשך הדרך. MuTaTiOn.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים אני מירושלים - ויש לי איסיקיו אבל לא בשימוש ...תגיד יש מצב שעפה חתיכה מהראש של הדרמל ויכולה לגרום לי נזק על הגוף (על העיניים אני יגן עם משקפיים..) ? אם כן מהם אמצעי הבטיחות שאני צריך לקחת בחשבון כשאני מתחיל לעבוד עם הדרמל?
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר לא היה עדיף להוסיף 50 שקל ולקנות דרמל של דרמל?דרמל של דרמל עולה 600 שקל בדקתיחוץ מזה שאם לא ראית בכותרת למעלה אז בוא אני יגיד לך שובבישביל עבודה טובה צריך כלי עובד וידיים טובותאם יש לך דרמל של דרמל גם ב1000 שקל וידים חרא אז זה לא שווה כלוםדרמל של 250 שקל מספיק בהחלט לביצוע העבודה שליאני מאמין שעם ידים טובות אני יוכל לעשות הכולויש לי ידים הרבה אומרים לי ידי זהב בלי שום קשר לעניין המודינגחכה לתמונות ותראה בעצמךתגיד יש מצב שעפה חתיכה מהראש של הדרמל ויכולה לגרום לי נזק על הגוף (על העיניים אני יגן עם משקפיים..) ? אם כן מהם אמצעי הבטיחות שאני צריך לקחת בחשבון כשאני מתחיל לעבוד עם הדרמל?יש מצב גדול מאוד שזה יקרה שים משקפי מגן כפפות עבוד במקום נטול אנשיםעבוד לאט בלי חיפזון אל תפעיל לחץ על הכליסרטט ותכנן מה אתה רוצה לעשות לפני העבודה המעשיתוהכי חשוב שאתה חותך לא להיות עם הגוף יד או הראש בזוית של החיתוך תסתכל מהצדעבוד לאט ובדוק את התקינות של המכשירים לפני כול תפעולעבודד בבטיחת ותמיד תזכורעדיף אתה בריא ומחשב הרוס ולא אתה הרוס ומחשב בריא!
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים תגיד יש מצב שעפה חתיכה מהראש של הדרמל ויכולה לגרום לי נזק על הגוף (על העיניים אני יגן עם משקפיים..) ? אם כן מהם אמצעי הבטיחות שאני צריך לקחת בחשבון כשאני מתחיל לעבוד עם הדרמל?אם יש לך משקפיי מגן - אין לך מה לדאוג לגבי העיניים,הם קשיחות.לגבי שאר הגוף - חולצה תספיק להגן על החלק העליון.לגבי הפנים...זה בעיה,אם אתה רוצה,אתה יכול לקנות את המסכה של הריתוח (אני משתמש בה שאני חותך בדיסקית הבינונית בגלל חתיכות המתכת שעפות).MuTaTiOn.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים איך הדרמל הזה?http://www.polack.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=508&catId=190שווה משהו? גם אני חושב לקנות לקראת אוקטובר, שיהיה לי קצת זמן פנוי
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר הוא טוב אבל הוא חלש שלי זה 210W זה 125אבל זה דרמל טוב מאוד אם יש באפשרותך אני ממליץ לך בחום לקנות אותו ![br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 23:14:34אני אחרי הרבה שנים במקצוע הייתי עובד גם בנגריה וגם במסגריה סך כולל של 6 שנים ואני מכיר את כול הכלים וכול הסיכונים ככה שאני עובד בלי כלוםאין לי כוח וכסף לקנות מיגוןאבל אל תקח דוגמא ממניתשתמש בכמה שיותר כלים להגנה על הגוףבטח בטח אם אתה לא מנוסהבלי כלי הגנה אל תפעיל ביכלל את המכשירים!
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר ברור שעדיף החברה הואט זה הכוח של המנוע עדיף שיהיה גם ואט גבוהה שלא יקרה מצב שאתה תחתוך משהו וזה יהיה חלש מדיי ויעצר לךתחפש משהו שהוא גם חברה מוכרת כמו דרמל וגם ואט גבוה165 או 210נסה לשלב כמה שיותר בין השניים כדי לקנות כלי טוב בעוצה טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.