עבור לתוכן

מה אפשר לעשות עם גוף קירור קטן?

Featured Replies

פורסם

יש לי גוף קירור בגודל של 4.5X4.5 ס"מ הגובה הוא סנטימטר

של כרטיס מסך ישן שמצאתי אז מה אפשר לעשות איתו?

תודה מראש, גיל:)

פורסם

צבע אותו בכחול וזרוק אותו לים

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחח לא. לא מצחיק.

יאללה חלאס עם הדברים המפגרים האלה לנסות להצחיק מישהו...

פורסם

מה אתה כזה עצבני זה היה בצחוק

ואני לא חושב שאפשר לעשות איתו משהוא :-\

פורסם

קירור הראוטר אם יש לך...

פורסם

מה אתה כבר יכול לעשות עם גוף קירור? תקרר משהו. אתה יכול לשים אותו על ההארדיסק (לא הכי יעזור עם הגודל שלו אבל שיהיה)

או שתצבע אותו בחום ותקבור אותו באדמה

פורסם
  • מחבר

מה אתה כזה עצבני זה היה בצחוק

ואני לא חושב שאפשר לעשות איתו משהוא :-\

לא מעוצבן זה פשוט כבר קורה לי כל כך הרבה פעמים שאני כבר לא יודע מה לעשות.

תראה למשל את האחרון שהגיב, "צבע אותו בחום וקבור באדמה"

WTF?

בכוונה כאילו הוא עושה את זה..מבין?

לא התכוונתי לצאת עליך, חפיף :)

הראוטר רעיון טובבב!

פורסם

אם יש לך על הלוח אם איזה רכיב שמתחמם ואין לו קירור אתה יכול לחתוך את הגוף קירור בדיוק לגודל הרצוי ולשים אותו שמה או בכול מקום שאתה חושב שמתחמם תחתוך לפי מידה ותשים

אני ממליץ על הלוח אם

שיהיה יפה ויוסיף חחח

פורסם

אולי North/South Bridge אם לא מקורר אצלך

או זכרונות אם לא מקורר תחתוך לריבועים קטנים.

פורסם

אממ אני גם רוצה לעשות ככה שאני ימצא את הקירור שלי,

אם יש לך מאוורר אז חבר אותו עם כבל USB וחבר אותו על הקירור תהפוך(שהמאוורר למטה והקירור למעלה)ואתה יכול לשים על זה פחית קולה או כוס וזה מקרר)

בחורף לקחתי מעבד ישן חיברתי אותו לUSB על פי מדריך באינטרנט והיה לי מחמם ספל.

אם לא אז באמת תדביק אותו לקירור של הכרטיס מסך מובנה או משהו.

פורסם
  • מחבר

יש לי מאוורר שחיברתי לבד מהUSB אבל אם יש לך איזה תמונה או משהו כי לא ממש הבנתי איך הקירור צריך להיות מורכב :)

יש לך מדריך של החיבור של המעבד לUSB?

אם כן תביא אותו בבקשה :)

תודה מראש, גיל

פורסם
  • מחבר

לעעעע...מסובך מידיי :P חחח

צריך ת'רזיסטורים האלה ואין לי מאיפה להשיג (אני יודע שבטוח יש באיזה חנות אבל אין לי כוח ללכת ולקנות וכאלה :P )

צריך גם דבק תרמי ולהלחים וכל מיני כאלה ואני ממששש לא יודע להלחים אפילו אם בכלל היה לי מלחם בבית

תודה בכל מקרה, יש באתר הזה מלא דברים מגניבים, כדאי לכם להיכנס לנסות :)

יש לך את המדריך עם הגוף קירור והמאוורר? לא הבנתי כל כך איך זה הולך אם אתה יכול להראות תמונות או משהו :)

פורסם

אתה צוחק? דברים מגניבים? אינסטאקטבל זה "ה-אתר" ב-ה הידיעה!!!

אתר מטורף של HOW & DIE שמלמד להכין מלא מלא דברים בייתיים ומטורפים!

קהילה שלמה שאתה יכול להכין יוזר והעלות מידע משלך לאתר אם הוא טוב.. על זה האתר מתבסס...

כמובן שיש שם גם דברים פחות חינוכיים ולימודיים שעליהם אין צורך לפרט.. (אהם אהם, כפפות מחשמלות?!)

וכמו שאמרו, ממליץ ביקור באתר.. ;)

בנוגע לגוף קירור הקטנטן. תביא תמונה של הגוף וזה עשי לעזור לנו להעריך את גודלו ומה אפשר לעשות איתו, כעיקרון זה אין סופי ולאוו דווקא הוא חייב לקרר משהו, דוגמא אני שמתי גוף קירור קטן של 4*4 של צ'יפסט או ביוס (אני מתבלבל תמיד) כמחזיק מפתחות נחמד. קדחתי בפינה עם מקדח כמה שיותר צר שמצאתי אצלי ואז סידרתי עם ערכת יצירה שיש לנו בבית את החיבור והכל.

חוץ מזה אתה תמיד יכול גם לחתוך את הגוף לריבועים קטנים של ס"מ וחצי עם ס"מ וחצי והלהדביק לזכרונון במחשב.. (אני מקווה שאתה מבין שמדובק בדבק טרמי כמו ששמים על המעבד וגוף הקירור ולא על דבק סופר גלו פשוט)

בהצלחה בשימוש בגוף קירור! :xyxthumbs:

פורסם

כמו שאמרתי ,אין לי תמונות של איך לחבר את הגוף קירור

אםם אני הדבקתי גוף קירור לזכרונות של כרטיס מסך GEFORCE 4 ,הקירורים נפלו ויש לי פס שקע על הזיכרון ובגלל זה הוא לא עובד עם דרייבר,אבל בלי דרייבר הוא עובד אבל שום משחק לא עובד בלי דרייבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים