פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים יש לי גוף קירור בגודל של 4.5X4.5 ס"מ הגובה הוא סנטימטר של כרטיס מסך ישן שמצאתי אז מה אפשר לעשות איתו? תודה מראש, גיל
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר חחחחחחחחחחחח לא. לא מצחיק.יאללה חלאס עם הדברים המפגרים האלה לנסות להצחיק מישהו...
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מה אתה כבר יכול לעשות עם גוף קירור? תקרר משהו. אתה יכול לשים אותו על ההארדיסק (לא הכי יעזור עם הגודל שלו אבל שיהיה)או שתצבע אותו בחום ותקבור אותו באדמה
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר מה אתה כזה עצבני זה היה בצחוק ואני לא חושב שאפשר לעשות איתו משהוא :-\ לא מעוצבן זה פשוט כבר קורה לי כל כך הרבה פעמים שאני כבר לא יודע מה לעשות. תראה למשל את האחרון שהגיב, "צבע אותו בחום וקבור באדמה" WTF? בכוונה כאילו הוא עושה את זה..מבין? לא התכוונתי לצאת עליך, חפיף הראוטר רעיון טובבב!
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים אם יש לך על הלוח אם איזה רכיב שמתחמם ואין לו קירור אתה יכול לחתוך את הגוף קירור בדיוק לגודל הרצוי ולשים אותו שמה או בכול מקום שאתה חושב שמתחמם תחתוך לפי מידה ותשיםאני ממליץ על הלוח אםשיהיה יפה ויוסיף חחח
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים אולי North/South Bridge אם לא מקורר אצלךאו זכרונות אם לא מקורר תחתוך לריבועים קטנים.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים אממ אני גם רוצה לעשות ככה שאני ימצא את הקירור שלי,אם יש לך מאוורר אז חבר אותו עם כבל USB וחבר אותו על הקירור תהפוך(שהמאוורר למטה והקירור למעלה)ואתה יכול לשים על זה פחית קולה או כוס וזה מקרר)בחורף לקחתי מעבד ישן חיברתי אותו לUSB על פי מדריך באינטרנט והיה לי מחמם ספל.אם לא אז באמת תדביק אותו לקירור של הכרטיס מסך מובנה או משהו.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מחבר יש לי מאוורר שחיברתי לבד מהUSB אבל אם יש לך איזה תמונה או משהו כי לא ממש הבנתי איך הקירור צריך להיות מורכב יש לך מדריך של החיבור של המעבד לUSB? אם כן תביא אותו בבקשה תודה מראש, גיל
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים אממ לי אין את הקירור ומאוורר כרגע ככה שתמונה של זה אין לי אבל המדריך למחמם ספל ממעבד ישן יש:http://www.instructables.com/id/USB-Heater-or-How-to-Upgrade-Your-Coffee-Cup/
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מחבר לעעעע...מסובך מידיי חחח צריך ת'רזיסטורים האלה ואין לי מאיפה להשיג (אני יודע שבטוח יש באיזה חנות אבל אין לי כוח ללכת ולקנות וכאלה ) צריך גם דבק תרמי ולהלחים וכל מיני כאלה ואני ממששש לא יודע להלחים אפילו אם בכלל היה לי מלחם בבית תודה בכל מקרה, יש באתר הזה מלא דברים מגניבים, כדאי לכם להיכנס לנסות יש לך את המדריך עם הגוף קירור והמאוורר? לא הבנתי כל כך איך זה הולך אם אתה יכול להראות תמונות או משהו
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים אתה צוחק? דברים מגניבים? אינסטאקטבל זה "ה-אתר" ב-ה הידיעה!!! אתר מטורף של HOW & DIE שמלמד להכין מלא מלא דברים בייתיים ומטורפים! קהילה שלמה שאתה יכול להכין יוזר והעלות מידע משלך לאתר אם הוא טוב.. על זה האתר מתבסס... כמובן שיש שם גם דברים פחות חינוכיים ולימודיים שעליהם אין צורך לפרט.. (אהם אהם, כפפות מחשמלות?!) וכמו שאמרו, ממליץ ביקור באתר.. בנוגע לגוף קירור הקטנטן. תביא תמונה של הגוף וזה עשי לעזור לנו להעריך את גודלו ומה אפשר לעשות איתו, כעיקרון זה אין סופי ולאוו דווקא הוא חייב לקרר משהו, דוגמא אני שמתי גוף קירור קטן של 4*4 של צ'יפסט או ביוס (אני מתבלבל תמיד) כמחזיק מפתחות נחמד. קדחתי בפינה עם מקדח כמה שיותר צר שמצאתי אצלי ואז סידרתי עם ערכת יצירה שיש לנו בבית את החיבור והכל. חוץ מזה אתה תמיד יכול גם לחתוך את הגוף לריבועים קטנים של ס"מ וחצי עם ס"מ וחצי והלהדביק לזכרונון במחשב.. (אני מקווה שאתה מבין שמדובק בדבק טרמי כמו ששמים על המעבד וגוף הקירור ולא על דבק סופר גלו פשוט) בהצלחה בשימוש בגוף קירור!
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים כמו שאמרתי ,אין לי תמונות של איך לחבר את הגוף קירוראםם אני הדבקתי גוף קירור לזכרונות של כרטיס מסך GEFORCE 4 ,הקירורים נפלו ויש לי פס שקע על הזיכרון ובגלל זה הוא לא עובד עם דרייבר,אבל בלי דרייבר הוא עובד אבל שום משחק לא עובד בלי דרייבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.