עבור לתוכן

מעוניין לקנות מחשב נייד. עד 4500 ש"ח. בעיקר למשחקים ואינטרנט

Featured Replies

פורסם

אני לא ממש מבין בכרטיסי המסך של מחשביםן ניידים.

* מטרות המחשב: צפיה בסרטים משחקים (כבדים): חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו פרו אבלושן , קרייס, הלף לייף , ביושוק.

* גודל המסך: 13-15

* משקל רצוי: לא כבד מידיי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי

* בלוטות: כן

* גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB ומעלה

* צורב DVD:כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא מבין בזה. העיקר שיהיה למי לפנות כשיהיו תקלות.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש.

לא מבין בכלל בתחום הניידים אז תמליצו מה שאתם חושבים, כמובן שאם המחיר לא הגיוני אז תמליצו את המחיר הזול ביותר למפרט הזה.

פורסם

המחיר שהקצבת נמוך מידי בשביל הדרישות שלך. כרטיסי מסך שיריצו משחק כמו Crysis ברמה טובה הם יקרים. בתקציב שציינת אתה יכול לקבל רק כרטיסי מסך בסיסיים יותר כמו ה-8400M GS. השאלה היא האם אתה מוכן להתפשר על האיכות של המשחק או על סוגי המשחקים שאתה משחק שכן ההבדל במחיר יהיה משמעותי.

אפילוא אם אתה מוכן להתפשר על איכות בניה ואפילו אם אתה מתכוון לקנות MSI עם אחריות של אייבורי ( :nono:) עדיין אנחנו מדברים על מינימום 5500 ש"ח למחשב עם כרטיס מסך של גיימינג. בשביל איכות יותר טובה והמנעות מאייבורי הייתי ממליצה לחשוב יותר בכיוון של 6500 ש"ח.

כמו כן, מחשב עם כרטיס מסך ברמה טובה של גיימינג לא קיים ב-13'. קיימים ב-14' אבל מחשבים כאלה לרוב יקרים ממחשבים דומים ב-15'.

פורסם

אם המטרה היא משחקים כבדים היתי בכלל מציע לשקול מחדש את כל נושא המחשב הנייד.

נייח יהיה זול בהרבה וחזק בהרבה ואלא אם כן אתה ממש זקוק לנייד (אבל באמת זקוק) לא היתי קונה אחד כזה לדרישות שלך

פורסם
  • מחבר

אני צריך מחשב נייד כי אני בעבודה זקוק לו.

המחשב הביתי שלי התחיל לקרטע אז חשבתי כבר לקנות מחשב חדש ואם כבר אז שיהיה נייד.

אני יודע שמחשב ביתי עדיף למשחקים אבל לצערי אין לי את הכסף לשניהם.

אין מחשב נייד בטווח של עד 5000 שיצליח להריץ את המשחקים שרציתי (שיריץ גם לא ברמה הכי גבוהה)?

פורסם

כמו שכבר אמרו לך, בטווח המחירים שציינת אין שום מחשב עם כרטיס מסך חזק יותר מה8400GS, שלא מסוגל להרבה. אם אין לך בעיה עם הזמנות מחו"ל, אפשר למצוא מחשבי 15.4" לא רעים בכלל עם 9600M GT, או (נדיר יותר) 9700M GTS במחירים באזור ה1200-1400$, כלומר באזור התקציב שלך.

פורסם

ה-8400m GS יריץ טכנית גם את Crysis אבל תאלץ כנראה לשחק בהגדרות נמוכות על הכל, רזולוציה נמוכה ולא תקבל fps נהדר. אבל זה ירוץ די חלק על הגדרות כאלה. אם אתה יכול לחיות עם זה אז תלך על ה-8400m GS, יש מספר לא קטן של מחשבים בטווח של 5000 ש"ח שמציעים אותו.

ה-Acer Aspire 5920 מגיע עם ה- HD 3470 שעולה מעט ביכולתיו על ה-8400m GS אם אתה מוכן להתפשר קצת על איכות הבניה. באותו תקציב אתה יכול לקנות משהו כמו ה-Vostro 1510 או אפילו ה-Vostro 1310 עם ה-8400m GS שמציעים איכות בניה יותר מוצלחת ואחריות ל-3 שנים. השאלה היא מה חשוב לך יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים