עבור לתוכן

מישהו נתקל בבעיות עם PCH?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב חדש ב 6500-7000 ש"ח ואני מתלבט בין PCH וזיג זאג. מבחינתי היתרונות בPCH הם שיש להם מבחר גדול מאוד של רכיבים ויש להם את כל מה שאני רוצה לפחות לפי האתר שלהם וזה החיסרון בזיג זאג (באתר שלהם חסרים הרבה רכיבים שאני רוצה). לפי מה שהבנתי השירות בזיג זאג הוא מצויין ובPCH הוא סביר. איפה כדאי לי לקנות?

ויש לי עוד שאלה - מקובל לבקש הנחה מסויימת על מפרט ב6500-7000 ש"ח?

פורסם

אין שום בעיות איתם לא משהו רציני.....

תקנה איפה שהכי זול זה מה שאני ממליץ... שתיהם חנויות מצויינות בסופו של דבר

פורסם

שמעתי פה כמה אנשים שהיו להם בעיות עם PCH. תלונה אחת על זיג זאג עדיין לא שמעתי. חוצמזה אני לא יודע אם מקובל לבקש הנחה אבל אני יודע שכשקונים בכזה מחיר מגיע לך לקבל בדיוק מה שאתה מבקש (צ'יפים, סטפינגים).

פורסם

לפי דעתי בשתי החנויות השירות אותו שירות-מעולה !

תלך בראש שקט ל PCH

ואותו כנ'ל לגבי זיגזאג

קניה נעימה :hi:

פורסם

תראה אם אתה רוצה לבקש צ'פים וSTPPINGIM מסוימים אז עדיף שתלך לזיגזאג בPCH תקבל מה שאתה רוצה (אני מניח) אבל עם פרצוף חמוץ בזיגזאג לא תהיה בעיה אבל חוץ מזה אין בעיה לקנות מPCH אני רניתי משם HD וברוך השם ישתבח שמו לעד טפו טפו טפו הוא עדיים עובד

פורסם

כל חנות מצהירה על תנאי תשלום בהתאם לתנאים שלה .

יש חנויות שיש להן הנחה מסויימת על מזומן , ויש חנויות שיש להן הנחה אחרת על מזומן . תנאי תשלום שונים , יותר נוחים , פחות נוחים . תבדוק את כל העניינים האלה בכל החנויות שבהן אתה מתעניין לבצע את הרכישה , כדי שלא תגיע למצב שיפילו עליך תיק שלא תדע איך להתמודד איתו .

מה שכן , לא נהוג להתחיל להתמקח על המחיר הסופי לאחר הנחה כלשהי , כי אתה כן מקבל הנחה שאתה צריך לקבל בנסיבות מסויימות .

אתה לא נמצא בשוק , ואתה לא קונה ירקות . תנסה להבין את הצד השני גם כן . הוא "מפסיד" ברגע שאתה מקבל הנחה , וכל הורדה נוספת גורמת למקום ל"הפסדים" נוספים .

* ההפסדים הם לא ממש הפסדים , אלא רווח יותר נמוך מרווח היעד של אותו המקום , ולפעמים לפי שיקולים אלה או אחרים , בעל העסק עושה שיקול שונה וכן יכול לרדת במחיר .

קיצר , אל תתמקח .

תקבל את ההנחה המגיעה לך בכל מקרה .

פורסם
  • מחבר

טוב נכנסתי לאתר של זיג זאג וראיתי שהם עידכנו אותו ולכן אני ילך כנראה עליהם גם בגלל המחיר (22 ש"ח יותר זול מPCH :)) וגם בגלל השירות. תגידו הם יביאו לי צ'יפים וסטפינגים בלי בעיה?

פורסם

לנעול ולמחוק ! נמאס כבר לראות את הת'רדים האלו כל שני וחמישי פה :angryfire:

פורסם

לנעול ולמחוק ! נמאס כבר לראותאת הת'רדים האלו כל שני וחמישי פה :angryfire:

indeed.

פורסם
  • מחבר

תרגעו, בסה"כ שאלתי את דעתכם וחוץ מזה זה לא ספאם...

פורסם

תרגעו, בסה"כ שאלתי את דעתכם וחוץ מזה זה לא ספאם...

זה כן ספאם בגלל שאם היית עושה חיפוש או מסתכל בדפים קודמים, היית רואה שכבר שאלו וענו בדיוק על אותה שאלה.

פורסם

זה כן ספאם בגלל שאם היית עושה חיפוש או מסתכל בדפים קודמים, היית רואה שכבר שאלו וענו בדיוק על אותה שאלה.

בדיוק! נמאס מיזה כבר! סגרו את הת'רד המעצבן והחוזר הזה! כמה אני יכול לראות אותה שאלה כבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים