פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים אני מעוניין לקנות מסך 22'' ב1500 בערך, אבל אני מקבל רושם מפה בפורום שTN זה צ'יקמוק, ואני לא מעוניין לזרוק כסף.אז לא לקנות בכלל ולחכות להוזלה או שTN זה לא כזה מעפן?
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים תשמע, השיפור מורגש, אם לשם אתה חותר.ל-90%+ יש מסכי TN,אם אתה לא איזשהו גרפיקאי או סתם חובב צבע איכותי,זוויות צפיה יותר רחבות, וכאלה אם אתה מתכוון איכשהו להשתמש בזה,יהיה לך קשה עם TN.למשתמש הממוצע - לדעתי ה-TN הבינונים ומעלה (1500+-)בהחלט מספיקים.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים המסכי TN החדשים הם מאוד טובים (אני ממליץ על LG L227WT). אבל, מסכי PVA יותר טובים. אתה מכיר את הפרסומת "זה טוב, אבל לא מצויין"? :
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים אני לא הייתי מוציא 1500 שקל על מסך 22" TN.עדיף לקחת משהו זול ב1000-1200, יש כאלה ב1500 שקל שהם לא פחות זבלה.הידעת שגם אפשר לקנות 24" זול ב 1500 שקל ? למשחקים זה בהחלט נחמד.הרזולוציה הגבוהה היא לא חובה, אפשר גם להפעיל משחקים ברזולוציה של 22" בלי הבדלים ממשיים באיכות, ולהינות מהגודל, שגם נהדר לסרטים.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים לגיימינג בצפיה ישירה מול המסך, מסכי 22' מבוססי TN הם מעולים ומומלצים, במיוחד ביחס למחירם המצחיק - ממליץ בחום על דגמי ה-ASUS בסביבות 1300 ש"ח. לסרטים הם גם בסדר גמור כל עוד צופים ישירות מול המסך בשל זויות הצפיה המוגבלות (בעיקר בצפיה מלמעלה/למטה). חסרונם העיקרי בסרטים לעומת מסכי PVA הוא הניגודיות הנמוכה שגורמת לאיבוד פרטים בסצנות חשוכות, במיוחד בחיבור VGA. מורגש קצת גם במשחקים אפלוליים במיוחד...יש גם מסכי 24' FULL HD בסביבות 1600 ש"ח של AOC אבל אני ממש לא יודע איך הם - רוב הסיכויים שהם מהגרועים שבחבורה ולא הייתי ממהר להמליץ עליהם.לשימושי טקסט ממושכים (מעל שעתיים שלוש ברצף) אני ממליץ להמנע ככל האפשר ממסך מבוסס TN - הסברתי כבר 100000 פעמים למה. עשה חיפוש בפורום להודעות שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.