פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים חבר שלי סיפר לי שהוא כבר שנים טוען סוללות רגילות וזה עובד "סבבה"... לא יתפוצץ לי המטען או משהו?
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים המטען לא אבל הסוללות כןאבל גם המטען יכול להיפגע מזה כי כשהסוללות מתפוצצות הם מפרישות חומר לבן. כמו קמח.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר האמת שניסיתי את זה וזה עבד :s05: עכשיו טענתי 3 סוללות AAA, טענתי אותן איזה שלוש שעות, הכנסתי אותן לשלט של המזגן, וזה עבד ושום דבר עדיין לא התפוצץ
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים חח אשרך אני לא הייתי מנסה זאת שוב אם הייתי אתה :-X למרות שמה שתיארת די לא הגיוני כמו שכבר אמרו מעלי
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים חח אשרך אני לא הייתי מנסה זאת שוב אם הייתי אתה :-X למרות שמה שתיארת די לא הגיוני כמו שכבר אמרו מעלי נכון שזה לא הגיוני אבל לפענים זה באמת עובד היו לי כמה סוללות שנגמרו לגמרי, הטענתי שעתיים וזה עבד! זה מוזר אבל עובד.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים הסוללות הרגילות כן נטענות (בדוק) אבל בגלל שהתרכובת הכימית בפנים שונה (אני חושב)לא ממש בטוח להטעין אותן מחשש להתפוצצות
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים ההרכב הכימי שבתוך הסוללות הרגילות לא מתאים לטעינות מחדש,אולי יצליח לך פעם,פעמיים מקסימום אבל אני ממליץ שלא תנסה יותר אחרת זה יהיה ממש מסוכן כי הסוללה תתחיל להפריש את החומרים המסוכנים שבתוכה,בעיקר החומצה או המלח החזקסוללת אלקליין - סוללה זו היא מהשכיחות ביותר במכשירי חשמל קטנים. האלקטרודות עשויות מנגן ואבץ. האלקטרוליט הוא בסיס חזק הנמצא לעתים קרובות בלחץ ולכן מסוכן לפרק סוללה מדגם זה.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר ^ ^ ^ ^ ^אף אחד לא דיבר על לפרק את הסוללה...בקיצר כמו שאמרתי מקודם, ניסיתי וזה עבד, חד פעמי? עדיין מסוכן? ועוד שאלה, מה קורה שזורקים סוללות למדורה?
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים זה מסוכן. הפעם זה עבד, פעם הבאה הסוללה תתפוצץ. למה להתגרות במזל? אתה חי בארגז קרטון שאתה לא יכול להרשות לעצמך סוללות נטענות?
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים האם אומרים את זה מתוך השערה או שזה באמת קרה למישהו?מסתבר שאבי החליף את הבטריות (AAA) בטלפון האלחוטי לבטריות רגילות.זה עבד כמה חודשים עד שנודע לי מזה והחלפנו אותם.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים ^ ^ ^ ^ ^אף אחד לא דיבר על לפרק את הסוללה...בקיצר כמו שאמרתי מקודם, ניסיתי וזה עבד, חד פעמי? עדיין מסוכן? ועוד שאלה, מה קורה שזורקים סוללות למדורה?אבל כשהסוללות יתפוצצו החומרים האלה ישתחררו בדיוק כמו במקרה שהיית מפרק את הסוללה בעצמך, סמרטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.